Prostect капки за простатит

Капките Prostect за простатит са изключително ефективно естествено средство за лечение на простатит. То осигурява надеждна защита на гениталиите срещу неприятните симптоми на това хронично заболяване.

Prostect капки за простатит

Основното предимство на Prostect на пазара е неговият изцяло натурален състав. Той съдържа само растителни и билкови екстракти, което го прави уникален.

Освен това са проведени тестове, които потвърждават неговата ефикасност и безопасност. Редовната му употреба не предизвиква никакви странични ефекти или реакции.

Prostect купи в България
Prostect цена

Колко струват капките Prostect за лечение на простатит? Можете да откриете актуалната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на търговеца.

Предимства на Prostect

  1. Бърза помощ. От самото начало на профилактиката продуктът намалява болезнените симптоми.
  2. Ефективно действие без странични ефекти. Благодарение на високите технологии, продуктът представлява кристално чист концентрат от лечебни растения без примеси.
  3. Хипоалергенен. За разлика от повечето антибиотици и други средства за лечение на простатит, Prostect е хипоалергенен.
  4. Комплексна профилактика. Продуктът въздейства активно върху тъканта на простатата и има общ лечебен ефект. Той увеличава енергията, засилва либидото, подобрява потентността.

Състав на Prostect

  • Хвойна – улеснява уринирането и подобрява сперматогенезата.
  • Маточина – стимулира нормализирането на кръвообращението в простатната жлеза.
  • Синя китка – бързо и трайно премахва болката при уриниране.
  • Коприва – повишава либидото и подобрява ерекцията.
  • Репей – има силно антисептично действие върху простатата.

Тези натурални екстракти имат напълно доказано положително въздействие върху организма и присъствието им в продукта го прави толкова ефективен и надежден.

При използване на продукта в продължение на един курс се наблюдава значително подобрение в кръвоносната система, нормализиране на процеса на уриниране и повишаване на либидото.

Къде да купя Prostect

Prostect може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация с експерт по лекарството по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Prostect в аптеката

Към момента не можете да закупите Prostect капки за простатит в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или с куриер. Плащане при получаване на стоката.

Указания за употреба

Добавете 30 капки (1 чаена лъжичка) в чаша топла вода.
Приемайте лекарството 3 пъти дневно след хранене за препоръчания период от време (30 дни).

Отзиви от специалисти

Мнение на експерт, уролог:

Хроничният простатит се развива бавно и в много случаи може да премине без симптоми, но последиците от него могат да бъдат опасни. За да се предотвратят усложненията, горещо препоръчвам Prostect. В моята медицинска практика той показа значително подобрение в състоянието на простатата. Той ефективно облекчава болезнените симптоми и постепенно възстановява здравето на простатата. Prostect не предизвиква алергични реакции, за разлика от много други лекарства и мехлеми. Действа ефективно и безопасно, като оказва цялостно въздействие върху простатата и здравето на мъжете.

Мнения на клиентите на Prostect

Алексей:

Страдах от хроничен простатит в продължение на 5 години и изпробвах различни средства за защита без особен успех. Но Prostect се оказа истинско спасение за мен. Още след първия курс на употреба усетих значително подобрение. Болката беше по-рядка и не толкова силна, а уринирането ми беше много по-лесно. Радвам се, че попаднах на този продукт, и горещо го препоръчвам на всички, които страдат от простатит.

Иван:

Бях много скептично настроен към природните средства, но Prostect доказа, че съм грешал. Приемах го в продължение на един месец и забелязах значително подобрение в състоянието си. Болката и дискомфортът станаха почти незабележими, а урологичните симптоми намаляха.

Майкъл:

Преди това бях пробвал различни лекарства, но нищо не ми помогна. Когато чух за Prostect, реших да го пробвам и не съжалявам. Още след първата седмица на употреба почувствах значително облекчение. Болката постепенно изчезна и урологичните ми проблеми станаха по-редки.

Купете сега в България