Ostio ортопедична възглавница

Остеохондрозата се развива поради неравномерното разпределение на натоварването върху гръбначния стълб, което води до дегенеративно увреждане на междупрешленните дискове, както и на прилежащите им твърди тъкани.

Нарушава се обмяната на веществата, дисковете се деформират, те губят еластичността си и разстоянието между тях намалява, а нервите, излизащи от гръбначния мозък, се притискат.

Ostio ортопедична възглавница

Човек започва да изпитва силна болка, подвижността е значително намалена, стойката се променя, а това от своя страна води до различни усложнения и патологии.

Факторите, които предизвикват развитието на остеохондроза, включват наднормено телесно тегло, неактивен начин на живот, слабост на мускулния корсет, носене на неподходящи обувки, включително на високи токчета. Бременността също може да бъде причина за увреждане на междупрешленните дискове.

Обикновено хората прибягват до употребата на медикаменти, за да облекчат по някакъв начин болката и състоянието, но знаете, че причината за патологията не се отстранява, а само облекчава симптомите за кратко време.

Специална възглавница Остио с принцип на разтягане на шийния отдел на гръбначния стълб ще помогне за решаване на проблема, като снеме натиска от нервите. В резултат на ежедневната употреба на възглавницата болката и другите неприятни симптоми на остеохондрозата ще изчезнат.

Ostio да купуват в България
Ostio цена

Колко струва възглавницата Ostio? Можете да откриете актуалната цена, като последвате връзката по-горе на официалния уебсайт на продавача.

Как действа Ostio

Възглавницата Ostio работи в няколко направления:

 • Елиминира притиснатите нерви, като увеличава разстоянието между дисковете на шийните прешлени на гръбначния стълб;
 • Връща прешлените в естественото им положение;
 • Помага за укрепване на раменните и гръбните мускули;
 • Спомага за възстановяване на нарушеното кръвообращение в увредената област и облекчава напрежението върху прешлените;
 • Облекчава честото главоболие;
 • Облекчава изтръпването на пръстите и възстановява тяхната чувствителност.

Характеристики на Ostio

Тройната възглавница Ostio има следните характеристики:

 1. Материал: байц и PVC;
 2. Цвят на продукта: сив
 3. Възглавницата има регулатор на размера и сигурни велкро закопчалки;
 4. Възглавницата има удобна ръчна помпа, която може да се използва за надуване.

Употреба на Ostio

Използването на тройната възглавница Ostio е неусложнено и лесно:

 • Седнете или легнете – по ваш избор;
 • Поставете възглавницата около врата си, регулирайте размера и я закрепете с велкро закопчалка;
 • затворете вентила, разположен на устройството, и вкарайте въздуха, не прекалявайте, не трябва да усещате болка, възможно е леко изтръпване в областта на врата;
 • седнете в това положение за около 20-30 минути, след което изпуснете въздуха и извадете възглавницата;
 • Повтаряйте процедурата два пъти дневно в продължение на 1-3 месеца.

Къде да купя Ostio

Ostio може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта има промоционални оферти и оферти с отстъпки. Като бонус се предоставя консултация с експерт по лекарството по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Ostio в аптеката

Към момента не можете да закупите възглавничката Ostio в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Мнения за Ostio

Дмитрий, на 43 години:

Работя като шофьор и ми се налага да шофирам по цял ден, не се движа много и след работа. Преди около шест месеца започнах да имам ужасно главоболие и силно напрежение във врата, опитах се да се спася чрез хапчета, докато не ме посъветваха да използвам възглавницата Ostio. Отначало бях скептично настроена, но я слагах за половин час сутрин и вечер. Резултатът се усети след няколко дни, болката отшумя, вратът ми започна да се движи по-добре, а след това и остеохондрозата отстъпи.

Валентина, на 36 години:

Измина месец и половина, откакто започнах да използвам Ostio, и остеохондрозата ми изчезна. Изчезнаха болките във врата и сковаността и напрежението в мускулите ми. Наистина го препоръчвам на всеки, който има същия проблем, наистина помага и не е нужно да приемате шепи хапчета!

Купете сега в България