NikotinOff капки против пушене

Капките за спиране на тютюнопушенето на Nikotinoff са ценни, защото съдържат само най-висококачествени естествени съставки. Те потискат физическия глад, неутрализират психологическата абстиненция, премахват токсините и тежките метали, натрупани в организма след години пушене.

NikotinOff капки против пушене

Средството не съдържа синтетични производни, които въздействат върху централната нервна система, така че със сигурност няма да предизвика резистентност и опасни нежелани реакции.

Nikotinoff купи в България
Nikotinoff цена

Колко струва Никотинов против тютюнопушене? Можете да откриете актуалната цена, като последвате посочения по-горе линк към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Nikotinoff

Решили сте да се откажете от цигарите? Това ще бъде ценна инвестиция във вашето добро здраве, добър външен вид и дълголетие! Да преминете през пътя на отказване на цигарите с лекота ще ви помогнат капките Nikotinoff, защото те имат следните предимства:

 • Безопасен състав. Формулата изключва никотин, психотропни вещества и токсични химикали, които могат да причинят увреждане на отслабеното здраве на заклетия пушач. Високата ефективност на приема на този продукт се постига чрез балансиран билков състав;
 • Цялостен ефект. Никотинофф от тютюнопушене потиска психологическата зависимост, премахва физическото желание за никотин, прочиства организма от опасните вещества, натрупани през годините на пушене на цигари. Освен това инструментът повишава имунитета, нормализира работата на сърцето, кръвоносните съдове и укрепва дихателната система;
 • Доказана ефективност. Ефективността на приема на тези капки при отказване от тютюнопушене е потвърдена експериментално. Доказват го ясни и реални отзиви на купувачи, които вече са преодолели желанието за никотин с помощта на този концентрат;
 • Универсалност. Получаването на Nikotinoff от тютюнопушенето се препоръчва за почти всички с никотинова зависимост, дори алергични, хипертоници и хора с хронични заболявания;
 • Приятна цена. Поръчвайки купи Nikotinoff на уебсайта на производителя, всеки от вас може успешно да се сбогува с лошия навик, избягвайки физическата и психологическата зависимост!

Защо, когато се отказвате от тютюнопушенето, трябва да изберете капките Nikotinoff? Аналози на такова лекарство не се продават днес, можете да намерите само хапчета, лепенки и таблетки за смучене с никотин в състава. Тяхната ефективност в процеса на отказване от тютюнопушене е нулева, но те не ви избавят от никотиновата зависимост. Същият инструмент изчиства организма от никотина, премахва психологическия и физическия глад, така че можете да откажете цигарите завинаги!

Състав на Nikotinoff

Капките Nikotinoff съдържат компоненти, дадени от самата природа, чието взаимодействие премахва никотиновата зависимост. Те включват:

 • Черупката на рака. Източник на хитин, чиято висока концентрация потиска желанието за вдишване на цигара. Също така това вещество е в състояние да възстанови сърцето, белите дробове, кръвоносните съдове и други жизненоважни органи, увредени от тютюневия дим;
 • Екстракт от ливанска мента. Компонент, съдържащ рекордна концентрация на танини. Това вещество успокоява нервната система, потискайки психологическата абстиненция, която преследва заклетия пушач по време на процеса на отказване от цигарите;
 • Екстракт от имел. Фитокомпонент, който потиска физическото желание за никотин. Той също така създава отвращение към цигарения дим;
 • Витаминен комплекс. Комбинацията от полезни вещества в Никотинов, която има антиоксидантно, укрепващо и имуномодулиращо действие. Подобрява общото здравословно състояние и облекчава главоболието, което често се появява при отказване от цигарите.

Инструкции за употреба Nikotinoff

За да се отървете от никотиновата зависимост, следвайте инструкциите за употреба за Никотинов капки:

 1. Капките се приемат перорално всеки ден с чаша течност.
 2. Препоръчителната продължителност на курса е 30 дни.

Комплексът е напълно безопасен, така че няма нужда да се притеснявате за негативното му въздействие върху вашето здраве. Въпреки това се въздържайте от употребата на Nikotinoff при непълнолетие, бременност, кърмене и индивидуална непоносимост към компонентите на формулата.

Ако решите да откажете цигарите с помощта на този продукт, тогава стриктно спазвайте правилата за неговата употреба. Няма да се отървете от никотиновата зависимост, ако го използвате нередовно. Само редовната му употреба в съответствие с инструкциите към капките Никотинов ви избави от желанието за пушене, подобри здравето ви и ви освободи от никотиновия плен!

Къде да купя Nikotinoff

Nikotinoff може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Nikotinoff в аптеката

В момента не можете да закупите Nikotinoff от дим в аптеката. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Мнения на клиенти за Nikotinoff

Майкъл, на 49 години:

Щеше да продължи да пуши, ако лекарите не бяха диагностицирали сериозна сърдечна недостатъчност. Цигарите бяха забранени, но аз пушех повече от 30 години, така че не можех да се откажа от навика веднага. Виждайки неуспешните ми опити, един специалист ми препоръча да опитам Nikotinoff. Отзивите на лекаря за тези капки бяха положителни, така че ги купих. Приемах ги според инструкциите и в крайна сметка наистина успях да откажа цигарите. Само след 2 седмици отказване на цигарите започнах да се чувствам много по-добре. Не пуша от шест месеца и нямам никакви планове да се върна към този навик!

Александър, на 27 години:

Със съпругата ми планирахме да имаме дете и тъй като бяхме наясно с възможните усложнения, решихме да откажем цигарите поне за известно време. Трябва да призная, че на практика това се оказа трудно, не можах да се преборя с пристрастяването сам и купих капки против пушене Nikotinoff въз основа на отзивите. Приемах капките, когато преживявах тежка абстиненция, страхувайки се от последствията, но не забелязах никакъв резултат. Без да осъзнавам за какъв ефект говори производителят, внимателно прочетох отново инструкциите. Оттам научих, че капките трябва да се приемат ежедневно, независимо от абстиненцията. Оказа се, че самият аз съм взел лекарството неправилно, добре че не ми е останало време да публикувам отрицателен отзив за Никотинов. Сега ще се опитам да приемам тези капки правилно.

Кристина, на 32 години:

Планираше бременност, затова искаше да се откаже от пушенето. Пушач съм от повече от 12 години и дълго време не се отказвах от пушенето от страх да не напълнея. Първият ми опит да откажа цигарите самостоятелно беше неуспешен и потърсих ефективно и безопасно лекарство в интернет. Капките Никотинов бяха препоръчани от много бивши пушачи и аз останах доволен от техния билков състав. Бях доволен от ефекта, лесно се отказах, не ме съпътстваха никакви абстинентни болки. Страхувах се, че в края на лечението може отново да дръпна от цигарата си, но аз не понасям тютюневия дим, въпреки че от последното дръпване са минали 4 месеца!

Роман, на 54 години:

Пуша от младежките си години, отказването от цигарите изглеждаше невъзможно, 2 кутии на ден бяха изчезнали. Жена ми беше много загрижена за здравето ми, което беше причината да не пуша. Осъзнавайки, че не мога да се справя сам, я помолих да ми купи някакво лекарство. Тя купи Никотинов срещу тютюнопушене, тъй като всички го хвалеха. Нямах голяма надежда, че тези капки ще ми помогнат, но успях да откажа цигарите достатъчно лесно, дотолкова, че в началото ми се гадеше от миризмата на дим. Вече дори не мога да бъда в компанията на пушачи, а за пушене и дума не може да става. Много ефикасно лекарство!

Марина, на 40 години:

Опитвах се да водя здравословен начин на живот, но доскоро не можех да се отърва от никотиновата зависимост. Опитах много, но всички бяха неуспешни. Междувременно с напредването на възрастта кръвното ми налягане започна да се тревожи, а състоянието на кожата и цветът на зъбите ми не бяха добри. Случайно видях реклама и отзиви за капки Никотинов и реших да опитам! Приемах това лекарство всеки ден и за първи път в живота ми отказът от цигарите не беше съпроводен със силна психическа абстиненция и главоболие. Вече една година не пуша, само с помощта на този продукт.

Купете сега в България