Proctonic за хемороиди

Отървете се от хемороидите веднъж завинаги – това е възможно благодарение на Proctonic. Това е естествено средство, което бързо и ефективно премахва основните симптоми на хемороидите. Болката, сърбежът, паренето и дори кървенето изчезват още след първото приложение. Освен това Проктоник подпомага резорбцията на хемороидалните възли, заздравяването на фисурите и предотвратява повторната поява на заболяването.

Proctonic за хемороиди

Хемороидите са едно от най-разпространените и неприятни заболявания, които причиняват много дискомфорт и болка. Ако не се лекува навреме, то може да прогресира и дори да доведе до рак на ректума. Ето защо е важно да се предприемат незабавни действия и да се използват възможно най-ефективните средства. Проктоник крем е именно такъв продукт, доказан с клинични проучвания и отзиви на доволни пациенти.

Proctonic купи в България
Proctonic цена

Колко струва Proctonic за хемороиди? Можете да разберете действителната цена, като кликнете върху връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Proctonic

  • Удобна употреба. Продуктът се абсорбира мигновено, без да оставя лепкавост и следи по дрехите. Може да се използва по всяко време на деня, без да се притеснявате от неудобни ситуации.
  • Натурален състав. Proctonic се основава само на безопасни естествени компоненти, без химикали и хормони. Това гарантира липсата на странични ефекти дори при продължителна употреба.
  • Безопасност. Продуктът е безопасен, не предизвиква алергични реакции и може да се използва от хора на всякаква възраст.
  • Траен резултат. Само един курс на употреба на Проктоник е достатъчен, за да се премахнат всички симптоми на хемороидите и да се предотврати повторната им поява.
  • Универсалност. Продуктът е подходящ както за външно, така и за вътрешно приложение в ректума.

Състав на Proctonic

  1. Масло от карите – притежава мощни противовъзпалителни и лечебни свойства. Ефективно облекчава отока и дразненето в областта на ануса, ускорява възстановяването на увредените тъкани, включително фисурите. Маслото от ший също така омекотява и изглажда хемороидалните възли, като нормализира притока на кръв.
  2. Екстракт от кестен – намалява възпалението и отока, премахва болката и сърбежа. Укрепва стените на кръвоносните съдове, като предотвратява тяхното разширяване и кървене. Стимулира кръвообращението в ректума, като подобрява регенерацията на тъканите.
  3. Карамфиловото масло е естествен антисептик, който убива бактериите и гъбичките. То помага за заздравяването на рани, облекчава отока и болката.
  4. Пчелен восък – създава защитна бариера, омекотява кожата и в същото време има противовъзпалителни и аналгетични свойства. Восъкът помага за премахване на сърбежа, намалява отока около хемороидалните възли.

Инструкции за употреба

За постигане на максимален ефект трябва да използвате Проктоник 2 пъти дневно – сутрин и вечер. Нанесете малко количество от продукта в областта на ануса, като леко втривате до пълното му абсорбиране.

Курсът на лечение обикновено е 2-3 седмици, но може да варира в зависимост от степента на занемаряване на хемороидите. Важно е да спазвате всички препоръки и да използвате средството редовно до пълното отстраняване на симптомите.

Къде да купя Proctonic

Проктоник за хемороиди е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Proctonic в аптеката

В момента не можете да закупите Proctonic в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Антон Стефанов, хирург:

Разбира се, всичко е индивидуално и лекарствата срещу хемороиди трябва да се избират в зависимост от симптомите на заболяването. Но в началните етапи хемороидите могат да бъдат излекувани напълно и само с помощта на Проктоник крем. Той показва невероятно висока ефективност, особено в сравнение с други съществуващи средства.

Ивайло Иван, хирург:

Съвременните химически препарати за лечение на хемороиди значително отстъпват на средствата на природна основа. Proctonic се оказа най-ефективният продукт, който премахва болката, сърбежа и кървенето за минути и насърчава резорбцията на възлите. Като лекар препоръчвам Proctonic на всички етапи на заболяването.

Отзиви на клиенти за Proctonic

Петър, на 44 години:

Поръчах Proctonic от този уебсайт. Не забелязах никакви странични ефекти. За 5 дни напълно ми изчезнаха хемороидите, изчезна възелът, изчезна болката при ходене до тоалетна. Съжалявам само, че не започнах веднага лечението с Proctonic.

Александър, на 36 години:

Най-големият ми възел изчезна само за един месец употреба на Proctonic два пъти дневно. Вече нямам проблеми с ходенето до тоалетна, не се притеснявам от дискомфорт, мога да седя дълго време, което е важно за мен, тъй като прекарвам много часове в шофиране.

Красимира, на 33 години:

Една година след раждането развих деликатен проблем – хемороиди. Всичко това ме болеше толкова много, че дори не можех да полагам пълноценни грижи за бебето. Проктоник ми помогна много, фисурата заздравя, двата възела, които имах, вече не се усещат.

Анна, на 41 години:

Използвам Proctonic от около месец и мога уверено да кажа, че наистина ми помогна да се отърва от хемороидите си. Престанах да изпитвам болка и дискомфорт при ходене до тоалетна, подуването и възпалението спаднаха и най-важното – възлите постепенно започнаха да намаляват размера си.

Сергей, на 52 години:

След използването на Proctonic животът ми се промени драстично към по-добро. Болката и сърбежът изчезнаха още на 3-4-ия ден от употребата. Сега отново мога да ходя нормално, да седя и да извършвам ежедневни дейности без страх и дискомфорт. Препоръчвам този продукт на всички, които страдат от хемороиди.

Купете сега в България