Rinnova Pro за мебели

Rinnova Pro е иновативно течно покритие на основата на смола, което ви позволява да подновите напълно всяка мебел.

Rinnova Pro за мебели

Това е уникален продукт, който няма аналог на пазара. Rinnova Pro прониква дълбоко в структурата на дървото, кожата, пластмасата и други материали, от които са изработени мебелите, като възстановява първоначалния им вид.

Rinnova Pro за покупка в България
Rinnova Pro цена

Колко струва Rinnova Pro? Можете да разберете текущата цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Rinnova Pro за мебели

 • Възстановява оригиналния цвят на мебелите, като се отървава от протриванията и драскотините. Rinnova Pro запълва всички повърхностни несъвършенства, като връща на мебелите свежия и ярък цвят, който са имали, когато сте ги купили.
 • Придава блясък и гладкост. Благодарение на уникалния си състав Rinnova Pro изглажда микронеравностите по повърхността на мебелите, като ги прави идеално гладки и блестящи.
 • Предпазва от влага и UV лъчи. Покритието на основата на смола създава невидим защитен слой, който предотвратява проникването на влага в мебелите и предпазва повърхността от изгаряне на слънце.
 • Спестява ви пари от закупуването на нови мебели. С Rinnova Pro можете напълно да обновите съществуващите си мебели с минимални разходи, като удължите живота им.
 • Лесен за използване. Нанасянето на покритието не изисква специални умения. Достатъчно е да почистите добре повърхността и да нанесете състава равномерно.

Rinnova Pro състав за мебели

Rinnova Pro е направен на базата на естествени компоненти:

 1. Акрилни смоли – осигуряват висока трайност на покритието и устойчивост на износване.
 2. Пчелен восък – придава на мебелите водоотблъскващи свойства, не пропуска влага вътре.
 3. Масло от жожоба – подхранва дървото, възстановява структурата му.
 4. Екстракт от грейпфрут – освежава цвета на мебелите, придава яркост.
 5. Етилов алкохол – служи като естествен разтворител и ускорява съхненето на покритието.
 6. Благодарение на балансираната комбинация от тези компоненти Rinnova Pro ефективно обновява всяка мебел.

Инструкции за употреба на Rinnova Pro за мебели

 • Почистете старателно повърхността на мебелите от прах и замърсявания.
 • Нанесете малко количество върху чиста кърпа и разнесете равномерно върху обработваната площ.
 • Оставете да изсъхне за 10-15 минути. Ако е необходимо, нанесете втори слой.
 • Полирайте повърхността с чиста, суха кърпа за постигане на висок гланц.
 • След 24 часа мебелите могат да се използват както обикновено.

Къде да купя Rinnova Pro

Rinnova Pro може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Отзиви на специалисти

Арина, интериорен дизайнер:

Препоръчвам Rinnova Pro на всички мои клиенти, които искат да обновят обзавеждането си, без да харчат прекалено много. Това е един наистина уникален продукт, който може да върне на старите мебели представителен вид. Тествах Rinnova Pro върху различни повърхности – дърво, кожа, пластмаса, и навсякъде резултатът надмина очакванията. Мебелите изглеждат като нови! Продуктът е много лесен за употреба, дори за домашна употреба.

Сергей, реставратор на мебели:

Срещал съм много препарати за обновяване на мебели, но Rinnova Pro е истинска иновация. Благодарение на балансираната формула, базирана на естествени съставки, той възстановява структурата на дървото, кожата, дава им защита от външни влияния. Изпробвах го върху антични мебели от XIX в. с резбовани детайли и бях много впечатлен от резултата. Дървото изглежда по-младо след третирането с Rinnova Pro. Горещо препоръчвам този продукт за реставрация и обновяване на антични мебели.

Отзиви на клиенти за Rinnova Pro

Марина, на 35 години:

Закупих Rinnova Pro, за да обновя един стар шкаф от масивен дъб. С годините той много избледня и загуби представителния си вид. Дори исках да купя нов, но съпругът ми предложи първо да опитам този продукт. И аз не съжалявам! След третирането шкафът изглежда невероятно – богатият цвят на дървото се е върнал, драскотините са изчезнали. И най-важното, отне много малко време и не изискваше специални умения. Много съм доволна от резултата!

Антон, на 29 години:

Имах стар кожен диван, по който с течение на времето се появиха неприятни протривания и избледнял цвят. Реших да изпробвам Rinnova Pro, за да го подновя. Ефектът беше невероятен! Кожата изглеждаше много по-свежа и с по-богат цвят. Всички несъвършенства сякаш се бяха разтворили! И най-важното – процесът е много лесен, отне буквално няколко часа. Сега старият ми диван отново изглежда като нов!

Джулия, на 42 години:

Закупих Rinnova Pro, за да подновя пластмасовите столове на балкона си. С течение на времето те бяха избледнели и пожълтели от слънцето. Този продукт се справи перфектно – пластмасата след третирането отново стана ярка и наситена, каквато беше първоначално. Процесът е много прост, най-важното е да почистите добре повърхността преди нанасяне. Сега столовете ми изглеждат като нови! Препоръчвам Rinnova Pro на всички, които имат пластмасови мебели.

Павел, на 27 години:

Реших да обновя старото си компютърно бюро, чието покритие беше станало много износено през годините на употреба. Потърсих варианти в интернет и се спрях на Rinnova Pro. Този продукт не ме разочарова – бюрото изглежда много по-добре след обработката, драскотините и протриванията почти изчезнаха. Дървото е придобило дълбок и наситен цвят. Много съм доволен от резултата и съм благодарен на създателите на Rinnova Pro за този отличен продукт за грижа за мебелите.

Олга, на 54 години:

Старото ми дървено нощно шкафче беше силно повредено след преместването – имаше много драскотини и отломки. Мислех, че ще трябва да я изхвърля и да си купя нова. Но ме посъветваха да опитам Rinnova Pro. И съм приятно изненадана от резултата! Шкафът изглежда като нов – няма драскотини или следи от протриване. Дървото е възвърнало красивия си наситен цвят. Много съм доволен от този продукт и го препоръчвам на всички!

Купете сега в България