Подложка за масаж и акупунктура Acupuncture Mat

Масажната и акупунктурна постелка Acupuncture Mat е ефективно и безопасно средство за подобряване на благосъстоянието, възстановяване на организма, профилактика и рехабилитация след травми и заболявания. Благодарение на комплексното си въздействие върху целия организъм тя помага за постигане на хармония на тялото и ума по естествен начин.

Масажната и акупунктурна постелка Acupuncture Mat е иновативно средство за ежедневна грижа за себе си, базирано на древни акупунктурни техники.

Подложка за масаж и акупунктура Acupuncture Mat

Устройството представлява матрак с хиляди пластмасови игли, които, притиснати върху кожата, стимулират биологично активните точки, като отпускат напрегнатите мускули и облекчават стреса.

Редовната употреба на Acupuncture Mat ви позволява да постигнете дълбока релаксация на цялото тяло, да подобрите кръвообращението, да нормализирате кръвното налягане, както и да подмладите и съживите организма.

Acupuncture Mat за покупка в България

Acupuncture Mat цена

Колко струва акупунктурният масаж Acupuncture Mat – подложка за акупунктура? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Acupuncture Mat

 • Облекчава напрежението в мускулите на гърба, врата, краката, като осигурява пълното им отпускане. Масажът с хиляди игли помага за премахване на мускулните „скоби“, като облекчава болката и дискомфорта.
 • Подобрява кръвообращението чрез стимулиране на биологично активните точки по повърхността на кожата. Активирайки кръвообращението, Acupuncture Mat насища клетките и тъканите с кислород, ускорявайки тяхната регенерация.
 • Стабилизира кръвното налягане, като го довежда до нормални стойности. Редовните процедури с постелката имат благоприятен ефект както върху високото, така и върху ниското кръвно налягане.
 • Подобрява съня, като ви помага да заспите по-бързо и да спите по-спокойно през цялата нощ. Сеансът преди лягане отпуска нервната система, намалява тревожността и подготвя организма за пълноценна нощна почивка.
 • Допринася за загубата на тегло, като увеличава метаболизма и извеждането на токсините от организма. Масажните игли активизират работата на стомашно-чревния тракт, като премахват токсините и мастните натрупвания.

Състав на Acupuncture Mat

 1. Основата на матрака и възглавницата е изработена от висококачествен неалергичен материал. Осигурява безопасност и комфорт при използването на матрака.
 2. Хиляди пластмасови игли, разположени върху повърхността. Иглите са изработени от щадяща кожата пластмаса. Формата им е възможно най-близка до тази на металните игли за акупунктура.
 3. Свалящо се покритие, което може да се пере на ръка. Позволява ви да поддържате подложката чиста и да предотвратите натрупването на микроби.

Инструкции за употреба

 • Поставете постелката върху равна твърда повърхност – под, легло, диван.
 • Седнете по гръб или по корем, увийте се, за да се стоплите. Разпределете равномерно теглото на тялото си.
 • Отпуснете се на постелката в продължение на 15 до 30 минути. Дишайте дълбоко и учестено и се съсредоточете върху усещанията си.
 • Когато я използвате за първи път, ограничете сеанса си до 5 до 10 минути, като постепенно го увеличите до 30 минути.
 • За да постигнете траен ефект, използвайте Acupuncture Mat всеки ден преди лягане.

Къде да закупите Acupuncture Mat

Масажната и акупунктурна постелка Acupuncture Mat може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Acupuncture Mat в аптеката

Към момента не можете да закупите Acupuncture Mat в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Наталия, невролог:

Препоръчвам на моите пациенти да използват Acupuncture Mat за профилактика и лечение на различни заболявания на опорно-двигателния апарат. Редовните сеанси помагат за облекчаване на мускулната болка и напрежение, премахване на последиците от травми и възпалителни процеси. Подложката е особено ефективна при остеохондроза и сколиоза поради стимулирането на биологично активните точки на гърба. След курс от процедури се подобрява подвижността на ставите, възстановява се стойката.

Валентина, лекар хомеопат:

Виждам голям потенциал в използването на Acupuncture Mat за възстановяване и подмладяване на целия организъм. Подложката има многостранно действие – отпуска мускулите, активира кръвообращението, ускорява изхвърлянето на токсините, възстановява работата на вътрешните органи. Редовната употреба насърчава дълбоката детоксикация на организма, което води до подмладяване на клетъчно ниво и като цяло подобрява здравето.

Отзиви на клиентите на Acupuncture Mat

Михаил, на 36 години:

Закупих постелката за облекчаване на хронични болки във врата и раменете. След първите 20-минутни сеанси дискомфортът в горната част на гърба ми изчезна и „скърцащият“ врат спря да ме притеснява. Сега използвам постелката ежедневно преди лягане, за да предотвратявам болкови синдроми.

Ирина, на 42 години:

След като започнах да използвам постелката за сън, безсънието ми изчезна. Сега заспивам по-бързо и сънят ми е по-спокоен и отпочинал. Събуждам се по-отпочинала и изпълнена с енергия. Препоръчвам Acupuncture Mat на всички, които страдат от безсъние.

Сергей, на 29 години:

Имах високо кръвно налягане. Купих си тази постелка, за да се опитам да нормализирам кръвното си налягане по естествен начин, вместо да вземам хапчета. След 2 седмици ежедневна употреба в продължение на 30 минути кръвното ми налягане се нормализира.

Юлия, на 35 години:

След контузия на крака дълго време не можех да се възстановя – имах отоци и постоянна болка. Acupuncture Mat помогна да ускоря процеса на рехабилитация – след един курс от процедури отокът спадна, а болката почти изчезна.

Купете сега в България