Urofertil за женска инконтиненция

Уринарната инконтиненция при жените е чувствителен и често срещан проблем, който може сериозно да повлияе на качеството на живот. Много жени се срамуват да говорят за него, но статистиката показва, че една от всеки три жени страда от това състояние. Неволното изтичане на урина може да се появи при кашляне, кихане, смях или физически упражнения, което причинява много дискомфорт и неудобства.

Urofertil за женска инконтиненция

Urofertil е лекарство на базата на растителни компоненти, което ще ви помогне да се справите с проблема с незадържането на урина при жените. Това е естествен продукт, който не съдържа синтетични добавки и хормоноподобни вещества, което го прави безопасен за здравето. Благодарение на уникалния си състав, Urofertil оказва комплексно въздействие върху пикочно-половата система, като отстранява причините за инконтиненцията и облекчава симптомите.

Urofertil купи в България
Urofertil цена

Колко струва Urofertil при женска инконтиненция? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Urofertil

 • Ефективно се бори с уринарната инконтиненция. Urofertil помага да се възстанови контролът върху уринирането, като предотвратява неволното изтичане на урина. Чрез укрепване на мускулите на тазовото дъно жената може да се чувства отново уверена във всяка ситуация.
 • Елиминира възпалението и болката. Растителните съставки в Urofertil имат противовъзпалителни и аналгетични свойства, което помага да се отървете от болезненото уриниране и цистита.
 • Подсилва имунитета. Включеният в продукта екстракт от резен има антибактериално действие и повишава устойчивостта на организма към инфекции на пикочно-половата система.
 • Безопасен за здравето. Urofertil е създаден изключително от естествени растителни компоненти, не съдържа хормони и синтетични добавки, което го прави безопасен за дългосрочна употреба.

Състав на Urofertil

 1. Екстракт от царевични кочани. Оказва положително въздействие върху работата на пикочо-половата система, като подобрява процеса на уриниране и предотвратява инконтиненцията.
 2. Екстракт от хвощ. Притежава противовъзпалителни свойства и спомага за облекчаване на симптомите на цистит.
 3. Екстракт от резене. Има антибактериално действие, като повишава имунитета и предпазва от инфекции на пикочните пътища.

Инструкции за употреба

 • Urofertil се приема по 20 ml веднъж дневно, сутрин преди закуска.
 • Може да се приема директно или разреден в чаша вода или сок.
 • След отваряне на опаковката сиропът трябва да се съхранява в хладилник.
 • Препоръчителният курс на приложение е от 30 до 90 дни, в зависимост от тежестта на състоянието.

Къде да купя Urofertil

Urofertil може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще Ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Urofertil в аптеката

В момента не можете да закупите Urofertil в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Алексей, уролог:

Urofertil е отличен продукт за жени, страдащи от проблеми със задържане на урина. Благодарение на естествения билков състав той е безопасен за здравето и има комплексно действие. Екстрактите в състава му спомагат за премахване на възпалението, облекчаване на болката и дискомфорта, свързани с цистит и незадържане на урина.

Марина, гинеколог:

Препоръчвам Urofertil на моите пациенти като ефективно средство за лечение на уринарна инконтиненция. Той не само премахва симптомите, но и решава проблема в основата му – укрепва мускулите на тазовото дъно, като възстановява контрола върху уринирането. Освен това билковият състав го прави хипоалергенен и безопасен за продължителна употреба.

Отзиви на клиенти за Urofertil

Анна, на 32 години:

Страдах от уринарна инконтиненция след раждането и това силно тровеше живота ми. Постоянно трябваше да се наблюдавам, не можех да се отпусна и да се наслаждавам на активния начин на живот. Urofertil се превърна в истинско спасение за мен. Още след няколко седмици от приема му забелязах подобрения, а след 2 месеца проблемът изчезна напълно. Сега отново се чувствам уверена и свободна.

Елена, на 45 години:

Циститът беше мой постоянен спътник, който ми носеше болка и дискомфорт. Опитах различни хапчета, но те облекчаваха симптомите само за известно време. Когато една позната ми препоръча Urofertil, аз се отнесох с недоверие към това средство. Но резултатът надмина всички очаквания. Не само че симптомите на цистита преминаха, но и напълно се възстанови процесът на уриниране.

Галина, на 68 години:

На моите години незадържането на урина е доста често срещан проблем. Но аз, не исках да се примирявам с него и търсех ефективно решение. Urofertil се превърна в моето спасение. Състав на растителна основа, без хормони и без странични ефекти – това е точно това, от което имах нужда. Освен това лекарството не само елиминира симптомите, но и възстановява работата на урогениталната система.

Татяна, на 54 години:

След като претърпях операция, започнах да имам проблеми с уринирането и инконтиненцията. Лекарите ми предписваха различни лекарства, но нищо не помогна. В отчаянието си реших да опитам с Urofertil. След едномесечен прием почувствах значително подобрение, а след 2 месеца проблемът напълно изчезна. Това безопасно и естествено средство ми върна комфорта и увереността.

Олга, на 40 години:

Дълго време страдах от чести възпаления на пикочните пътища и болезнено уриниране. Изпробвах различни лекарства, но нищо нямаше траен ефект. Един приятел ме посъветва да опитам Urofertil. Бях предпазлива към това средство, но реших да рискувам. И не съжалих нито за миг. Още след първия курс почувствах облекчение, а след 2 месеца проблемът изчезна напълно. Сега вече уверено мога да препоръчам този продукт.

Купете сега в България