Relaton за изслушване

Relaton за слуха е продукт за възстановяване на слуха на клетъчно ниво. Този естествен комплекс на основата на мелатонин е разработен от водещи експерти за борба с проблемите със слуха.

Relaton за изслушване

Формулата му действа в основата на проблема, като задейства процесите на регенерация на клетките на кохлеята. Relaton ефективно елиминира неприятните симптоми под формата на шум, звънене, болка в ушите. При редовен прием той възстановява естествената острота на слуха, като значително подобрява качеството на живот.

Relaton купи в България
Relaton цена

Колко струва Relaton за слуха? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Relaton

  • Облекчава шума и болката в ушите. Нормализира кръвообращението, намалява спазмите. Това ви позволява да се отървете от мъчителното разстроено състояние.
  • Възстановява естествения слух. Уникалната формула на Relaton стимулира регенерацията на клетките, поддържа вътрешното ухо. След един курс на прием слухът се подобрява значително.
  • Предотвратява усложненията. Благодарение на високото си съдържание на мелатонин, Relaton неутрализира свободните радикали, които разрушават клетките на ухото. Това надеждно предпазва от прогресиране на загубата на слуха.

Състав на Relaton

  1. Мелатонинът е основният компонент на Relaton. Предотвратява увреждането на клетките от свободните радикали, стимулира регенерацията. Има изразено антиоксидантно действие.
  2. Гинко билоба – увеличава притока на кръв, ускорява възстановяването на ушните клетки след увреждане. Ефективно намалява шума в ушите чрез подобряване на микроциркулацията.
  3. Магнезий – играе важна роля в провеждането на нервните импулси от ухото към мозъка. Стимулира регенерацията на нервите след нараняване и възпаление.
  4. Витамини от група В – имат изразено антиоксидантно действие, като предпазват клетките на ухото от увреждане. Подобряват кръвоснабдяването на вътрешното ухо за по-добро възприемане на звука.

Инструкции за употреба

  • Приемайте по 1 капсула Relaton на ден по време на хранене, като се изпива чаша вода.
  • Курсът на прием е 1-3 месеца за пълно възстановяване на слуха.
  • За да се засили ефектът, се препоръчва да се използват тапи за уши през нощта през първите 2 седмици.

Къде да купя Relaton

Relaton за слуха е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Relaton в аптеката

В момента не можете да закупите Relaton в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Обратна връзка от специалист

Андрей, оториноларинголог:

С удоволствие препоръчвам Relaton на моите пациенти. Този уникален продукт ви позволява ефективно да се борите със загубата на слуха в ранен етап на развитие. В 20-годишната си практика не съм виждал по-ефективно и безопасно средство за поддържане на здравето на ушите. Relaton не само елиминира неприятните симптоми като шум и болка, но и възстановява естествения слух на клетъчно ниво. След един курс на прием на добавките пациентите съобщават за значително подобрение на слуха и качеството на живот. Препоръчвам Relaton за превенция и поддържаща терапия на всяко увреждане на слуха.

Светлана, общопрактикуващ лекар:

Често се сблъсквам с пациенти, които се оплакват от загуба на слуха и шум в ушите. За съжаление няма много ефективни методи за борба с тези симптоми. Но Relaton ме изненада приятно със своята ефективност. Този естествен комплекс възстановява здравето на ушите на клетъчно ниво. След един курс на прием на Relaton слухът на пациентите се подобрява значително, шумът и дискомфортът в ушите изчезват.

Отзиви за купувачите на Relaton

Марина, на 35 години:

Имам слаб слух от детството си поради чести отити на средното ухо. Постоянно исках от другите да повтарят казаното, беше много досадно. Relaton ми помогна да подобря значително слуха си само за 1,5 месеца. Сега мога лесно да участвам в разговори, да чувам мелодиите на песните, а не само ритъма.

Антон, на 48 години:

Започнах да имам пропуски в слуха си и мъчителен шум в едното ухо. Мислех, че това се дължи на възрастта ми, но лекарят ми постави диагноза слухов неврит. Той ми препоръча Relaton като допълнителна терапия заедно с лекарствата. Много съм доволна, Relaton ми помогна да се отърва от шума в ухото само за един месец. Слухът ми също се подобри много. Сега мога да чувам дори тих шепот на разстояние.

Олга, на 29 години:

След прекаран грип загубих слуха си в едното ухо и имах мъчителен звън. Лекарят каза, че това е усложнение на загубата на слуха. Той ми препоръча Relaton за възстановяване. Ефектът надхвърли всички очаквания! Само след 2 седмици слухът ми беше напълно възстановен и звъненето изчезна. Сега чувам дори по-добре, отколкото преди заболяването.

Иван, на 67 години:

На моята възраст много хора се сблъскват с проблеми със слуха. Аз също започнах да чувам лошо събеседниците си и често ми се налага да повтарям. Това е много уморително. Синът ми препоръча Relaton и аз реших да го пробвам. Ефектът беше невероятен! Слухът ми се възстанови почти напълно само за месец и половина. Сега отново се наслаждавам на общуването и дори мога да гледам филми без субтитри.

Джулия, на 42 години:

След концерт на рок група едното ми ухо се възпаляваше и се чуваше мъчително звънене. Мислех си, че с времето ще изчезне от само себе си, но след седмица се влоши. По съвет на един познат си купих Relaton. Ефектът ме зашемети! Още на 3-ия ден от приема му болката утихна, а звъненето значително намаля. За 2,5 седмици Relaton напълно възстанови слуха ми и аз съм много благодарен на разработчиците.

Купете сега в България