Psoryden за псориазис

Псориазисът е хронично автоимунно заболяване, което причинява образуването на възпалени, сърбящи и червени петна по кожата. Тези петна могат да бъдат болезнени и да причиняват значителен дискомфорт. Псориазисът може сериозно да повлияе на качеството на живот, причинявайки на пациентите стрес, безпокойство и депресия. Традиционните лечения често не са достатъчно ефективни и имат много странични ефекти.

Psoryden за псориазис

В този случай Псориден за псориазис се превръща в истинско спасение. Това е естествено средство, което въздейства върху псориазиса както външно, така и вътрешно, на клетъчно ниво. Благодарение на уникалната комбинация от растителни екстракти и етерични масла, Psoryden прониква дълбоко в кожата, като спира растежа на увредените клетки и предотвратява рецидивите на заболяването. Продуктът спомага за регенериране на засегнатите участъци от кожата, като премахва лющенето, сърбежа и зачервяването.

Psoryden купи в България
Psoryden цена

Колко струва Psoryden за псориазис? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Psoryden

 1. Ефективност. Psoryden премахва симптомите на псориазис в 95% от случаите, което го прави едно от най-ефективните средства на пазара.
 2. Натурален състав. Продуктът се състои изцяло от естествени съставки, което елиминира риска от алергични реакции и други странични ефекти.
 3. Комплексно въздействие. Psoryden въздейства върху псориазиса както външно, така и вътрешно, на клетъчно ниво, което осигурява по-дълбоко и устойчиво въздействие.
 4. Облекчаване на симптомите. Той бързо облекчава сърбежа, лющенето и зачервяването, като осигурява облекчаване на симптомите още след първото нанасяне.
 5. Предотвратяване на рецидиви. Редовната употреба на Psoryden предотвратява повторната поява на обриви и рецидивите на заболяването.
 6. Безопасност. Продуктът не предизвиква болка, пристрастяване или други нежелани ефекти.

Състав на Psoryden

 • Масло от слънчогледово семе. Богато на витамини А, D и Е, както и на есенциални мастни киселини, които подхранват и овлажняват кожата.
 • Масло от листа на чаено дърво. Притежава мощни антисептични и противовъзпалителни свойства, които помагат в борбата с инфекциите и възпаленията при псориазис.
 • Екстракт от листа на розмарин. Богат на антиоксиданти, които предпазват кожните клетки от увреждане и подпомагат регенерацията.
 • Екстракт от цвят на лайка. Притежава успокояващи и противовъзпалителни свойства, като помага за облекчаване на сърбежа и дразненето.
 • Екстракт от цвят на невен. Стимулира заздравяването на раните и регенерацията на клетките, като помага за възстановяването на засегнатите участъци от кожата.
 • Екстракт от корен на харпагофитум. Известен със своите противовъзпалителни и болкоуспокояващи свойства, спомагащи за облекчаване на симптомите на псориазис.
 • Екстракт от Centella asiatica. Стимулира образуването на колаген, като подобрява твърдостта и еластичността на кожата.
 • Екстракт от корен на репей. Притежава детоксикиращи свойства, като спомага за прочистването на организма от токсини и подобрява състоянието на кожата.
 • Екстракт от фукус мехурче. Богат на йод и други минерали от съществено значение за здравата кожа.
 • Екстракт от цвят на арника. Притежава противовъзпалителни и лечебни свойства, като спомага за по-бързото заздравяване на увредената кожа.
 • Екстракт от плодове на чесън. Притежава антибактериални и противогъбични свойства, като помага в борбата с инфекциите при псориазис.
 • Екстракт от полски хвощ. Богат на силиций, който укрепва и възстановява структурата на кожата.
 • Екстракт от семена на конски кестен. Притежава противовъзпалителни и тонизиращи свойства, като подобрява микроциркулацията на кръвта.
 • Екстракт от листа и цветове на мащерка. Притежава антисептични и лечебни свойства, като помага в борбата с инфекциите и ускорява заздравяването на раните.

Инструкции за употреба

 1. Изплакнете обилно засегнатия кожен участък с топла вода.
 2. Вземете малко количество от Psoryden гел.
 3. Нанесете гела равномерно върху засегнатите участъци от кожата.
 4. Оставете гела върху тялото за поне 15 минути.
 5. Повтаряйте процедурата поне два пъти дневно за постигане на трайни резултати.

Къде да купя Psoryden

Psoryden може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Psoryden в аптека

В момента не можете да закупите Psoryden в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Андрей, дерматолог:

Често препоръчвам на моите пациенти, страдащи от псориазис, да използват Psoryden. Това естествено средство не само ефективно се бори със симптомите на заболяването, но и въздейства върху причината на клетъчно ниво. Благодарение на уникалния състав от растителни екстракти и етерични масла Psoryden има комплексно действие, като премахва възпалението, лющенето и сърбежа, както и предотвратява рецидивите на заболяването. Много от моите пациенти забелязват значително подобрение в състоянието на кожата и качеството на живот след употребата на този продукт.

Наталия, козметик:

В практиката си често се сблъсквам с пациенти, страдащи от псориазис. Кожата им става суха, груба и покрита с болезнени обриви, което значително влошава качеството им на живот. Препоръчвам Psoryden като ефективно и безопасно средство за борба с това заболяване. Благодарение на естествения си състав продуктът не само елиминира симптомите на псориазис, но и насърчава регенерацията и възстановяването на увредената кожа. Много от моите пациенти забелязват значително подобрение в състоянието на кожата си само след няколко седмици употреба на Psoryden.

Отзиви на клиенти за Psoryden

Мария, на 32 години:

Страдам от псориазис от няколко години и през това време опитах много средства, но нищо не ми помогна. Обривите по кожата ми причиняваха голям дискомфорт, а постоянният сърбеж и лющене ме побъркваха. Когато попаднах на Psoryden, реших да го пробвам, въпреки че не вярвах много в резултатите. Но каква беше изненадата ми, когато още след първите няколко употреби почувствах облекчение. Сърбежът стана по-слаб, а лющенето постепенно намаля. След няколко седмици обривите почти изчезнаха, а кожата ми беше гладка и здрава. Много съм щастлива, че най-накрая намерих средство, което наистина ми помогна да се справя с това изтощително заболяване.

Алексей, на 27 години:

Винаги съм се срамувал от псориазиса си и се опитвах да скрия обривите под дрехите. Но когато петната започнаха да се появяват и по лицето ми, осъзнах, че е време да взема по-сериозни мерки. Мой приятел ме посъветва да опитам Psoryden и аз реших да не се колебая. След първата седмица на употреба забелязах, че възпаленията и зачервяванията по лицето ми започнаха да намаляват. След един месец обривите бяха почти напълно изчезнали, а кожата ми беше гладка и здрава. Вече не ми се налагаше да се крия от хората или да се изчервявам заради външния си вид.

Екатерина, на 45 години:

От много години страдам от тежка форма на псориазис. Обривите покриваха по-голямата част от тялото ми, а постоянният сърбеж и лющене превръщаха живота ми в истински кошмар. Опитах много скъпи средства и лечения, но нищо не помогна. Когато почти бях загубил надежда, моят лекар ме посъветва да опитам Псориден. Честно казано, не вярвах в неговата ефективност, но реших да последвам съвета. И каква беше изненадата ми, когато след няколко седмици забелязах значително подобрение. Сърбежът стана по-малко интензивен и обривите започнаха постепенно да изчезват. След един месец кожата ми изглеждаше много по-добре, отколкото от години насам. Много се радвам, че най-накрая намерих средство, което наистина ми помогна да се справя с това изтощително заболяване.

Олга, на 39 години:

Псориазисът ми започна след голям стрес в работата. Отначало имаше малки обриви по ръцете ми, но с времето започнаха да се разпространяват по цялото ми тяло. Опитвах се да ги скрия под дрехите, но това беше много неприятно и смущаващо. Когато чух за Psoryden от моя приятелка, реших да го изпробвам без особени очаквания. Но още след първите приложения почувствах облекчение. Сърбежът стана по-малко интензивен и обривите започнаха постепенно да изчезват. След един месец кожата ми изглеждаше много по-добре и най-накрая можех да нося дрехите, които харесвам, без да се срамувам от външния си вид.

Виктор, на 51 години:

Страдам от псориазис от много години и това заболяване се отрази сериозно на живота ми. Обривите покриваха по-голямата част от тялото ми, а постоянният сърбеж и лющене ми причиняваха голям дискомфорт. Опитах много скъпи средства и лечения, но нищо не помогна. Когато почти бях загубил надежда, моят племенник ми каза за Psoryden. Честно казано, не вярвах в неговата ефективност, но реших да послушам съвета му. И каква беше изненадата ми, когато след няколко седмици забелязах значително подобрение. Сърбежът стана по-малко интензивен и обривите започнаха постепенно да изчезват. След един месец кожата ми изглеждаше много по-добре, отколкото от години насам. Много се радвам, че най-накрая намерих средство, което наистина ми помогна да се справя с това изтощително заболяване.

Купете сега в България