ZFimuno за имунитет

Омръзнало ви е да боледувате постоянно? Искате ли да подсилите имунитета си по естествен начин, без да вредите на тялото си? Тогава трябва да се запознаете с един уникален продукт – капсулите ZFimuno!

ZFimuno е средство за повишаване на имунитета на базата на естествени съставки. Формулата му е разработена от водещи имунолози и е преминала през множество клинични изпитвания.

За разлика от синтетичните лекарства, ZFimuno укрепва защитните сили на организма по естествен начин. Той не потиска симптомите, а отстранява самата причина за отслабването на имунитета.

ZFimuno за имунитет

При редовен прием на ZFimuno Вие:

 • Се отървете от честите настинки и вирусни инфекции;
 • Почувствате прилив на жизненост и енергия;
 • Подобрите функционирането на всички системи на тялото;
 • Предпазите себе си и близките си от опасни вируси.

Изненадващо, но вярно – след няколкоседмичен прием на капсулите имунитетът се засилва значително. Ефектът се запазва дълго време след края на курса.

ZFimuno купи в България
ZFimuno цена

Колко струва ZFimuno? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на ZFimuno

 • Увеличава производството на антитела. Антителата са протеини на имунната система, които се борят с инфекциите. ZFimuno стимулира тяхното производство, така че организмът да може ефективно да се бори с вирусите и бактериите.
 • Съдържа витамини С и D. Тези витамини играят ключова роля в имунната функция. Витамин С повишава устойчивостта към инфекции, а витамин D регулира имунния отговор. Комбинацията им в ZFimuno засилва тези ефекти.
 • Ускорява възстановяването. Като активира имунната система, ZFimuno спомага за по-бързото справяне с вече настъпилите инфекции, като намалява продължителността и тежестта на заболяванията.
 • Подобрява благосъстоянието. Приемът на капсулите повишава енергийния тонус, избавя се от хроничната умора. Човек се чувства бодър и изпълнен с енергия.
 • Подходящ за всеки. За разлика от много лекарства, ZFimuno няма възрастови ограничения и противопоказания. Той може да се приема от деца, възрастни и хора в напреднала възраст.
 • Удобна форма на освобождаване. Капсулите са компактни, лесни за съхранение и вземане със себе си. Достатъчно е да изпиете чаша вода – и сте приели следващата доза за имунитет.

Състав на ZFimuno

 1. Витамин С. Притежава мощен имуностимулиращ ефект. Активира фагоцитите – клетките, които поглъщат и унищожават патогенните микроорганизми.
 2. Витамин D3. Регулира работата на имунните клетки, повишава устойчивостта към инфекции. Има противовъзпалителен ефект.
 3. Цинк. Увеличава производството на антитела, стимулира клетките убийци на имунната система. Предотвратява размножаването на вируси и бактерии.
 4. Череша ацерола. Мощен естествен антиоксидант и имуномодулатор. Активира локалния имунитет на лигавиците.
 5. Куркума. Притежава антивирусна и противовъзпалителна активност. Стимулира имунните клетки, увеличава производството на интерферон.

Инструкции за употреба

 • Приемайте по 1-2 капсули дневно независимо от храненията.
 • Запийте с чаша вода.
 • Курсът на прием е 1 месец.
 • За профилактика повторете курса 2-3 пъти годишно.
 • Преди употреба се консултирайте с лекар при наличие на хронични заболявания.
 • Не превишавайте препоръчителната доза.

Къде да купя ZFimuno

ZFimuno е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете ZFimuno в аптеката

Към момента не можете да закупите ZFimuno в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Карина, лекар-имунолог:

Препоръчвам на моите пациенти да приемат ZFimuno за профилактика на простудни заболявания. Този продукт съдържа витамини и микроелементи, необходими за нормалното функциониране на имунната система. Редовният прием на ZFimuno е чудесен начин да се избегнат сезонните обостряния на хроничните инфекции и да се намали честотата на острите респираторни инфекции.

Дмитрий, терапевт:

ZFimuno е ефективно и безопасно средство за укрепване на имунитета. Особено го препоръчвам на пациенти с отслабен имунитет, които често се простудяват. Компонентите на ZFimuno оказват комплексно въздействие върху имунната система, като повишават устойчивостта на организма към инфекции.

Отзиви на купувачи ZFimuno

Мария, на 25 години:

Работя в офис и постоянно боледувах от настинки – вероятно точно 10 пъти годишно. Един колега ме посъветва да опитам ZFimuno. Бях скептично настроена, но реших да рискувам. И сега не съм боледувал от шест месеца! Приемам капсулите два пъти годишно профилактично – и съм забравил за хремата и температурата.

Иван, 48 години:

Имам двама ученици, които постоянно носят вируси от училище. Самият аз започнах да се разболявам често. През зимата изкарах един курс на ZFimuno – и оттогава никога не съм боледувал! Сега пия ZFimuno всяка есен за профилактика.

Пьотр, на 57 години:

Аз съм пенсионер и принадлежа към рисковата група за много заболявания. Дъщеря ми ме посъветва да опитам ZFimuno за укрепване на имунитета. Изпих един курс – и ми стана много по-леко, спрях да се разболявам толкова често. Сега редовно приемам тези капсули и се чувствам много по-бодра.

Олга, на 29 години:

След раждането имунната ми система отслабна много. Постоянно се простудявах и боледувах. Една приятелка ми препоръча ZFimuno – казва, че помага след бременност. Купих си го и го изпробвах. Пих 1 месец – и сега не съм боледувала от 3 месеца! Капсулите наистина възстановяват имунитета.

Купете сега в България