Oral Care Pro за избелване на зъби

Искате ли да имате идеално бяла и сияйна усмивка? Искате ли да се отървете от петната и плаката по зъбите си и да върнете естествената им белота? Искате ли да се сдобиете със здрави и силни зъби, без да увреждате емайла? Тогава се нуждаете от най-новия професионален продукт за избелване на зъби Oral Care Pro!

Oral Care Pro за избелване на зъби

Този иновативен продукт за грижа за устната кухина ви позволява да избелите зъбите си у дома и да получите същите резултати като в стоматологичен кабинет. Благодарение на ефективната формула на избелващия гел и мощната LED светлина можете да имате ярка, холивудска усмивка само за няколко седмици редовна употреба на Oral Care Pro. Това е лесен и достъпен начин да възстановите естествената белота на зъбите си!

Oral Care Pro за закупуване в България
Oral Care Pro цена

Колко струва Oral Care Pro? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Oral Care Pro

 • Бърз видим ефект. Резултатът е видим още след първите няколко процедури.
 • Ефективно премахва всички видове петна. Може да се справи дори с дълготрайни тъмни отлагания и петна от пушене.
 • Не уврежда зъбния емайл. Абсолютно безопасно избелване, без да влияе на чувствителността.
 • Удобно за използване навсякъде. Компактен размер и възможност за свързване към смартфон или преносима батерия.
 • Достъпна цена. По-благоприятна от професионалните процедури в клиниката със сравними резултати.
 • Снабдете се с холивудска усмивка у дома само за 16 минути на ден.

Състав на Oral Care Pro

Избелващият гел съдържа такива компоненти като карбамиден пероксид и водороден пероксид. Те имат мощно почистващо действие, като унищожават пигментите и премахват тъмните петна от емайла на зъбите. Съдържа и полиращи микрочастици, които отстраняват плаката и правят зъбите по-бели и блестящи. Естествените съставки като масло от мента и екстракт от алое вера осигуряват овлажняване и подхранване на емайла, както и приятен освежаващ вкус на гела.

Инструкции за употреба

 • Внимателно нанесете малко количество гел върху зъбите с помощта на апликатора.
 • Свържете лампата към източник на захранване – смартфон, преносима батерия или контакт на електрическата мрежа.
 • Поставете лампата върху зъбите си и я включете, като я задържите включена в продължение на 16 минути. Светлината активира избелващите компоненти на гела.
 • След процедурата изплакнете обилно устата си и измийте зъбите си.
 • За максимален ефект повтаряйте процедурата 1-2 пъти дневно в продължение на 2 седмици.

Къде да купя Oral Care Pro

Oral Care Pro може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация с експерт по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Oral Care Pro в аптеката

Към момента не можете да закупите Oral Care Pro в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Агата, зъболекар:

Препоръчвам на моите пациенти избелващата система Oral Care Pro като оптимално решение за поддържане на белотата на зъбите в домашни условия. Ефектът от редовната употреба е сравним с професионалното избелване в клиниката, но продуктът е много по-достъпен. Много е удобен за използване благодарение на компактния размер на лампата. Препоръчвам я за поддържане на резултата след професионално избелване или за поддържане на естествената белота на зъбите.

Лиана, дентален хигиенист:

След използването на Oral Care Pro зъбите на моите пациенти стават по-чисти, по-ярки и придобиват естествена белота. Гелът ефективно ги почиства от плака и петна. Лампата засилва избелващия ефект. Редовната употреба помага да се поддържа резултатът. Препоръчвам Oral Care Pro като безопасно и лесно за използване домашно средство.

Отзиви на клиенти за Oral Care Pro

Марина, на 25 години:

Имах силно потъмнели зъби от кафето, бях много комплексирана от това. Опитах Oral Care Pro и след една седмица употреба забелязах, че зъбите ми станаха много по-светли! Ефектът надхвърли очакванията ми. Сега използвам системата веднъж седмично, за да поддържам резултата. Много съм доволна, най-накрая мога да се усмихвам с пълна уста!

Иван, на 32 години:

Исках да възвърна белотата на зъбите си, но не исках да харча много пари за професионално избелване. Купих Oral Care Pro и съм доволен от него! Лесен за използване, удобен за носене с мен по време на бизнес пътувания. Ефектът е забележим след няколко използвания. Сега след миене на зъбите винаги правя и избелване.

Джулия, на 29 години:

След бременността зъбите ми станаха много потъмнели и пожълтели. Това беше много неприятно. Една приятелка ме посъветва да опитам Oral Care Pro. След 2 седмици редовна употреба зъбите ми станаха забележимо по-светли, а след още един месец отново бяха бели! Сега се усмихвам с удоволствие на снимката.

Алексей, на 27 години:

Исках да се отърва от петната от пушене по зъбите си. Опитах различни пасти за зъби и изплаквания – не помогнаха. Купих Oral Care Pro и още след първата употреба забелязах, че петната станаха по-малко забележими. А след две седмици употреба те бяха почти изчезнали. Избелването е бързо и удобно.

Олга, на 34 години:

След отпуск по майчинство зъбите ми силно потъмняха от чай и кафе. Исках да възстановя белотата им, но нямах време или пари за професионално избелване. Oral Care Pro беше идеалното решение – просто го използвайте у дома за 16 минути на ден. Само след 10 дни зъбите ми бяха видимо по-бели!

Купете сега в България