Neurolex за сън

Невъзможност за заспиване, безсънни нощи, хронична умора – този проблем е познат на много хора. Neurolex е специално разработен за решаване на проблемите със съня и за възстановяване на здравословния сън.

Neurolex за сън

Neurolex съдържа уникален комплекс от естествени компоненти, които нежно, но ефективно въздействат върху нервната система, облекчават напрежението и стреса, спомагат за релаксацията, нормализират мозъчната функция и подготвят организма за пълноценна почивка.

Neurolex купи в България

Neurolex цена

Колко струва Neurolex? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Neurolex

 • Подпомага бързото заспиване и продължителния дълбок сън. Нормализирането на съня е един от основните ефекти на Neurolex. Благодарение на оптимизацията на ЦНС, лекарството спомага за бързото заспиване, предотвратява нощните събуждания и осигурява пълноценен сън с желаната продължителност.
 • Премахва причините за безсъние. Neurolex въздейства върху източника на проблема – нервната система, като намалява нейната възбудимост и регулира производството на хормоните на съня. По този начин се елиминират най-честите причини за безсъние.
 • Не предизвиква сънливост и „махмурлук“. За разлика от хапчетата за сън, Neurolex не дава такива странични ефекти като сънливост през деня, главоболие и разбитост след сън. След приема на Neurolex ще се събудите отпочинали и пълни с енергия.
 • Подходящ за продължителна употреба. Neurolex може да се приема редовно за поддържане на здравословен сън и предотвратяване на безсъние. Средството не предизвиква пристрастяване и зависимост.

Състав на Neurolex

 1. Екстракт от валериана. Има успокояващо действие, стимулира заспиването и подобрява качеството на съня.
 2. Магнезий и витамини от група В. Участва в регулирането на нервната система, облекчава стреса и напрежението.
 3. Мелатонин. Регулира циркадните ритми на организма, отговаря за производството на основния хормон на съня.
 4. Екстракт от майчин лист. Укрепва нервната система, облекчава тревожността и безпокойството преди лягане.
 5. L-теанин. Аминокиселина, която подобрява настроението и ви помага да се отпуснете за добра нощна почивка.

Инструкции за употреба

 • Препоръчва се Neurolex да се приема 30-40 минути преди лягане. Разтворете съдържанието на сашето в чаша вода и изпийте.
 • Продължителност на приема – най-малко 4 седмици. Ако е необходимо, курсът може да се повтори.
 • Не превишавайте препоръчаната доза.

Къде да купя Neurolex

Neurolex може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Neurolex в аптеката

Към момента не можете да закупите Neurolex в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Мнения на експерти за Neurolex за сън

Александър, лекар-невролог:

Често препоръчвам на пациентите си, страдащи от безсъние, да приемат Neurolex. Това е безопасно билково средство, което ефективно възстановява нормалния сън чрез регулиране на нервната система. Предимството на Neurolex е, че не предизвиква пристрастяване и може да се използва дълго време.

Мария, терапевт:

При много от моите пациенти на прегледите с оплаквания от лош сън винаги питам за употребата на Neurolex. Това е така, защото много от тях са отбелязали добър ефект от употребата му. Neurolex не само се бори ефективно с безсънието, но и подобрява цялостното ви здраве.

Отзиви на клиенти за Neurolex

Любов, на 35 години:

Страдам от безсъние в продължение на много години. Изпробвах различни сънотворни, но много от тях предизвикваха силна сънливост през деня. След Neurolex започнах да заспивам по-бързо, а на сутринта се чувствам бодра и отпочинала. Курс от 3 опаковки помогна за нормализиране на съня.

Анатолий, на 42 години:

Заради нервна работа често имах безсънни нощи и хронична умора. Един приятел ме посъветва да опитам Neurolex вместо сънотворни хапчета. Още след една седмица прием вечер започнах да заспивам по-бързо, а сънят ми стана по-дълбок и спокоен.

Марина, на 27 години:

Преди изпити винаги имам безсъние поради вълнение и притеснения. Пиех Neurolex през нощта – той ми позволи да спя добре и да не съм нервна през нощта. Препоръчвам като естествен продукт за подобряване на съня на всички студенти.

Сергей, на 48 години:

Имаше проблеми със заспиването и страдаше от безсъние след нощни смени на работа. Дълго търсеше решение, не искаше да пие хапчета за сън. Намерих отзиви за Neurolex и реших да го опитам. Ефектът беше дори по-добър, отколкото очаквах – сега заспивам бързо и спя добре.

Олга, на 54 години:

На моята възраст често ме измъчва безсъние и нощни събуждания. Мой приятел ми препоръча Neurolex – естествен продукт без химически добавки за подобряване на съня. Изпих 2 опаковки – стана по-лесно да заспивам вечер и се събуждам по-малко през нощта. Neurolex ми помогна да възстановя здравословния си сън, препоръчвам го.

Купете сега в България