Potencialex капсули за потентност

Капсулите за потентност на Potencialex са иновативна разработка! С помощта на лекарството всеки мъж, който е изпитвал сексуална импотентност, може да възвърне предишната си сексуална активност! Това е лекарство, което не предизвиква пристрастяване и чиито компоненти бързо се абсорбират от плазмата.

Potencialex капсули за потентност

Това гарантира увеличаване на кръвоснабдяването на мъжкия пенис, постигане на качествена ерекция, увеличаване на продължителността на акта и ярък оргазъм.

Въпреки че цената на Potencialex е достъпна, комплексът е изследван в Клиниката за мъжко здраве. В него са участвали общо 950 мъже на възраст между 18 и 60 години.

Положителните резултати са впечатляващи, като 97% от изследваните лица са отбелязали ерекция. Голяма част от участниците съобщават за увеличена продължителност на половия акт в резултат на приема на Potencialex.

Купете Potencialex в България
Potencialex цена

Колко струва Potencialex за мъжка потентност? Можете да намерите актуалната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Potencialex

Лекарството има следните предимства в сравнение с аналогичните продукти:

 • Безопасност. Potencialex има изключително екологичен състав, който включва съставки от растителен произход. Употребата му гарантира дълготраен положителен ефект за подобряване на еректилната функция и елиминира риска от синдром на отнемане;
 • Комплексен ефект. Продуктът въздейства върху причините за заболяването, а не просто потиска симптомите. Той е ефективен както в случай на слаба ерекция, така и при пълната ѝ липса. Лекарството има кръвоспиращи и съдоразширяващи свойства, благодарение на които се постига качествена ерекция и се увеличава продължителността на половия акт. Съществува възможност за контролиране на еякулацията, както и за увеличаване на силата на усещанията по време на оргазъм;
 • Широк спектър на действие. Potencialex ви позволява да върнете загубената сексуална активност и да повишите устойчивостта на стрес, да нормализирате сърдечно-съдовата система, да подобрите спермограмата. Продуктът има противовъзпалителен ефект, така че може да се използва при лечение на заболявания от бактериологичен характер;
 • Универсалност. Продуктът е предназначен за мъже на възраст от 18 до 60 години, които страдат от сексуална импотентност;
 • Универсалност на употреба. Лекарството се препоръчва както за епизодично, така и за курсово приложение. В първия случай продуктът може да подобри качеството на сексуалния контакт и да повиши тонуса на тялото. Курсът на лечение ще помогне за преодоляване на трайната сексуална импотентност;
 • Разумна цена. Поръчвайки продукта на официалния уебсайт, можете да закупите Potencialex на по-изгодна цена в сравнение с колегите.

Лекарството е направено на базата на фитоекстракти. Комплексът е безопасен за човешкото здраве и не предизвиква пристрастяване дори при продължителна употреба. Лекарството е предназначено както за курсово лечение на импотентност, така и за епизодична употреба. Приемът на Potencialex може да възстанови еректилната функция и да нормализира производството на тестостерон. Освен това лекарството ще помогне за повишаване на устойчивостта към стрес и ще възстанови увереността в собствените сексуални способности!

Състав на Potencialex

Предимството на Potencialex е неговият напълно естествен състав. Формулата включва растителни екстракти с високи стимулиращи и тонизиращи свойства. Това спомага за постигането на положителен ефект в резултат на курса.

Активните съставки на лекарството са:

 • Екстракт от червен корен. Вещество, което стимулира повишеното кръвоснабдяване на тазовите органи. Това осигурява разширяване на кръвоносните артерии и постигане на качествена и дълготрайна ерекция;
 • Екстракт от семена на шафран. Компонент, който предотвратява застоя на кръвта. Присъствието му в състава позволява да се подобри спермограмата, а също така свежда до минимум риска от простатит;
 • екстракт от фадогия. Афродизиак от естествен произход, който спомага за повишаване на либидото при мъжкия пол;
 • екстракт от Brionia lacinosa. Компонент с високи тонизиращи свойства. Осигурява повишена сексуална издръжливост и засилва усещането по време на интимна близост;
 • Butea Superba. Съставка с естествен произход. Екстрактът е безопасен аналог на виаграта, който допринася за възвръщането на сексуалното желание;
 • L-аргинин. Компонент, който нормализира производството на мъжкия хормон „тестостерон“. Това гарантира възвръщането на издръжливостта и високия сексуален потенциал за дълго време!

Формулата на Potencialex включва взаимно съвместими компоненти. Това улеснява процеса на усвояването им и допринася за ефективността на всеки от компонентите. Средството също така допринася за подобряване на настроението на мъжа и неговото самочувствие, премахване на сексуалните бариери и повишаване на нивата на стрес.

Инструкции за употреба на Potencialex

Спазването на лечението с Potencialex гарантира постигането на положителен ефект върху мъжкия организъм и подобряване на потентността. Лекарството е подходящо както за епизодично, така и за курсово приложение. Схемата на употребата му е следната:

 1. Епизодичен прием. По 1 капсула с чаша течност, 30 минути преди очакваната сексуална интимност;
 2. Курсов прием. 1 капсула сутрин, след закуска, с чаша течност. Скоростта на схемата може да бъде избрана индивидуално от консултант или лекар, в зависимост от индивидуалните характеристики на организма.

Лекарствата на основата на растителни съединения имат по-меко въздействие върху организма. Кумулативният ефект, от друга страна, допринася за преодоляване на импотентността и възстановяване на сексуалното усещане. Ако имате сериозен проблем с еректилната дисфункция, не очаквайте незабавен ефект и трябва да предприемете пълен курс на лечение Potencialex!

Лекарството има кратък списък с противопоказания в сравнение с аналозите от синтетичен произход. Те включват:

 1. Под 18-годишна възраст, хора в напреднала възраст;
 2. Индивидуална непоносимост към компонентите на състава;
 3. Нарушения на чернодробната и бъбречната функция.

Максималната дневна доза на Potencialex е 1 капсула 1 път дневно. Не увеличавайте дозата на лекарството без предварителна консултация със специалист! Ако има предозиране, трябва да се направи промивка на стомаха. Ако след 3 дни лечение не се наблюдава подобрение, консултирайте се с лекар!

Къде да купя Potencialex

Potencialex може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта има промоционални оферти и оферти за отстъпки. Като бонус, консултацията с експерт по продукта се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Potencialex в аптеката

Понастоящем не можете да закупите Potencialex за потентност в аптеката. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Potencialex мнения

Отзиви на клиенти за Potencialex:

Константин:

Приемам лекарството непосредствено преди полов акт. След 15-20 минути пенисът ми се уголемява и получавам повече желание. Самата интимна близост става по-дълга и усещанията са по-ярки. Като цяло ефектът е много забележим, а партньорката остава доволна! Все още не съм се пристрастил към него – купих си втората опаковка, а ерекцията е все така силна, както преди.

Радвам се също така, че няма замайване, високо кръвно налягане и болка в причинно-следствената област, което се случва след прием на виагра и други подобни лекарства на основата на тадалафил. Друго предимство е оптималната му цена. Не можете да намерите Potencialex в аптека, затова винаги съм поръчвал онлайн!

Иван:

Поради проблеми в работата загубих желанието си за секс, започнах да имам пропуски, преди нямах такива проблеми! Чух за това лекарство от един приятел и реших да го пробвам, защото е позиционирано като естествено и не предизвиква пристрастяване. Вземах по една капсула в продължение на 1 месец. Никакви нежелани реакции по време на целия курс не бяха забелязани! Предишните проблеми в секса също вече са забравени, предишната сила се върна.

Ефектът продължава и след 3 месеца лечение. Освен повишаване на потентността, забелязах и общо подобрение на организма си: станах по-енергичен, здрав, раздразнителността изчезна. Мога да препоръчам лекарството – комплексът е сравнително безопасен, а и не струва толкова много!

Майкъл:

Продуктът съдържа 10 капсули и трябва да се поръча онлайн, не се предлага в аптеките, цената е адекватна. Първоначално приемах продукта няколко пъти седмично, ефектът е почти мигновен! Още след 10 минути се чувствам изпълнен с енергия, ерекция и желание за секс, продължителността на акта се увеличава няколко пъти. Първоначално ефектът продължи 2-3 дни, след което отново взех хапчето.

Сега забелязвам, че сексуалното ми желание и способността ми да правя секс остават същите, дори и да не приемам Potencialex в продължение на 7-10 дни, така че определено има кумулативен ефект. Не са забелязани никакви нежелани реакции. Никога не съм превишавала препоръчителната доза, защото не съм се консултирала с лекаря си относно приема на този продукт. Като цяло препоръчвам приема, но следвайте инструкциите!

Владимир:

Много мъже след 45-годишна възраст имат по-малка потентност и аз имах същия проблем! Процесът на лечение се утежняваше и от факта, че повечето лекарства съдържат тадалафил и стимуланти. Техният страничен ефект е повишаване на кръвното налягане, а аз и без това имам високо кръвно налягане! Вниманието ми беше привлечено от това лекарство – съставът му е напълно безопасен, а обхватът му на действие е достатъчно широк. Поръчах го на уебсайта и го приемах в продължение на един месец.

След една седмица забелязах траен ефект под формата на възвръщане на желанието и сексуалната мощ. Интимната близост стана по-дълга, съпругата ми е възхитена! Изминаха 2 месеца, откакто го приемам, а производителят обещава, че ефектът продължава до 3 години. Препоръчвам това средство, включително и за тези, които страдат от високо кръвно налягане!

Максим:

Работя физически, поради което на моменти има пълна липса на желание за секс, а по време на интимност има слаба ерекция. Това лекарство ми беше препоръчано от моя лекар, който ми каза, че то е естествено и не предизвиква пристрастяване. Поръчах го онлайн. Бях изненадан от доста ниската му цена, затова бях скептично настроен, но грешах! Приемам го от време на време, 1-2 пъти седмично.

Ефектът се постига след 15-30 минути, в зависимост от приема на храна, както и след съвместно пиене на алкохол. В последния случай времето за усвояване на лекарството леко се увеличава. След приема му се появява сексуална възбуда и се гарантира дълготрайна ерекция.

Купете сега в България