Psorilax крем за псориазис

Psorilax крем за псориазис е иновативен крем за псориазис, базиран на най-новите технологии и доказани клинични проучвания. Действието му е насочено към премахване на симптомите на заболяването, включително сърбеж, лющене и зачервяване на кожата, и към активно лечение на причината за псориазиса.

Psorilax крем за псориазис

Псорилакс се абсорбира бързо, не оставя мазен филм и не причинява дискомфорт по време на употреба. Ежедневната му употреба спомага за намаляване на броя на обривите, намаляване на възпалението и подобряване на общото състояние на кожата.

Псоралакс е безопасен и ефективен начин за лечение на псориазис. Той не съдържа хормони или други опасни вещества, които могат да бъдат вредни за здравето. Използвайте Psorilax, за да се сдобиете със здрава, гладка и красива кожа!

Psorilax купи в България
Psorilax цена

Колко струва Psorilax за псориазис? Можете да намерите актуалната цена, като последвате връзката по-горе на официалния сайт на търговеца.

Предимства на Psorilax

Основните предимства на Псорилакс са:

 • Облекчава мъчителния сърбеж;
 • Намалява възпалението;
 • Омекотява плаките от псориазис;
 • Подпомага тяхното отстраняване;
 • Охлажда засегнатата област;
 • Възстановява микроциркулацията;
 • Подхранва кожата;
 • Предотвратява появата на епифеномени.

Състав на Psorilax

Psorilax е добър не само заради бързото си действие, но и заради полезния си състав. Той съдържа следните компоненти:

 • Слънчогледово масло. То облекчава сърбежа, успокоява кератодермията, действа точно като аналгетик;
 • Течен парафин. Отлично се абсорбира, има антимикробно действие;
 • Бадемово масло. Възстановява функцията на себума, намалява възпалението, успокоява и омекотява кожата;
 • Масло от пшеничен зародиш. Облекчава сърбежа, паренето, активира процеса на регенерация на кожата и премахва плаките;
 • Масло от шипка. Премахва сухотата, подхранва с минерали, витамини, тонизира кожата, овлажнява я и я прави еластична;
 • Антисептични съставки. Включени са аскорбил палмитат, евгенол изопропил миристат. GNT, гераниол, цитронелол. Те възстановяват клетъчния метаболизъм, предотвратяват появата на епифеномени.

Инструкции за употреба

Приложението на Psorilax е поразително със своята яснота и простота:

 1. Изплакнете зоната на псориазисните плаки;
 2. Разтрийте областта с кърпа;
 3. Нанесете малко количество върху засегнатата област;
 4. Оставете да действа в продължение на 15 минути;
 5. Отстранете остатъците от крема с помощта на хартиена кърпичка;
 6. Използвайте два пъти дневно;
 7. Препоръчителният курс на лечение е 1 месец.

Противопоказания

Кремът за псориазис не трябва да се използва върху участъци от кожата с драскотини или рани. Въпреки хипоалергенните му свойства, хората, които са свръхчувствителни към някои компоненти на продукта, трябва да бъдат внимателни.

Къде да купя Psorilax

Psorilax може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация с експерт по лекарството по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Psorilax в аптеката

В момента не можете да закупите Psorilax за псориазис в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Мнения на клиенти за Psorilax

Валентина, на 32 години:

Псориазисът се появи от нищото точно на ръцете ми. Срамувах се да бъда на обществени места. Опитвах се да нося ръкавици през цялото време, когато беше възможно, и носех много дълги ръкави, когато беше топло. Опитах се да използвам лекарства по съвет на мои приятели, но болестта не отстъпваше, коричките сякаш намаляваха по размер, но после отново се размножаваха. Единствено Psorilax ми помогна. Действаше бързо, не се налагаше повторно лечение. Освен това кожата ми сега е гладка и не са останали белези, сухота или други следи.

Маргарита, на 22 години:

Имах сърбеж по гърба, прилагах охлаждащи гелове, мислех, че това е просто сухота. Когато започнаха да пълзят корички, дори се уплаших и отидох направо на лекар, диагнозата беше псориазис. Срамувах се да се обличам по-открито пред съучениците си и дори забравих да мисля да ходя на басейн. По съвет на лекаря си купих Psorilax. По съвет на лекаря си купих Psorilax, така че дори изобщо не мислех да ходя на басейн.

Купете сега в България