Snap On Smile фасети за зъби

Snap-On Smile е революционно изобретение за хора, които искат да имат красива и трайна усмивка. Това са напълно сигурни и издръжливи подвижни фасети, които могат да се носят върху зъбите и имат вида на естествените зъби. Те могат да се използват за пълно или частично покриване на зъбите и осигуряват стабилни и надеждни резултати.

Snap On Smile фасети за зъби

Снемаемите фасети Snap-On Smile осигуряват издръжливост, здравина и естествен вид, които можете да получите след процедурата при вашия зъболекар. Те са лесни за поставяне и се носят с удоволствие. Те ще ви помогнат да се сдобиете с перфектна усмивка, ще придадат на лицето ви повече чар и ще ви вдъхнат увереност.

Сдобивайки се с подвижни фасети Snap-On Smile, ще получите красива усмивка и ще придадете на лицето си повече чар. Това е просто и безопасно решение за хората, които искат да имат перфектна усмивка и вид на естествени зъби.

Snap On Smile купува в България
Snap On Smile цена

Колко струват фасетите Snap On Smile за моите зъби? Можете да разберете текущата цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Snap On Smile

Фасетите Snap On Smile, представляват предпазител за уста, той е изработен от висококачествен материал. Фиксира се сигурно и няма усещане за дискомфорт, докато я носите. Материалът е толкова тънък и еластичен, че е идентичен със собствените зъби на пациента. Конструкцията е много лека и изобщо не се усеща върху венците.

 • Приложение в домашни условия.
 • Подходящо за всички хора.
 • Универсален размер.
 • Висококачествен материал.
 • Не предизвиква алергии.
 • Не потъмнява, не се напуква.
 • Позиционирането на мундщука е бързо.
 • Адаптиране в рамките на 10 минути.
 • Медицински материал.Еластичен, безопасен.
 • Лесен за отстраняване.
 • Не предизвиква възпаление или зачервяване.

Безопасен медицински материал от полиуретан. Предпазва емайла от външни влияния. Може да коригира захапката и кривите зъби. Без повече посещения при зъболекар. Според многобройните отзиви на клиентите Snap On Smile изобщо не се различава от вашите зъби. Хората, които консумират цветни напитки, пушат, пият кафе. Не са забелязали никакво изменение на цвета на предпазителя за уста. Тя е устойчива на резки промени в температурата. Уникалният дизайн няма противопоказания и странични ефекти.

Приложение на Snap-On Smile

Преди да използвате предпазителя за уста, изплакнете добре с чиста вода.

 1. Изплакнете устната кухина.
 2. Поставете предпазителя за уста внимателно, натиснете го леко и го застопорете на място.
 3. Изплакнете след употреба.

Характеристики

Дизайн Snap-On Smile, изработен от висококачествен материал.

Полиуретан, материал от медицинско качество, безопасен, здрав, еластичен. Хипоалергенен.

Къде да купя Snap On Smile

Snap On Smile може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация с експерт по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Snap On Smile в аптеката

Към момента не можете да закупите Snap On Smile дентални фасети в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Прегледи на специалисти

Романенко Александър, стоматолог.:

Snap-On Smile е удобно, бързо и по-достъпно решение за пациенти, които искат да променят външния вид на зъбите си, да скрият дефектите и да се сдобият с красива усмивка. Той е отлична алтернатива на по-скъпите методи като зъбни импланти, коронки или фасети и може да се използва като временно или постоянно решение на козметични стоматологични проблеми.

Snap-On Smile не изисква сложни процедури, включващи подготовка на зъбите, и пациентите могат да я носят постоянно или само при необходимост. Тя е изработена от здрава и безопасна пластмаса, която при правилна грижа може да издържи дълго време.

Разбира се, Snap-On Smile не е подходящ за всички случаи и не може да замени зъболечението или пародонталното лечение. Въпреки това, като козметично решение, Snap-On Smile може да бъде идеален избор за пациенти, които искат да подобрят външния вид на усмивката си, без да се налагат сложни процедури.

Като цяло бих препоръчал Snap-On Smile на моите пациенти като ефективен и достъпен метод за подобряване на външния вид и здравето на зъбите, който може да доведе до забележими резултати с минимални разходи на време и средства.

Мнения на клиентите на Snap-On Smile

Даниел, на 30 г.:

В продължение на много години се срамувах от неравните си, кафяви зъби. Страхувах се от зъболекари. Само като си представя, че някой ми бърка в устата, ми става лошо. Поставянето на скъпи фасети или коронки, няма финансова възможност. След като прочетох много отзиви и коментари, реших в полза на Snap-On Smile – подвижни фасети. Много удобен и практичен дизайн, който не причинява дискомфорт. Зъбите са естествени и по-бели.

Алиса, на 36 години.:

Предните зъби са криви и пожълтели. Винаги прикривах устата си, когато говорех с хора. Страхувах се да се смея, за да не види никой грозните ми зъби. Дори се срамувах да се срещам с мъже, защото се чувствах несигурна. Купих си Snap-On Smile – подвижни фасети. Това е уникално изобретение. Ценово предимство. И добро качество. Сега съм уверена жена. Не се страхувам да се усмихвам с всичките си 32 зъба.

Купете сега в България