Welltone капки за хипертония

Welltone капки за хипертония, естествено решение, предназначено за подпомагане на сърдечно-съдовата система.

Welltone капки за хипертония

Специално разработен за хора с хипертония, този лесен за приемане продукт осигурява облекчение и спомага за постигане на ремисия на заболяването.

Welltone купи в България
Welltone цена

Колко струва Welltone капки за хипертония? Можете да намерите актуалната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Welltone капки за хипертония

 • Естествено регулиране на кръвното налягане. Капките помагат за регулиране на кръвното налягане по естествен начин.
 • Възстановяване на тонуса и еластичността на артериите. Капките спомагат за възстановяване на тонуса и еластичността на артериите, като насърчават здравословното функциониране на сърдечно-съдовата система.
 • Елиминиране на фатални сърдечносъдови усложнения. Капките намаляват риска от фатални усложнения, свързани със здравето на сърдечно-съдовата система.
 • Подобрено качество на съня и намалено подуване на лицето. Клиентите получават по-добър и здравословен сън, без да се събуждат с подуване на лицето.
 • Подобряване на паметта и мозъчната дейност. Подобрява се паметта и се повишава цялостната мозъчна дейност.
 • Облекчаване на хроничната болка, причинена от хипертония. Спомага за облекчаване на хроничната болка, свързана с хипертония.
 • Релаксация на нервната система. Спомага за отпускане и успокояване на нервната система.
 • Намалява шума в ушите и запушването на носа. Потребителите съобщават за намаляване на симптоми като шум в ушите и запушване на носа.
 • Намаляване на стреса и прекомерното изпотяване. Капките спомагат за намаляване на нивата на стрес и свеждане до минимум на прекомерното изпотяване, като допринасят за цялостното благополучие.

Съставки на WellTone

Капките WellTone могат да се похвалят с органични съставки с нулеви рискове за здравето. Този иновативен състав го отличава от химическите съставки с временно действие, които в дългосрочен план могат да влошат здравето на сърдечносъдовата система. Освен това продуктът не съдържа ГМО, химикали, алергени, антибиотици и стероиди.

Нека разгледаме основните активни съставки:

 • Екстракт от листа на глог – действа като естествен вазодилататор, прочиства артериите, предотвратява образуването на кръвни съсиреци и спомага за намаляване на високото кръвно налягане. Освен това балансира мозъчното кръвообращение и облекчава умората и нервните разстройства, свързани с хипертонията.
 • Аскорбинова киселина – поддържа имунната система, облекчава стреса и се бори с основните причини за високо кръвно налягане. Антиоксидантните ѝ свойства помагат за предотвратяване на хипертонични кризи и намаляват нивата на лошия холестерол в организма.
 • L-аргинин – стимулира производството на азотен оксид (NO) в организма, който допринася за разширяването на кръвоносните съдове. Редовният прием на L-аргинин насърчава нормалния кръвоток и възстановява функциите, присъщи на кръвоносните съдове и сърцето.
 • Екстракт от мелиса – поддържа кръвоносните съдове и регулира нормалното кръвно налягане. Притежава лек седативен ефект, успокоява симптомите на аритмия и главоболие и действа като антиоксидант, като елиминира токсините от организма.
 • Екстракт от лаврови листа – облекчава различни съдови нарушения, свързани с хипертония, стимулира правилното протичане на кръвта и регулира сърдечната дейност. Действа и като диуретик.
 • Екстракт от корен на валериана – има аналгетично, седативно и балансиращо действие. Успокоява нервите, понижава високото кръвно налягане, забавя сърдечния ритъм и спомага за бързото разширяване на кръвоносните съдове. Препоръчва се и за регулиране на циклите на съня и намаляване на симптомите на леки психични разстройства.

Инструкции за употреба

Следвайте тези инструкции за ефективна употреба на WellTone Drops:

 1. Вземете половин чаша чиста вода (100 ml).
 2. Добавете 40 капки WellTone.
 3. Пийте преди хранене веднъж дневно.

Минималната продължителност на курса е 30 дни.
За постигане на дълготрайни резултати вземете пълен курс от 2 месеца.

Къде да купя Welltone

Welltone може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Welltone в аптеката

Към момента не можете да закупите Welltone капки за хипертония в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или с куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отговор от специалист

Амиран Арсаков, специалист по високо кръвно налягане:

Комплексният подход на лекарството възстановява сърдечно-съдовата система в рамките на един или два курса на прием. Заслужава да се отбележи, че WellTone няма странични ефекти, освен индивидуалната непоносимост към компонентите, и може да бъде толкова ефективен, колкото и съвременните синтетични лекарства.

Мнения на клиенти WellTone

Светлана, на 40 години:

Попаднах на капките WellTone от положителни отзиви онлайн и реших да ги пробвам, след като се борех с неефективни хапчета за лечение на хипертоничните ми кризи. От втория ден на употреба забелязах значително подобрение – нямаше главоболие и сърцебиене в критични моменти. Кръвното ми налягане оставаше постоянно нормално. Дори след спирането на капките състоянието ми остана стабилно. Сега се радвам на живот, свободен от хипертония, изпълнен с енергия и позитивизъм.

Максим, на 55 години:

Това е най-доброто естествено решение за понижаване на кръвното налягане. Преди ми се налагаше да приемам многобройни хапчета, от които стомахът ми се разстройваше. Сега мога да водя здравословен живот без тежестта на химикалите.

Емили, на 70 години:

Започнах да използвам капки WellTone за майка ми, която от много години страда от сърдечносъдови проблеми. Сега тя не само се чувства добре, но твърди, че се чувства забележително добре, сякаш е на двадесет години.

Купете сега в България