Varcosin гел за разширени вени

Varcosin gel е гел на биологична основа, предназначен за премахване на видимите признаци и симптоми на разширени вени.

Този биологичен продукт активно предотвратява развитието на разширени вени, като същевременно осигурява облекчение на болката и тежестта в краката.

Varcosin гел за разширени вени

Безопасният и естествен състав на Varcosin съдържа много активни съставки, които лесно проникват в кожата, успокояват възпалението, неутрализират болката, стимулират кръвообращението и освежават кръвоносните съдове.

Кремът е ефективен при нарушения на венозното кръвообращение, разширени вени и болезнени, подути вени.

Varcosin купи в България
Varcosin цена

Колко струва Varcosin гел за разширени вени? Текущата цена може да бъде намерена след връзката по-горе на официалния сайт на търговеца.

Предимства на Varcosin

  • Нормализира функцията на венозните клапи. При разширени вени венозните клапи не се затварят напълно, което води до рефлукс и застой на кръвта в долните крайници. Варкозин укрепва клапите, възстановява нервните връзки, подобрява храненето им и нормализира притока на кръв.
  • Той укрепва ендотелиалния слой на кръвоносните съдове. Патологичните процеси често водят до изтъняване и запушване на кръвоносните съдове поради увеличаване на броя на мъртвите ендотелни клетки. Варкозин укрепва ендотелния слой, като увеличава здравината и еластичността на кръвоносните съдове. Той служи като отлично превантивно и терапевтично средство срещу разширени вени.
  • Намалява активността на тромбоцитите. Като регулира броя на имунните клетки в кръвта и укрепва съдовата стена, Варкозин ефективно намалява активността на тромбоцитите, допринасяйки за разрушаването и елиминирането на кръвните съсиреци.

Състав на Varcosin

Varcosin, специално разработен за лечение на разширени вени, се състои от изцяло органична биосубстанция. Този гел съдържа множество редки екстракти и съставки. Ето кои са активните съставки, съдържащи се във Varcosin:

  • Екстракт от жълт кантарион. Богат на линалоол и фенилпропанови естери. Подпомага разширяването на кръвоносните съдове. Подобрява еластичността на стените на кръвоносните съдове. Успокоява възпалението.
  • Масла от римска лайка и лавандула. Освежава и намалява прекомерното изпотяване. Облекчава сухата и опъната кожа. Осигурява дълбока хидратация и подхранване на краката.
  • Екстракт от конски кестен. Съдържа специални танини на основата на гама-мелитанин и флавоноиди. Притежава антиоксидантно действие. Предотвратява образуването на вредни свободни радикали по стените на кръвоносните съдове.
  • Масло от кипарис и розмарин. Проявява Р-витаминна активност. Играе важна роля в окислително-редукционните процеси. Намалява пропускливостта и чупливостта на капилярите. Укрепва стените на кръвоносните съдове.

Инструкции за употреба

  1. Нанесете достатъчно количество гел Varcosin върху засегнатите участъци и оставете кожата да го абсорбира напълно. За постигане на оптимални резултати масажирайте гела в кожата с кръгови движения.
  2. Препоръчително е да използвате Varcosin веднъж или два пъти дневно.
  3. Препоръчителната продължителност на лечението е 28 дни.

Къде да купя Varcosin

Varcosin може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус, консултацията с експерт по продукта се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Varcosin в аптеката

В момента не можете да закупите Varcosin гел от разширени вени в аптеката. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви от експерти

Експертно мнение:

Като медицински специалист съм твърдо убеден, че превенцията е от решаващо значение при лечението на разширени вени. Ето защо винаги препоръчвам гел Varcosin на моите пациенти. Той ефективно премахва видимите признаци на разширените вени и предотвратява по-нататъшното развитие на заболяването. Гелът облекчава умората на краката, като дава усещане за лекота и сила, дори след дълъг ден.

Мнения на клиентите на Varcosin

Сабиха, на 37 години:

Като човек, който обича високите токчета, с течение на времето развих разширени вени. Кремовете и инжекциите се оказаха неефективни, докато не открих Varcosin. Сега краката ми възвърнаха младежкия си вид и вече не изпитвам нужда да нося токчета.

Олга, на 56 години:

От дълго време се боря с разширените вени. В продължение на една година носех специални превръзки, дори в горещо време. Чувствах се безнадеждна, докато дъщеря ми не ме запозна с Varcosin. Опитах го със скептицизъм, но сега той стана част от ежедневието ми.

Марина, на 24 години:

Развих разширени вени по време на бременността, които се обостриха от наследствен фактор. След като използвах Varcosin, забелязах значително намаляване на подуването и болката в краката ми. В крайна сметка разширените вени изчезнаха. За тази цена от все сърце препоръчвам този продукт като най-доброто налично решение.

Купете сега в България