Whitening Strips за избелване на зъбите

Ако мечтаете за бяла и блестяща усмивка, но не искате да харчите много пари и време за процедури в стоматологични клиники, тогава Whitening Strips е това, от което се нуждаете! Това е иновативен продукт, който ви позволява бързо и ефективно да избелите зъбите си у дома.

Whitening Strips за избелване на зъбите

Whitening Strips съдържа уникален избелващ гел, благодарение на който ще видите резултатите още след първите няколко приложения. Процедурата е напълно безопасна и не уврежда емайла на зъбите ви.

Избелването ще отнеме само 2 седмици, но ефектът ще се запази много дълго време. Хиляди доволни клиенти по целия свят вече са оценили ефективността на Whitening Strips. Време е и вие да се сдобиете с перфектна холивудска усмивка!

Whitening Strips за закупуване в България
Whitening Strips цена

Колко струва Whitening Strips? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Whitening Strips

 • Видими резултати след 2-3 приложения. Дълбокото изсветляване на зъбите настъпва само за 14 дни от използването на лентите.
 • Продуктът е подходящ за всеки тип зъби и ефективно премахва дори упорити пигментни петна от кафе, чай, тютюнопушене.
 • Лентите са прости и лесни за употреба, процедурата отнема само около 30 минути на ден.
 • Процедурата е абсолютно безболезнена и безопасна, не уврежда емайла на зъбите.
 • Спестява време и пари в сравнение с избелващите процедури в стоматологичните клиники.
 • Повишава самочувствието и има положителен психологически ефект.

Състав на Whitening Strips

Основният активен компонент на лентите Whitening Strips е карбамид пероксид. Той блокира пигментните молекули на повърхността на зъбите и постепенно ги разтваря, като прави зъбите по-светли. Карбамидният пероксид се използва широко в избелващите продукти, той е безопасно и ефективно вещество.

В лентите са включени също:

 1. Глицерин – овлажнява и омекотява зъбния емайл, прави процедурата комфортна.
 2. Провитамин В5 – подхранва и възстановява зъбите, предотвратява чувствителността.
 3. Ароматизатори – придават приятен освежаващ вкус и мирис на лентите.

Подобен балансиран състав осигурява висока ефективност и безопасност на лентите за избелване на зъби.

Инструкции за употреба

 • Извадете лентите от запечатаната торбичка. Във всяко пакетче има по 2 ленти – за горна и долна челюст.
 • Внимателно нанесете лентите върху зъбите си с избелващия гел навътре. Притиснете ги леко с пръсти.
 • Оставете лентите върху зъбите си за 30 минути. Приберете краищата на лентите зад зъбите си за по-добър контакт между гела и повърхността.
 • След изтичане на времето отстранете лентите и изплакнете обилно устата си с вода.
 • Повтаряйте процедурата 1-2 пъти дневно в продължение на 14 дни. Първите резултати ще бъдат забележими след 2-3 приложения. За да поддържате ефекта, използвайте лентите 1-2 пъти седмично.

Къде да купя Whitening Strips

Whitening Strips е наличен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация с експерт по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Whitening Strips в аптеката

В момента не можете да закупите Whitening Strips в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Марина, стоматолог:

Препоръчвам на моите пациенти избелващите ленти Whitening Strips като ефективно и безопасно средство за използване в домашни условия. За разлика от процедурите в клиниката, лентите не съдържат високи концентрации на пероксид, така че не дразнят и не травмират зъбите и венците. А резултатът от избелването е много добър. Аз самият понякога използвам тези ленти, за да поддържам светлия цвят на зъбите си. Препоръчвам Whitening Strips на всички, които мечтаят за перфектна холивудска усмивка за кратко време.

Антон, зъболекар:

Често се сблъсквам с проблема с потъмняването и пожълтяването на зъбите при пациентите. Професионалното избелване в клиниката дава добри резултати, но не всеки може да си го позволи. Ето защо препоръчвам лентичките Whitening Strips за домашна употреба. Те съдържат оптимална концентрация на карбамид пероксид и не увреждат емайла като по-агресивните продукти. Избелващият ефект се забелязва само след няколко употреби. Вярвам, че Whitening Strips е едно от най-добрите решения за избелване на зъби в домашни условия.

Отзиви на клиенти за Whitening Strips

Анастасия, на 25 години:

Винаги съм мечтала за холивудска усмивка, но зъбите ми от природата имаха жълтеникав оттенък. Реших да опитам избелващите ленти Whitening Strips, защото не исках да харча много пари за процедури в клиника. Още след 3 приложения бях доволна от резултата – зъбите ми станаха забележимо по-светли! А след 2-седмичен курс те станаха просто перфектни на цвят! Сега се усмихвам с удоволствие и увереност.

Джулия, на 28 години:

Аз съм страстен любител на кафето и пушач, така че с времето зъбите ми станаха много жълти. Опитах много пасти за зъби, но те не помогнаха особено. Избелването в клиниката не е достъпно за мен. Попаднах на Whitening Strips в интернет, реших да рискувам и ги поръчах. Ефектът надмина всичките ми очаквания! След една седмица употреба цветът на зъбите ми се подобри значително. И в крайна сметка те станаха почти толкова бели, колкото когато бях дете! Много съм доволна, най-накрая мога да се усмихвам смело на снимка.

Олег, на 35 години:

Пуша много и пия силен чай, поради което зъбите ми силно пожълтяха през последните години. Съпругата ми постоянно ме ругаеше и ме караше да ходя на лекари, но аз бях мързелив. Когато видях една реклама на Whitening Strips, реших да я пробвам, в случай че ми помогне. Оказа се, че тези прости лентички наистина избелват добре! След 2-седмичен курс цветът на зъбите ми забележимо изсветля. Доволен съм от резултата и вече не получавам забележки от съпругата си.

Марина, на 42 години:

С напредването на възрастта зъбите ми силно потъмняха заради кафето и чая, които много обичам. Беше ми много неприятно да се усмихвам – изглеждаше, че зъбите ми са просто черни. Избелващите ленти Whitening Strips ми помогнаха да реша този проблем! Разбира се, зъбите ми не станаха идеално бели за 2 седмици, но цветът им значително изсветля и стана много по-хубав. Сега с удоволствие пия любимото си кафе и се усмихвам на обществени места.

Александър, на 29 години:

От детството си страдах от естествен жълтеникав оттенък на зъбите, заради който бях много комплексиран и се притеснявах да се усмихвам при общуване с хората. Когато научих за избелващите лентички Whitening Strips, реших да опитам. Ефектът ме изненада много приятно! Зъбите ми станаха много по-светли още след първата употреба, а в края на 2-седмичния курс имах идеално бял цвят! Сега се наслаждавам на общуването и на усмивката към хората. Много ви благодаря за този продукт за новото ми самочувствие!

Купете сега в България