Vizonic за очите

Vizonic за очи е естествено средство, което помага да се възстанови зрението при различни проблеми. Усъвършенстваната формула на Vizonic, базирана на естествени съставки, въздейства нежно върху органите на зрението, като ги укрепва и възстановява загубените им функции.

Vizonic за очите

Лекарството е разработено, като са взети предвид най-новите постижения в областта на офталмологията и е преминало през множество тестове. Vizonic се е доказал като изключително ефективен и безопасен, позволявайки на хората да възвърнат ясното си зрение без болезнени процедури и операции.

Vizonic да купуват в България

Vizonic цена

Колко струва Vizonic за очи? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Vizonic

 • Намалява вътреочното налягане, като предотвратява развитието на глаукома. Vizonic нормализира налягането в окото, като подобрява оттичането на вътреочната течност. Това предотвратява увреждането на зрителния нерв и развитието на глаукома.
 • Елиминира синдрома на сухото око. Благодарение на овлажняващото действие на компонентите на Vizonic продуктът ефективно се бори със сухотата, дразненето и възпалението на очите.
 • Повишава остротата на зрението. Активните съставки на Vizonic укрепват мускулите на окото, подобряват кръвообращението в очните съдове и стимулират регенерацията на клетките на ретината. Това значително подобрява остротата на зрението.
 • Подобрява възприемането на цветовете. Компонентите на Vizonic активират колбичките на ретината, които са отговорни за различаването на цветовете. Това значително подобрява възприемането на цветовете.

Състав на Vizonic

 1. Екстракт от гинко билоба – подобрява кръвообращението в кръвоносните съдове на окото, като осигурява по-добро хранене на тъканите на окото.
 2. Витамини от група В – укрепват стените на кръвоносните съдове, подобряват нервната проводимост на зрителния нерв.
 3. Омега-3 мастни киселини – имат противовъзпалителен ефект, забавят развитието на възрастовите изменения на ретината.
 4. Цинк и витамин А – засилват регенерацията на клетките на ретината, забавят развитието на катаракта.
 5. Биофлавоноиди – имат антиоксидантно действие, като предпазват очните клетки от увреждане.

Инструкции за употреба

 • Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене.
 • Продължителност на курса – 1 месец.
 • Ако е необходимо, курсът може да се повтори.
 • Препоръчва се употребата на Vizonic да се съчетае с очни упражнения и балансирана диета.

Къде да купя Vizonic

Vizonic за очи може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично уебсайтът предлага промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по лекарството по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Vizonic в аптеката

Към момента не можете да закупите Vizonic за зрение в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви за специалисти Vizonic

Валентина, офталмолог:

Препоръчвам на моите пациенти да приемат Vizonic като помощно средство при лечение на проблеми със зрението. Този естествен комплекс помага за укрепване на кръвоносните съдове на окото, подобрява храненето на очните тъкани. Пациентите забелязват подобряване на зрението, изчезване на болката и дискомфорта в очите.

Антон, офталмолог:

Използвам Vizonic за профилактика и помощно лечение на началните стадии на глаукома, катаракта и други очни заболявания. Комплексът от естествени антиоксиданти, витамини и микроелементи има изразено противовъзпалително, регенериращо действие. Пациентите отбелязват значително подобрение на зрението, изчезване на главоболието и бързата умора на очите. Препоръчвам Vizonic като ефективно и безопасно средство за поддържане на зрението.

Отзиви на клиенти за Vizonic

Мария, на 35 години:

Страдаше от постоянен дискомфорт и зачервяване на очите, дължащи се на работа с компютър. Дълго време търсех ефективно и безопасно средство, спрях се на Vizonic. След една седмица употреба забелязах, че очите ми са по-малко уморени и не ме болят вечер. След един курс на Vizonic дискомфортът изчезна, очите ми станаха по-светли и чисти. Много съм доволна, ще го приемам редовно за профилактика.

Юри, на 42 години:

Започнах да забелязвам влошаване на зрението поради работа с компютър. Дълго време носеше очила, но искаше да се отърве от тях. Мой приятел ме посъветва да опитам Vizonic, реших да рискувам. След един курс на лечение започнах да виждам ясно близки предмети и спрях да примигвам. Сега внимателно повтарям курсовете на Vizonic, за да поддържам добро зрение.

Олга, на 55 години:

Отидох при офталмолог с оплаквания от зачервяване, парене в очите и плаващи мушици пред очите ми. Лекарят каза, че имам свързана с възрастта дегенерация на макулата и ми предписа Vizonic. След един курс на прием всички неприятни симптоми изчезнаха и зрението ми се подобри забележимо. Сега редовно приемам Vizonic 2 пъти годишно за профилактика.

Виктор, 63 години:

Започна постепенно влошаване на зрението, лекарите посъветваха да се направи операция за отстраняване на катаракта. Но аз много се страхувах, затова започнах да търся алтернативни начини. Съседът ми препоръча Vizonic и аз реших да го изпробвам преди операцията. След един курс на прием напълно спря замъгляването в очите, изчезнаха мухите. Лекарят каза, че сега не се нуждая от операция. Много съм благодарна на създателите на Vizonic за това ефективно и безопасно средство.

Анна, на 29 години:

Заради постоянната работа с компютър започнах да имам проблеми със зрението си. Терапевтът ме посъветва да опитам Vizonic, за да не нося очила. Още след 2 седмици употреба почувствах облекчение – изчезнаха сълзенето и зачервяването на очите вечер. След курса на Vizonic мога да работя през целия ден, без да чувствам умора. Препоръчвам го на всеки, който работи много пред компютъра.

Купете сега в България