Waist Trainer отслабващ корсет

От Средновековието насам жените използват корсети, за да поддържат идеална фигура. Едва оттогава насам това облекло е претърпяло значителни промени.

Съвременният тренажор за талия е иновативен продукт, изработен от качествени материали и високи технологии. Еластичният латексов материал успешно е заменил твърдите ребра, а три реда кукички компенсират пристягането.

Waist Trainer отслабващ корсет

Корсетът е отлично средство за борба с прекомерните натрупвания около талията и корема. Показан корсет за талия Waist Trainer за жени в периода след раждането. С негова помощ се намалява натоварването на гърба и се придърпва коремът, който замества превръзката.

Корсетът е идеален за жени с възрастови изменения. Продуктът прилепва плътно по гърба, като поддържа гръбначния стълб в правилна физиологична позиция, и стяга корема, без да деформира вътрешните органи и без да притиска мускулите.

Waist Trainer купи в България
Waist Trainer цена

Колко струва сутиенът за отслабване Waist Trainer? За актуална цена, моля, последвайте връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Положителни ефекти на Waist Trainer

Корсетът е непосредствен помощник при оформянето на красив силует. Той не ограничава движенията и не се вижда под дрехите. С негова помощ:

 • увеличава изпотяването, като създава ефект на сауна в областта на корема и талията;
 • стимулира изхвърлянето на излишните течности, отпадъци и токсини;
 • поддържа гръбначния стълб и правилната стойка;
 • облекчава се болката в гърба;
 • няма дискомфорт, тъй като няма сковани ребра;
 • намалява се обемът на стомаха;
 • намалява се апетитът;
 • активно изгаря мазнините;
 • визуално коригира фигурата.

Основни характеристики на Waist Trainer

Корсетът може да се използва като универсално бельо и изобщо не се вижда под дрехите. Изработен е от висококачествен латекс. Вътрешният слой е изработен от памук, за да се избегнат алергии и кожни раздразнения.

Корсетът няма твърди ребра, което не пречи на движенията и предотвратява нараняване на кожата. Има три реда кукички за регулиране на размера на продукта, докато отслабвате. Оригиналният продукт се предлага в следните цветове: черен, син, лилав, розов.

 • Материал: изработен от еластична материя като латекс или найлон;
 • Конструкция: има ленти за регулиране и цип или кукички;
 • Размер: предлага се в различни размери, за да отговаря на индивидуалните изисквания и нужди;
 • Цвят: предлага се в различни цветове и нюанси;
 • Ефект: предназначен да създаде ефект на отслабване на талията, да подобри стойката, да поддържа гърба и да намали обема на корема;
 • Възможност за носене: може да се носи по няколко часа на ден, в зависимост от препоръките на производителя.

Инструкции за избор и употреба

Много е важно продуктът да бъде правилно оразмерен в съответствие с гамата размери. Неправилно поставеният корсет може да бъде неефективен или още по-лошо, да повлияе на кръвообращението. Увеличавайте постепенно времето, през което носите корсета, в зависимост от това как се чувствате. Започнете с 2 часа и постепенно увеличете до 9 часа за две седмици.

Противопоказания за използване на корсета

Не е препоръчително да използвате корсета повече от 9 часа на ден. Също така не е препоръчително да използвате продукта в горещо време, за да избегнете прегряване и топлинен удар. Съществуват и редица други противопоказания:

 1. Бременност;
 2. Хронични заболявания на стомашно-чревния тракт;
 3. Сърдечно-съдови заболявания;
 4. Алергични реакции;
 5. Кожни заболявания;
 6. Възраст – под 18 години.

Грижа за продукта

Изисква редовно измиване на ръцете с неутрални почистващи препарати. Сушете продукта само в разгънато състояние. След носене поставете корсета на облегалката на стол, с текстилната страна нагоре.

Не дръжте продукта в близост до източник на топлина, за да предотвратите изсъхването му. Ако спазвате правилата за грижа, корсетът ще издържи дълго време и ще донесе много ползи.

 • Препоръчва се корсетът за талия да се пере на ръка в хладка вода и мек перилен препарат. Не използвайте белина и не перете в пералня.
 • Не сушете на слънце или в близост до източник на топлина. Най-добре е да се суши на въздух, върху хоризонтална повърхност.
 • Съхранявайте корсета на сухо място, защитено от пряка слънчева светлина.
 • Не трябва да носите корсета непрекъснато, препоръчва се да го сваляте на всеки няколко часа, за да предотвратите неприятни усещания и привикване към корсета.

Като спазвате тези прости правила, можете да удължите живота на вашия корсет за талия и да запазите качеството му.

Къде да купя Waist Trainer

Корсетът за отслабване Waist Trainer може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация с експерт по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Отзиви от специалисти

Олег Конюхов, специалист по фитнес:

Като професионален фитнес инструктор препоръчвам използването на Waist Trainer само в комбинация с редовни упражнения и здравословен начин на живот. Ползвателят трябва да разбере, че Waist Trainer не е магическо средство за отслабване и че не замества правилната диета и упражненията.

Въпреки това използването на Waist Trainer може да помогне за подобряване на резултатите от тренировките и за изгарянето на повече калории, особено по време на кардио тренировки. Той може също така да помогне за подобряване на стойката и да насърчи правилното дишане по време на тренировка. Но е важно да се помни, че ползвателят трябва да избере правилния размер и да го носи само за ограничено време, за да избегне проблеми с дишането и дискомфорт.

Алена Сомойлова, козметик:

Не препоръчвам използването на тренажора за талия за отслабване или оформяне на тялото. Това може да доведе до нежелани ефекти, като например промени във формата на тялото и проблеми с дишането. Вместо това препоръчвам да се използват професионални процедури, като например липосукция или процедури за оформяне на контурите, които могат да бъдат ефективни и безопасни, когато се прилагат правилно.

Сергей Маниров, терапевт:

Като лекар препоръчвам използването на Waist Trainer само като временно решение, например след операция или при рехабилитация след травма. Но не го препоръчвам за отслабване или оформяне на тялото, тъй като може да доведе до ограничаване на дишането и дискомфорт. Ако искате да промените фигурата си, по-добре е да се консултирате с експерт по хранене и фитнес, за да разработите здравословен и безопасен план за постигане на целите си.

Мнения на клиенти за Waist Trainer

Анна, на 29 години:

Купих Waist Trainer преди седмица и го носех всеки ден в продължение на няколко часа. Харесва ми как поддържа гърба ми и подобрява стойката ми. Освен това прави талията ми по-подчертана, което добавя увереност към външния ми вид. Въпреки това, когато го носех по-дълго от няколко часа, имах проблеми с дишането и дискомфорт. Затова сега го нося само за кратки периоди от време и той ми действа добре.

Дмитрий, на 35 години:

Купих си уреда за талия, за да ми помогне да намаля талията си и да подобря формата на тялото си. Носех го всеки ден в продължение на няколко седмици и наистина забелязах разлика. Талията ми стана по-подчертана и ми хареса как поддържа гърба ми по време на дълги периоди на седене на работа. Понякога обаче се чувствах неудобно и ограничено в движенията си. Бих препоръчала да използвате уреда за талия само за кратки периоди от време и в съчетание със здравословен начин на живот, за да получите най-добри резултати.

Елена, на 25 години:

Купих си уреда за талия, за да го използвам по време на тренировки, и съм много доволна от резултатите. Той ми помага да изгарям повече калории и подобрява тренировките ми. Освен това прави талията ми по-подчертана и подобрява стойката ми по време на тренировките. Препоръчвам Waist Trainer за тези, които искат да подобрят резултатите си от тренировките и да направят фигурата си по-стегната.

Купете сега в България