Paraxan за паразити

Много от нас са се сблъсквали с такъв неприятен проблем като паразитните инфекции. Коварството на тези заболявания се състои в това, че те често са скрити, без явни симптоми, като постепенно отслабват организма. Въпреки това е недопустимо да се пренебрегва този проблем – паразитите могат да причинят сериозни усложнения.

Paraxan за паразити

Съвременните фармацевтични продукти предлагат доста агресивни методи за борба с паразитите, които невинаги са безопасни и лесно поносими. Ето защо е уместно да се използват природни средства, които могат ефективно да се справят с паразитите и в същото време да имат оздравителен ефект върху целия организъм.

Един такъв иновативен продукт е Paraxan – естествен антипаразитен комплекс на основата на лечебни растения. Нека разгледаме по-отблизо характеристиките и предимствата на този продукт.

Paraxan купи в България
Paraxan цена

Колко струва Paraxan от паразити? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Paraxan

 • Ефективно унищожава всички видове паразити и техните ларви. При редовна употреба предотвратява повторното заразяване, тъй като създава неблагоприятна среда за паразитите в организма.
 • Притежава противовъзпалително и имуномодулиращо действие, дължащо се на естествените компоненти. Укрепва имунната система, повишава устойчивостта на организма към инфекции.
 • Подпомага възстановяването на нормалната чревна микрофлора, премахва дисбактериозата. Подобрява храносмилането и обмяната на веществата.
 • Притежава мощно детоксикиращо действие. Ефективно премахва токсините и отпадните продукти на паразитите.

Състав на Paraxan от паразити

 1. Ехинацея пурпура – стимулира имунитета, има противопаразитно, противовъзпалително и антибактериално действие.
 2. Цинков цитрат – засилва действието на другите компоненти, участва в синтеза на протеини, укрепва имунитета.
 3. Екстракт от карамфил – ефективно се бори с паразитите, има антибактериални свойства, ускорява регенерацията на тъканите.
 4. Екстракт от смрадлика – има противопаразитно, жлъчегонно, спазмолитично действие.

Инструкции за употреба

 • Приемайте по 2 капсули 3 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на курса – 1 месец.
 • За предотвратяване на повторна инфекция се препоръчва курсът да се повтаря 2-3 пъти годишно.
 • Приемът може да се комбинира с други средства, които засилват ефекта: еубиотици, витамини, имуномодулатори.

Къде да купя Paraxan

Параксан от паразити е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Paraxan в аптеката

В момента не можете да закупите Paraxan в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Регина, гастроентеролог:

Препоръчвам на пациентите си да приемат Параксан като ефективно средство в комплексната терапия на заболявания на стомашно-чревния тракт, причинени от паразити. Това естествено комплексно лекарство помага за отстраняване на причината за храносмилателните проблеми, а също така укрепва имунната система. След един курс на лечение пациентите отбелязват значително подобрение на здравето и благосъстоянието си.

Олег, имунолог:

Параксан е отличен имуномодулатор от естествен произход. Той ефективно въздейства върху всички части на имунната система, повишава устойчивостта на организма към инфекции, ускорява възстановяването. Това лекарство е особено подходящо за рехабилитация след вирусни и бактериални заболявания. Смятам, че е целесъобразно да се използва Параксан в комплексната имунотерапия.

Отзиви за купувачи Paraxan

Максим, на 35 години:

Страда от чести възпаления на гърлото и ОРВИ, лекарят ме посъветва да приемам Параксан за укрепване на имунната система. Още след първия курс забелязах, че спря толкова често да боледува. Сега при първите признаци на настинка започвам да пия Paraxan – и всичко минава без усложнения. Организмът е станал по-способен да се противопоставя на инфекциите, чувствам се по-бодър.

Джулия, на 28 години:

Измъчваше ме хроничен гастрит с чести обостряния. Стомахът ми постоянно ме болеше, имах киселини. Взех курс с Параксан – всички симптоми на раздразнен стомах изчезнаха! Храносмилането се нормализира, храната се усвоява по-добре. Този природен комплекс явно засили ефекта на обичайните ми лекарства за гастрит.

Олег, на 42 години:

Преди няколко години се излекувах от жиардиаза с антипаразитни лекарства. Но след курса на лечение почувствах слабост, бърза умора. По съвет на познат започнах да приемам Paraxan – силите бързо се възстановиха, нормализираха се апетитът и сънят. А също така спрял да измъчва честият запек. Много съм доволна от резултата, ще пия за предпазване от паразити.

Татяна, на 67 години:

На моята възраст често ме притесняват настинки, влошават се хроничните заболявания. Дъщерята ми препоръча Paraxan за укрепване на имунитета. Отначало се отнасях с недоверие към подобни народни средства. Но реших да го опитам – и не съжалявам! Започнах да боледувам по-рядко, имах повече енергия. А това природно средство също така добре прочиства организма от токсините.

Купете сега в България