ZF Immuno 32 за имунитет

Често ли се чувствате уморени, без сили и енергия? Притесняват ли ви чести настинки, хрема и болки в гърлото? Това може да е признак на отслабена имунна система. Тялото ни се нуждае от основни хранителни вещества, за да се бори с вирусите и бактериите, които ни атакуват ежедневно. Имунната система играе ключова роля в опазването на здравето ни, затова е важно да я поддържаме в оптимално състояние. Представяме ви уникалния продукт ZF Imuno – естествено средство за укрепване на имунната система.

Immuno 32 за имунитет

ZF Imuno е иновативна формула, която съчетава съвременни и традиционни съставки, за да повиши устойчивостта на организма към заболявания. Благодарение на синергичното действие на съставките ZF Imuno повишава способността на организма да се защитава срещу различни вируси, бактерии и други патогени. Редовната употреба на този продукт може значително да намали риска от заболявания и да подобри общото здравословно състояние.

Imuno 32 купи в България
ZF Imuno цена

Колко струва ZF Imuno за имунитет? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Immuno 32 за имунитет

 • Укрепва имунната система на организма по естествен начин. Благодарение на уникалния състав от натурални съставки, ZF Imuno стимулира защитните сили на организма, като повишава устойчивостта му към инфекции и заболявания. Това се случва чрез повишаване на активността на имунните клетки и антителата.
 • Притежава мощни антиоксидантни свойства. Съставките на ZF Imuno, като плодовете ацерола и витамин С, са богати на антиоксиданти, които предпазват клетките от оксидативен стрес и увреждане от свободните радикали. Това подпомага цялостното здраве и забавя процеса на стареене.
 • Увеличава енергийния метаболизъм и намалява умората. Витамините С и D, както и цинкът, включени в ZF Imuno, участват в енергийния метаболизъм, което спомага за преодоляване на чувството на постоянна умора и възстановяване на жизнеността.
 • Допринася за нормализирането на храносмилателната система. Някои компоненти на ZF Imuno оказват благоприятно въздействие върху храносмилателната система, като подобряват усвояването на хранителните вещества и нормализират работата на стомашно-чревния тракт.
 • Не съдържа синтетични добавки и ГМО. ZF Imuno се състои изцяло от естествени растителни съставки, което го прави безопасен за здравето и подходящ за вегетарианци.

Състав на Immuno 32

 1. Плодът ацерола е богат източник на естествен витамин С, който е 30 пъти повече от портокалите и 40 пъти повече от лимоните. Витамин С предпазва клетките от оксидативен стрес, участва в производството на колаген и намалява умората. Освен това плодовете ацерола съдържат бета-глюкани с антимикробни и аналгетични свойства, които укрепват имунната система.
 2. Витамин С е жизненоважен антиоксидант, необходим за нормалното функциониране на имунната система. Той повишава активността на фагоцитите – клетките, които убиват патогенните микроорганизми.
 3. Витамин D3 – регулира метаболизма на калция и фосфора, укрепва нервната, кръвоносната и имунната система, подобрява функцията на щитовидната жлеза. Витамин D също така облекчава последиците от стреса и успокоява нервната система.
 4. Цинкът е микроелемент от съществено значение за здравата имунна система. Той активира Т-клетките, които контролират и стимулират имунната активност. Цинкът потиска активността на бактериите, вирусите и микробите, като засилва действието на другите имуностимулатори.
 5. Сух екстракт от ацерола – допълнителен източник на биоактивни съединения от плода ацерола, осигуряващ синергичен ефект на всички компоненти.

Инструкции за употреба

 • За поддържане на здрава имунна система се препоръчва да се приема по 1 капсула ZF Imuno 2 пъти дневно по време на хранене.
 • Пийте много вода. Продължителност на приема – 1 месец.
 • Ако е необходимо, курсът може да се повтори след 1-2 седмици почивка.

Къде да купя Immuno 32

Immuno 32 може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Immuno 32 в аптеката

В момента не можете да закупите Имуно 32 в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Катрин, лекар имунолог:

В състава на ЗФ Имуно са събрани ключови хранителни вещества за укрепване на имунитета: витамини С и D, цинк и ценни биоактивни съединения от ацерола. Синергията на тези съставки ефективно повишава устойчивостта на организма към инфекции и намалява риска от сезонни заболявания. Препоръчвам този натурален продукт на всички, които искат да подсилят имунната защита на организма по безопасен и ефективен начин.

Олег, терапевт:

Честите настинки и хроничната умора често са свързани с изтощена имунна система. ZF Imuno съдържа оптимални дози от важни имуномодулиращи витамини, минерали и растителни екстракти, които помагат за възстановяване на защитните сили на организма. Когато се комбинира с балансирана диета и здравословен начин на живот, този продукт може да бъде ефективен помощник за предотвратяване на повтарящи се инфекции и подобряване на качеството на живот.

Immuno 32 мнения на клиенти

Виталий, на 38 години:

Много съм доволен от ZF Imuno. Преди бях буквално преследван от постоянни хреми и настинки, боледувах много по-често от останалите членове на семейството. Но откакто започнах да приемам този продукт, ситуацията напълно се промени. През последните шест месеца никога не съм боледувал, дори когато съпругата и децата ми имаха признаци на остри респираторни инфекции. Освен това се наблюдава забележимо повишаване на енергията и силата. Със сигурност ще продължа курса.

Олга, на 32 години:

След раждането на детето имунитетът ми силно спадна, от време на време ме хващаше някаква инфекция. Една приятелка ми препоръча ZF Imuno и аз реших да опитам. Още след първите две седмици от приема му се почувствах много по-добре, изчезнаха по-редките болки в гърлото и постоянното запушване на носа. Сега приемам курсове в продължение на един месец веднъж на тримесечие за поддържане на имунитета.

Андрю, на 45 години:

През зимния период често се обострят хроничните ми заболявания поради понижаване на имунитета. Тази година моят лекар ми препоръча да приемам курсове ZF Imuno успоредно с лечението. Той ми помогна да се възстановя от болестта, намали броя на рецидивите и значително намали тежестта на симптомите по време на обострянията. Сега това е моят задължителен продукт.

Елена, на 29 години:

Преди, извън сезона, всяка година хващах настинки и грип, които понасях много трудно. Но откакто започнах да приемам ZF Imuno през есента и пролетта, броят на заболяванията намаля многократно. Продуктът наистина действа, много съм доволна от резултата.

Алексей, на 54 години:

След настинка имунитетът ми спадна за дълго време, организмът не можеше да се възстанови по никакъв начин. Пиех различни витаминни комплекси, но нямаше особен резултат. Тогава ми препоръчаха ZF Imuno. Забелязах ефекта след няколко седмици: повече сили, по-рядко главоболие и световъртеж. Определено препоръчвам този продукт.

Купете сега в България