Ultra Cardio X капсули за хипертония

Ultra Cardio X е натурален биокомплекс на основата на растителни екстракти и витамини, предназначен специално за нормализиране на кръвното налягане. Ultra Cardio X не само намалява кръвното налягане, но и укрепва кръвоносните съдове, изчиства ги от холестерол, предотвратява атеросклерозата.

Ultra Cardio X капсули за хипертония

Сега всеки може по естествен начин да се отърве от проблемите с кръвното налягане и да се предпази от инсулт или инфаркт. Ultra Cardio X е надеждно решение за контрол на хипертонията и поддържане на здравето на сърдечно-съдовата система.

Ultra Cardio X да купуват в България
Ultra Cardio X цена

Колко струват капсулите за хипертония Ultra Cardio X? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Ultra Cardio X

  • Намалява кръвното налягане по естествен начин. Благодарение на уникалната формула от компоненти нормализира кръвното налягане за кратко време. – Подходящ за хора с всякаква степен на хипертония. Позволява ви да откажете хипотензивните лекарства.
  • Възстановява еластичността на кръвоносните съдове. Разширява стените на кръвоносните съдове, като предотвратява тяхното стесняване. Премахва последиците от дългогодишните скокове на налягането. Прави кръвоносните съдове по-гъвкави и еластични.
  • Почиства кръвоносните съдове от плака. Ефективно премахва холестеролните отлагания от съдовете. Благодарение на това предотвратява развитието на атеросклероза. Намалява риска от образуване на кръвни съсиреци и усложнения.
  • Предпазва от инфаркти и инсулти. Укрепва кръвоносните съдове, като ги прави по-малко уязвими. Намалява до минимум вероятността от усложнения. Осигурява превенция на опасни състояния.

Състав на Ultra Cardio X

  1. Екстрактът от плодове на глог има кардиопротективен ефект, подобрява кръвоснабдяването на миокарда.
  2. Корен от валериана има успокояващ ефект, намалява кръвното налягане.
  3. Екстракт от коприва възстановява функцията на бъбреците, намалява кръвната захар.
  4. Витамини от група В участват в енергийните процеси, подпомагат сърдечния мускул.

Инструкции за употреба

  • По 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене.
  • Курс на прием – 1 месец.

Къде да купя Ultra Cardio X

Ултра Кардио Х капсули за хипертония е наличен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Ultra Cardio X в аптеката

В момента не можете да закупите Ultra Cardio X в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Иван, кардиолог:

Успешно използвам Ultra Cardio X за лечение на хипертония при моите пациенти. Това естествено комплексно лекарство ефективно нормализира кръвното налягане, без да предизвиква странични ефекти.

Мария, терапевт:

Ultra Cardio X е отлично средство за профилактика на сърдечно-съдови заболявания и подкрепа на хора с хипертония. Клинично доказано е, че редовният му прием възстановява кръвоносните съдове и укрепва имунитета.

Отзиви на клиенти за Ultra Cardio X:

Анна, на 35 години:

Страда от хипертония от младостта си. Вземаше различни хапчета, ефектът бързо преминаваше. Ultra Cardio X ми помогна да нормализирам кръвното налягане за дълго време, чувствам се здрава.

Леонид, 48 години:

Започнах да приемам Ultra Cardio X по препоръка на познат кардиолог. Още след един месец от курса спря да усеща скокове на налягането, стана по-малко уморен на работа.

Юлия, на 42 години:

Купих си Ultra Cardio X за профилактика на сърдечни заболявания, имам наследственост. Приемам 2 месеца, анализите показаха намаляване на холестерола, чувствам прилив на енергия.

Купете сега в България