O Caps капсули за очи

Капсулите за очи O Caps са капсули на основата на естествени съставки, които помагат за възстановяване на доброто зрение при различни проблеми. Този продукт е разработен, като са взети предвид най-новите постижения в областта на офталмологията и се основава на дългогодишни научни изследвания.

O Caps капсули за очи

O Caps действа комплексно: укрепва очните мускули, подобрява работата на лещата, стимулира кръвообращението и регенерацията на очните тъкани. Курсът на прием на тези капсули ви позволява да постигнете траен ефект за подобряване на зрението.

O Caps купи в България
O Caps цена

Колко струват капсулите за очи O Caps? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на търговеца.

Ползи от O Caps

 • Възстановява яснотата на зрението, позволява ви да различавате фините детайли. Това се дължи на укрепването на мускулите на окото и подобряването на работата на лещата.
 • Намалява умората на очите след работа с компютър. Компонентите на O Caps облекчават зрителния анализатор, облекчават напрежението в очните мускули.
 • Премахва зачервяването, паренето и дразненето на очите. Това се постига благодарение на противовъзпалителните свойства на съставките на O Caps.
 • Забавя развитието на свързаните с възрастта промени в зрението. Антиоксидантите в съставките на O Caps предпазват очите от негативни процеси.
 • Помага да се отървете от очилата или контактните лещи. Когато зрението се подобрява, необходимостта от коригиращи устройства намалява.
 • Укрепва кръвоносните съдове на очите и подобрява притока на кръв. По този начин се осигурява по-добро хранене на тъканите на окото.
 • Нормализира вътреочното налягане. Компонентите на О Капс регулират процесите на производство и изтичане на вътреочната течност.
 • Предотвратява риска от очни заболявания. Активните вещества на O Caps имат превантивен ефект.

Състав на O Caps

 1. Бета-каротин – мощен антиоксидант, който укрепва ретината и я предпазва от увреждане.
 2. Витамин Е – предпазва очните клетки от негативното въздействие на свободните радикали.
 3. Витамин С – играе важна роля в регенерацията на очните тъкани, укрепва кръвоносните съдове.
 4. Цинк – помага за поддържане на здравето на очите, укрепва капилярите, има противовъзпалително действие.

Инструкции за употреба

 • Приемайте 1-2 капсули O Caps дневно по време на хранене. Курсът на прием е 1-3 месеца. За постигане на траен ефект се препоръчва курсът да се повтаря 2-3 пъти годишно.
 • Не превишавайте дневната доза. Бременни, кърмачки, деца се консултирайте с лекар.

Къде да купя O Caps

O Caps е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете O Caps в аптеката

Към момента не можете да закупите O Caps капсули за очи в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Анна, офталмолог:

Препоръчвам на моите пациенти да приемат O Caps като помощно средство при лечение на проблеми със зрението. Този естествен комплекс от витамини и микроелементи има изразено положително въздействие върху състоянието на очите. След един курс на прием на капсулите в огромното мнозинство от случаите се наблюдава значително подобрение на зрителните функции и намаляване на симптомите.

Питър, офталмолог:

Често предписвам O Caps на пациенти в следоперативния период. Този препарат спомага за по-бързото възстановяване на очните тъкани и зрителните функции. Компонентите на капсулите имат изразено регенериращо и противовъзпалително действие. Приемането на O Caps в комбинация с медикаменти дава отлични резултати.

Отзиви за купувачите O Caps

Мария, на 35 години:

Работя на компютър по 8-10 часа на ден. С течение на времето забелязах, че започнах да виждам по-зле и много уморени очи. Дълго не смеех да започна да приемам някакви лекарства, но O Caps ме изненада приятно. Още след един месец прием зрението ми стана по-ясно и очите спряха да ме болят вечер. Много съм доволна от резултата!

Константин, на 42 години:

Имах вродено късогледство от висока степен. През целия си живот носех очила и контактни лещи, но зрението ми продължаваше да се влошава. По съвет на един познат реших да опитам O Caps. След 3 месеца употреба има значителни подобрения – започнах да използвам по-рядко очила, очите ми са по-малко уморени.

Джулия, на 27 години:

След раждането зрението ми силно се влоши, трябваше да нося очила с голям диоптър. Бях много разстроена, защото винаги съм имала отлично зрение. По съвет на приятелка си купих O Caps. Още след един месец от приема им усетих, че започнах да виждам по-добре. Сега продължавам да пия тези прекрасни капсули, надявам се скоро да си върна предишното добро зрение.

Владимир, 48 години:

Дълги години работих на компютър и това се отрази на зрението ми. Започна сухота, умора на очите и постепенно влошаване на зрението. Дълго време търсих какво мога да взема, за да подобря положението. Спрях се на О Капс – това лекарство ми помогна много, след един курс на прием очите спряха да се уморяват, възстанови се яснотата на зрението.

Олга, на 55 години:

На моята възраст много хора започват да имат проблеми със зрението. Аз реших да не чакам този момент, а да започна профилактика. Изборът ми падна върху O Caps – естествен витаминен комплекс за очи. Приемам го вече няколко месеца, зрението ми остава отлично и не ме притесняват никакви проблеми със зрението.

Купете сега в България