Тример Xpower

Искате ли да спестите време и пари за посещение на фризьорски салон, но все пак да получите професионално подстригване като в бръснарница?

Тример Xpower

Просто си купете тример за подстригване Xpower Trimmer и ще си гарантирате страхотно подстригване, оформяне на косата и добре поддържана брада!

Устройството е подходящо както за възрастни, така и за деца. Те винаги ще бъдат спретнати, стилни и респектиращи.

Xpower Trimmer Тример за купуване в България
Xpower Тример за подстригване цена

Колко струва тримерът за подстригване Xpower Trimmer? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на тримера за подстригване Xpower Trimmer

 • Има удобно Т-образно острие;
 • Снабден е с мощен двигател – 6000 об/мин;
 • Без вибрации;
 • Подходящ за домашна употреба;
 • Без дразнене;
 • Бръсне чисто и нежно;
 • Неплъзгаща се дръжка;
 • Малкият размер ви позволява да вземете устройството със себе си в офиса, на път, на почивка.

Тримерът Xpower Trimmer е чудесна възможност да изглеждате безупречно винаги и навсякъде – на работа, в командировка, след тренировка. Устройството е в състояние да работи непрекъснато в продължение на 120 минути.

Какви задачи решава Xpower Trimmer

 1. Избор на дължина на косата;
 2. Контуриране;
 3. Подстригване и подравняване;
 4. Подстригване на прическата;
 5. Подстригване на брада, мустаци и бакенбарди;
 6. Бръснене по образец.

Многофункционалността е възможна благодарение на различните приставки.

Аксесоари за тример Xpower Trimmer

 1. Приставки за гребен – 4 броя;
 2. Машинка за подстригване;
 3. Четка за почистване;
 4. USB захранващ кабел.

Корпусът на тримера Xpower Trimmer е изработен от издръжлив материал. Изключително острите остриета са изработени от изключително здрава, твърда въглеродна стомана. Устройството работи с батерия и мрежово захранване. Дължината на накрайниците в мм е: 1.5, 3.0, 6.0, 9.0.

Къде да купя тример Xpower Trimmer Trimmer

Тримерът Xpower Trimmer Trimmer може да бъде поръчан само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, консултацията с експерт по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Отзиви за тример Xpower Trimmer Тример

Макс:

Не обичам да ходя по фризьорски салони, но трябва по някакъв начин да се грижа за брадата си. Жена ми ми купи този тример, успях сам да си подстрижа брадата и мустаците, обработката не ми отнема много време и сега мога да спестя не само пари, но и време. Подстригва добре, ножовете са умерено остри, космите се вдигат, но не ги чупят, не лапат. Покупката на тример е удовлетворена.

Олег:

Страхотно нещо. Тримерът за подстригване на брада е много по-удобен, отколкото да използвате нещо друго. Компактен, често го вземам със себе си на път. При пътуване просто незаменима вещ.

Иван:

С помощта на този тример се грижа за брадата си. С тази задача той се справя отлично.

Артьом:

Не знам защо, но от обикновените електрически самобръсначки или машинки често получавам дразнене след бръснене. Никакви лосиони и пяни не помагат. С тримера такива проблеми няма.

 

Александър:

От дълго време не използвам безопасни и опасни машинки. Тъй като имам малка брада. По-удобно е да използвам тример. Аз тримерът е достатъчен за равномерно подстригване на брадата.

Иля:

Използвам този тример вече втори месец. Удобен. И най-важното – подстригва добре. И цената е разумна.

Купете сега в България