Тример за мъже Micro Touch Solo

Micro Touch Соло тример за мъже, който може напълно да промени начина, по който се грижите за външния си вид. Забравете за редовните посещения на фризьорския салон и скъпите процедури. С Micro Touch Solo можете да изглеждате безупречно с минимално време и усилия.

Тример за мъже Micro Touch Solo

Това компактно и високотехнологично устройство ще бъде вашият незаменим помощник в създаването на перфектен външен вид. С три сменяеми бръснещи глави (1 мм, 3 мм и 5 мм) можете лесно да подстригвате космите по лицето и тялото до желаната от вас дължина. Нещо повече, Micro Touch Solo не просто бръсне, а нежно подстригва и моделира брадата, мустаците или бакенбардите ви за безупречен външен вид.

Micro Touch Solo за покупка в България
Micro Touch Solo цена

Колко струва мъжкият тример Micro Touch Solo? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Micro Touch Solo

 • Прецизно бръснене. Благодарение на висококачествените си ножчета от неръждаема стомана и вграденото осветление, Micro Touch Solo ви осигурява невероятно прецизно бръснене, така че няма да пропуснете нито един косъм.
 • Безопасност. За разлика от обикновените самобръсначки или ножици, Micro Touch Solo е напълно безопасен за употреба. Тя няма да предизвика дразнене на кожата или неприятни порязвания, дори когато бръснете труднодостъпни места като носа или ушите.
 • Универсалност. Micro Touch Solo не е просто тример за брада, а многофункционален инструмент за всички видове грижа за тялото. С него можете да премахвате нежеланото окосмяване по гърдите, ръцете и други части на тялото си за гладка и добре поддържана кожа.
 • Лесно използване. Със своя ергономичен дизайн и компактен размер Micro Touch Solo е идеален за използване у дома или при пътуване. Захранва се с батерии и осигурява до 40 минути непрекъсната работа.

Състав на Micro Touch Solo

Micro Touch Solo се състои от следните елементи:

 1. Висококачествен пластмасов корпус: Осигурява здравина и издръжливост на устройството, както и удобен захват по време на употреба.
 2. Остриета от неръждаема стомана: Осигуряват плътно и прецизно бръснене, без да предизвикват дразнене или порязвания на кожата.
 3. Три сменяеми накрайника (1 мм, 3 мм и 5 мм): Позволяват ви да регулирате дължината на среза според вашите предпочитания и нужди.
 4. Четка за почистване: Осигурява лесно и ефективно отстраняване на остатъците от косми от остриетата след употреба.
 5. USB кабел за зареждане: Позволява ви да зареждате устройството от всеки източник на захранване, независимо дали става въпрос за компютър, лаптоп или зарядно устройство за телефон.
 6. Литиево-йонна батерия: Осигурява дълъг живот на батерията, без да е необходимо често зареждане.

Инструкции за употреба

 • Заредете Micro Touch Solo с включения в комплекта USB кабел или с друго зарядно устройство.
 • Изберете желания накрайник (1 мм, 3 мм или 5 мм) в зависимост от желаната дължина на прическата.
 • Включете устройството и започнете внимателно да подстригвате космите на лицето или тялото си до желаната форма и дължина.
 • След употреба почистете остриетата с включената в комплекта четка, като отстраните всички остатъци от косми.
 • Ако е необходимо, презаредете устройството преди следващата употреба.

Къде да купя Micro Touch Solo

Мъжкият тример Micro Touch Solo може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично уебсайтът предлага промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Micro Touch Solo в аптеката

В момента не можете да закупите Micro Touch Solo в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Петър, фризьор-стилист:

Като професионален фризьор мога уверено да кажа, че Micro Touch Solo е революционен продукт за грижа за външния вид на мъжете. Той ви позволява да постигате безупречни резултати у дома, като ви спестява време и пари от редовните посещения във фризьорския салон. Micro Touch Solo е идеалното средство за тези, които искат да изглеждат стилни и добре поддържани по всяко време.

Андрей, козметолог-дерматолог:

В практиката си често се сблъсквам с проблеми с дразнене на кожата и порязвания след използване на традиционни самобръсначки или ножици. Micro Touch Solo напълно решава този проблем, като осигурява безопасно и нежно бръснене. Благодарение на своята универсалност този продукт ще се превърне в незаменим помощник за всеки мъж, който се грижи за външния си вид.

Отзиви на клиенти за Micro Touch Solo

Алексей, на 32 години:

Просто съм развълнуван от Micro Touch Solo. Преди харчех много време и пари, за да ходя на фризьорски салон, за да си подстригвам брадата и мустаците. Сега мога да го направя сам от уюта на собствения си дом. Устройството е много удобно и лесно за използване, а резултатът надминава всичките ми очаквания.

Дмитрий, на 28 години:

Micro Touch Solo се превърна в истинско спасение за мен. Често пътувам по работа и сега този компактен тример е винаги с мен. Тя ми помага да изглеждам чист и спретнат дори в най-отдалечените кътчета на света.

Артьом, на 35 години:

Никога не съм мислил, че един обикновен тример може да бъде толкова многофункционален. Micro Touch Solo ми позволява не само да подстригвам брадата си, но и да премахвам нежеланото окосмяване по тялото. Това е един наистина универсален продукт, който ми спестява време и пари.

Евгени, на 40 години:

Винаги съм се страхувал от порязвания и раздразнения при бръснене, но с Micro Touch Solo този проблем е напълно решен. Устройството е много нежно и безопасно за използване, което е особено важно за чувствителната кожа.

Максим, на 28 години:

Харесва ми колко просто и лесно е да се използва Micro Touch Solo. Мога лесно да подстригвам космите по лицето и тялото до желаната от мен дължина, без да се налага да ходя на фризьор. Това е истинска находка за всеки мъж, който цени времето и парите си.

Купете сега в България