Ортопедично бельо Activemax

Activemax+ е ортопедично бельо, създадено от германски учени в сътрудничество с водещи световни ортопеди. Това не е просто бельо, а истински коригиращ корсет, който скрива излишните килограми и придава перфектна мъжка фигура.

Activemax е изработен от високотехнологични материали, които осигуряват максимален комфорт при носене. Благодарение на специалната структура на материята бельото не предизвиква дразнене на кожата и не създава парников ефект дори в горещо време.

Ортопедично бельо Activemax

Основното предимство е мигновеният ефект на корекция на фигурата. Бельото стяга коремната област, като премахва ненужните гънки и прави силуета стегнат. Освен това то действа като корсет, като фиксира мускулите на гърба в правилна позиция и осигурява добра стойка.

Ежедневната употреба постепенно тонизира коремните мускули, като намалява мастните натрупвания. А благодарение на компресионния ефект подобрява работата на вътрешните органи – облекчава натоварването на гръбначния стълб и нормализира храносмилането.

Activemax купи в България
Activemax цена

Колко струва Activemax? Можете да разберете действителната цена, като кликнете върху връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на ортопедичното бельо Activemax

 • Незабавна корекция на фигурата, премахва излишните гънки по корема;
 • Поддържане на мускулите на гърба и коремните мускули в тонус;
 • Подобряване на стойката, изравняване на гръбначния стълб;
 • Облекчаване на болките в гърба при остеохондроза;
 • Укрепване на мускулите на гърба, намаляване на натоварването върху гръбначния стълб;
 • Подобряване на храносмилането благодарение на компресиращия ефект;
 • Фиксиране на вътрешните органи за улесняване на работата на сърцето и белите дробове;
 • 100% комфорт благодарение на дишащите материали.

Състав на Activemax

 1. Високотехнологичният материал Activemax+ е иновативен полиестер, който осигурява терморегулация и дишане.
 2. Еластичният найлон създава необходимия коригиращ ефект, като лесно възстановява формата си след разтягане.
 3. Естественият памук гарантира мекота и комфорт в контакт с кожата.

Приложение на ортопедичното бельо

 • Бельото се препоръчва да се носи ежедневно, за да се коригира постепенно фигурата и да се подобри стойката. Оптимално е да използвате Activemax+ по време на тренировка – то ще увеличи ефекта от спортните дейности 2-3 пъти.
 • Бельото може да се използва и като ортопедичен корсет, то ще осигури правилно фиксиране на гръбначния стълб и ще облекчи болките в гърба в лумбалната област.

Къде да купя Activemax

Activemax може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Activemax в аптеката

Към момента не можете да закупите Активемакс в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Мнения на лекари за ортопедично бельо Activemax

Ирина, терапевт:

Препоръчвам ортопедичното бельо Activemax+ на моите пациенти, които страдат от наднормено тегло и проблеми със стойката. Този продукт не само ефективно коригира фигурата, но и разтоварва гръбначния стълб, като укрепва мускулите на гърба. След редовна употреба на бельото пациентите значително намаляват болките в лумбалната област.

Алексей, ортопед-травматолог:

Бих препоръчал ортопедичното бельо Activemax+ на мъжете с остеохондроза като превенция на прогресията на заболяването. Продуктът действа като облекчаващ корсет, който фиксира гръбначния стълб в правилна позиция и облекчава ненужното му натоварване по време на движение. Това ще помогне за предотвратяване на по-нататъшното развитие на остеохондрозата. Оптимален вариант за ежедневна употреба.

Отзиви на клиентите на Activemax

Виктор, на 38 години:

Имах проблеми с наднорменото тегло след 40-годишна възраст. Коремът започна да увисва, а гърбът след работа ме болеше. Activemax+ помага да се скрие коремът и да се премахнат болките в гърба само за няколко минути след поставянето му. Сега нося това бельо всеки ден на работа, то дори е невидимо под дрехите.

Павел, на 42 години:

Купих си Activemax+ по препоръка на треньор във фитнеса. Той ме посъветва да нося това бельо по време на тренировка, за да засиля ефекта. И това е вярно, в рамките на един месец усетих, че коремната ми преса стана по-релефна, а болките в гърба след тренировка намаляха. Много съм доволен, че послушах съвета и си купих това отлично бельо.

Андрей, на 35 години:

След 30-годишна възраст имах проблеми с наднорменото тегло и слабата коремна преса. Исках да изглеждам по-млад и да стегна фигурата си, но нямах достатъчно време да тренирам. Activemax беше идеалното решение! Това бельо ми замени и треньора и личния диетолог – препоръчвам го на всички, които искат бързо да влязат във форма.

Максим, на 29 години:

Аз съм спортист и водя активен начин на живот. Но понякога обичам да си угаждам с нездравословна храна, което води до излишни килограми в стомаха ми. Activemax ми помага да възвърна коремната си преса само за няколко дни – това е най-доброто решение за спешна корекция на фигурата след прекъсвания в тренировките. Това е незаменим инструмент за поддържане на форма.

Купете сега в България