Uncaria Detox за паразити

Паразитите са един от най-често срещаните проблеми на съвременния човек. По данни на СЗО повече от 85 % от населението на света е заразено с червеи и протозои. Тези неприятни съжители оказват негативно влияние върху здравословното състояние, като причиняват много хронични заболявания.

За съжаление съвременната медицина не може да предложи 100% ефективни и безопасни средства за борба с паразитите. Повечето антихелминтични лекарства имат силно токсично действие, което създава допълнително натоварване за организма.

Uncaria Detox за паразити

Революционен пробив в паразитологията е създаването на природното средство Uncaria Detox. Този уникален продукт ви позволява ефективно да се отървете от паразитите и да прочистите организма от токсините в щадящ режим.

Uncaria Detox е разработен от група учени в областта на паразитологията. При създаването му са взети предвид всички недостатъци на съществуващите антихелминтични лекарства. Резултатът е едно наистина иновативно средство, което няма аналог.

Uncaria Detox купи в България

Uncaria Detox цена

Колко струва Uncaria Detox? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Uncaria Detox

 • Ефективно унищожава повече от 100 вида паразити, включително нематоди, цестоди, трематоди и протозои;
 • Притежава противовъзпалително и болкоуспокояващо действие, облекчава симптомите на интоксикация;
 • Насърчава извеждането на токсините и шлаките от организма;
 • Укрепва имунитета, повишава устойчивостта към инфекции;
 • Подобрява храносмилателната система, нормализира чревната микрофлора;
 • Подходящ за профилактика на паразитни инвазии при възрастни и деца;
 • Няма противопоказания, странични ефекти и не предизвиква алергии;
 • Приготвен от естествени съставки, безопасен дори при продължителна употреба.

Състав на Uncaria Detox

 1. Екстракт от папая – има противоглистни свойства, разтваря обвивките на хелминти.
 2. Екстракт от нар – пълен с полезни вещества, укрепва имунната система и помага на организма да се бори с паразитите.
 3. Тиквени семки – източник на цинк, витамини и полиненаситени мастни киселини. Те имат противопаразитно, противовъзпалително и антиоксидантно действие.
 4. Масло от чаено дърво – естествен антисептик, унищожава паразити, гъбички, вируси и бактерии. Ускорява заздравяването на чревната лигавица след паразитна инвазия.
 5. Екстракт от глухарче – подпомага отделянето на токсините, подобрява работата на черния дроб и жлъчните пътища.
 6. Екстракт от корен на женско биле – има противовъзпалително, болкоуспокояващо и имуномодулиращо действие. Ускорява възстановяването на организма след паразитна инвазия.

Инструкции за употреба

 • Приемайте по 15 капки 3 пъти дневно по време на хранене. Курс на прием – 1 месец. За профилактика на паразитозите може да повторите курса 2-3 пъти годишно.
 • Uncaria Detox се препоръчва за деца над 5 години и възрастни. Той няма противопоказания и странични ефекти.

Къде да купя Uncaria Detox

Uncaria Detox може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Uncaria Detox в аптека

В момента не можете да закупите Uncaria Detox в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Мнение на експерти

Марина, паразитолог:

Uncaria Detox е уникално средство, разработено с оглед на всички съвременни постижения в областта на паразитологията. То съдържа само естествени компоненти, които са безопасни дори за деца. При редовна употреба Uncaria Detox ви позволява ефективно да се отървете от паразитите и да предотвратите повторната им инвазия. Препоръчвам употребата му за профилактика на паразитни заболявания.

Петър, гастроентеролог:

В 20-годишната си медицинска практика не съм срещал по-ефективно и по-безопасно средство за борба с паразитите от Uncaria Detox. Формулата му е разработвана през годините от водещи световни паразитолози. Uncaria Detox не само избавя от глистите, но и възстановява чревната микрофлора и повишава имунитета. Уверено го препоръчвам на моите пациенти.

Отзиви на купувачи на Uncaria Detox

Мария, на 35 години:

Отдавна подозирах, че имам паразити – имаше постоянна слабост и умора. Опитах много различни средства, но само Uncaria Detox помогна. След една седмица употреба се почувствах много по-добре, а след месец паразитите бяха напълно изчезнали.

Антон, на 42 години:

Всяка година приемам профилактичен курс на Uncaria Detox. Това е единственото средство, което ми помага да не се разболявам от паразитни инфекции. Пия по 1 месец през пролетта и есента – след курса се чувствам като прероден! Съветвам всички да пречистват организма си.

Юлия, 28 години:

След почивка в Тайланд ми поставиха диагноза описторхиаза. Дълго време страдах с лечението, лекарствата от аптеката предизвикваха силни странични ефекти. Една приятелка ми препоръча Uncaria Detox – той ме спаси! След 3 седмици прием анализите ми бяха чисти. Сега винаги вземам ункария със себе си по време на пътувания.

Олег, на 50 години:

Занимавам се с лов и риболов, така че редовно се подлагам на профилактика на паразитни зарази. Uncaria Detox – най-доброто решение, прочиства организма, без да вреди на здравето. Пия 2 пъти годишно в продължение на един месец и забравям за паразитите за шест месеца.

Светлана, на 29 години:

Закупих Uncaria Detox за предотвратяване на паразити при детето. Живеем в частна къща и бебето често играе навън, влиза в контакт с животни. Исках да предпазя тялото му от неканени гости. Uncaria Detox се справи перфектно със задачата, освен това се понася много добре от 5-годишния ми син.

Купете сега в България