Smart Gas Saver за пестене на газ

Газовата криза в Европа продължава да набира скорост. Цените на газа се повишават всеки ден и скоро милиони европейци няма да могат да си позволят да отопляват домовете си. Но има решение, което ще ви позволи да спестите значително от сметката си за газ – Smart Gas Saver.

Smart Gas Saver за пестене на газ

Това е компактно и леко устройство, което се монтира на газопровода и оптимизира потреблението на газ. Благодарение на специални неодимови магнити Smart Gas Saver организира движението на молекулите на газа, което води до по-пълно и ефективно изгаряне. Икономия на газ до 50 %!

Със Smart Gas Saver можете да забравите за високите сметки за газ и да отоплявате комфортно дома си. Това е напълно законно и безопасно устройство, което ще се изплати още през първия месец на употреба.

Smart Gas Saver за закупуване в България
Цена на Smart Gas Saver

Колко струва Smart Gas Saver? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Smart Gas Saver

 • Спестяване на газ до 50%. Чрез оптимизиране на процеса на горене потреблението на газ се намалява наполовина, което може да се види в намаляването на сметките.
 • Лесен монтаж. Smart Gas Saver може лесно да се монтира на газопровода с помощта на скоби, без да са необходими специализирани умения.
 • Законосъобразност на използването. Устройството не е измервателен уред и не пречи на работата на газовите измервателни уреди.
 • Екологичност. Пълното изгаряне на газа води до по-ниски емисии на вредни вещества в атмосферата.
 • Дълготрайност. Устройството няма движещи се части, подлежащи на износване. Срокът на експлоатация е практически неограничен.
 • Безопасност. Smart Gas Saver се монтира в горната част на тръбата и не представлява риск от изтичане на газ.

Характеристики на Smart Gas Saver

 1. Издръжлив, удароустойчив пластмасов корпус, който предпазва вътрешните компоненти от външни влияния.
 2. Два неодимови магнита, които създават мощно магнитно поле, за да въздействат върху молекулите на газа.
 3. Изолационен материал, който стабилизира магнитите и предотвратява намагнитването на газовата тръба.
 4. Метални крепежни елементи за надеждно закрепване на устройството към тръбата.

Инструкции за употреба

 • Извадете устройството Smart Gas Saver от опаковката и разделете двете половини.
 • Поставете устройството върху газовата тръба възможно най-близо до газовия уред.
 • Поставете половинките около тръбата една до друга и затегнете крепежните елементи.
 • За постигане на максимална ефективност се препоръчва към всеки газов уред да се монтира по едно устройство.

Къде да купя Smart Gas Saver

Smart Gas Saver може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация с експерт по лекарството по телефона и не ви задължава да купувате.

Отзиви на специалисти

Андрей, инженер по отоплителна техника:

Инсталирал съм Smart Gas Saver за няколко клиенти. Това е едно наистина ефективно и безопасно устройство. След като бъде инсталирано, потреблението на газ се намалява с 30-40%. Много от моите клиенти са много доволни от резултата и икономиите.

Максим, специалист по газово оборудване:

Научих как работи устройството Smart Gas Saver и проведох тестове. Благодарение на магнитното поле потокът на газа наистина се оптимизира. Това се потвърждава от показанията на газомера. Устройството не предизвиква никакви смущения в работата на оборудването и е напълно безопасно.

Отзиви на клиенти за Smart Gas Saver

Марина:

Бях шокирана от размера на сметките ми за газ след увеличението на цените. Мой приятел ми препоръча Smart Gas Saver – и той наистина ми помогна! Спестих почти 300 рубли за един месец. Много съм доволна от покупката си!

Алексей:

Инсталирах Smart Gas Saver на газовия си котел преди месец. Оттогава сметките ми за газ чувствително намаляха с около 40%. За мен това е солидна икономия.

Олга:

Закупих Smart Gas Saver по препоръка на моя съседка. Оказа се, че е много лесно да инсталирам устройството – дори съпругът ми, който по принцип не е много практичен човек, се справи с това. Икономията на газ е забележима, сега харчим около една трета по-малко за газ.

Андрей:

Често съм чувал за Smart Gas Saver, но дълго време се съмнявах в неговата ефективност. Но след огромната сметка за газ през зимата реших да го купя. И не съжалявам! Икономията на газ беше дори по-голяма от очакваното.

Юлия:

Със съпруга ми инсталирахме Smart Gas Saver на газовия ни котел. Устройството наистина спестява газ и след инсталирането му сметките ни намаляха забележимо. Много сме доволни от него! Вече не се налага да се притесняваме за повишаващите се цени на газа.

Купете сега в България