Nefro Aktiv чай за бъбречни заболявания

Чай Nefro Aktiv при бъбречни заболявания е изцяло натурален чай, предназначен за подобряване на бъбречната функция. Билковият му състав е обогатен с различни витамини и минерали, които укрепват имунната система и ободряват организма.
Nefro Aktiv чай за бъбречни заболявания
Формулата има за цел да нормализира функцията на черния дроб, като стимулира растежа на нови бъбречни и чернодробни клетки, насърчава здравословното диуретично действие и подобрява храносмилането и функцията на стомаха.

Nefro Aktiv купи в България
Nefro Aktiv цена

Колко струва Nefro Aktiv чай при бъбречни заболявания? Текущата цена може да бъде намерена, като последвате връзката по-горе на официалния уебсайт на търговеца.

Предимства на Nefro Aktiv чай

  • Изцяло натурална формула за детоксикация на черния дроб и бъбреците.
  • Подходяща за хора от всички възрасти.
  • Билков състав, който укрепва имунната система и стимулира регенерацията на клетките.

Състав на Nefro Aktiv

  1. Мента. Дезинфекцира бъбреците отвътре, предотвратява възпаленията и не им позволява да се превърнат в хронично състояние.
  2. Коприва. Притежава диуретични свойства, подпомага разграждането на камъни в бъбреците и предотвратява развитието им.
  3. Бял равнец. Мощен спазмолитик, намалява тонуса на гладката мускулатура на пикочните пътища, улеснява уринирането.
  4. Листа от червена боровинка. Намалява отоците, елиминира излишната вода, прочиства от токсини отделителната система, предотвратява образуването на камъни в бъбреците и пикочните пътища.
  5. Лайка. Облекчава вътрешното възпаление, намалява болката при повтарящи се пикочни камъни, дезинфекцира пикочните пътища от вредната бактериална флора и продуктите на разпада.

Указания за употреба

Всяка сутрин разтваряйте 1 супена лъжица Nefro Aktiv в 150 мл гореща вода. Изпийте 30 минути преди закуска. Увеличете приема на течности, за да засилите допълнително диуретичния и детоксикиращ ефект. Използвайте този продукт ежедневно в продължение на цял календарен месец за постигане на дългосрочни резултати.

Къде да купя Nefro Aktiv

Nefro Aktiv може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите автентичен и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта има промоционални оферти. Като бонус, консултацията с експерт по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Nefro Aktiv в аптеката

Към момента не можете да закупите Nefro Aktiv чай за бъбречни заболявания в аптеката. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Мнения на клиенти Nefro Aktiv

Виктория:

Преди три години имах бъбречна колика и болката беше непоносима. Лекарят каза, че с моята диагноза това се случва всяка година. Един приятел ми препоръча Nefro Aktiv. Не знам как действа, но вече три години нямам никакви проблеми! Вече съм забравил къде са ми бъбреците!

Елена:

След като взех курс от този чай, в урината ми се появи бъбречен пясък. Отидох на ултразвуково изследване и бъбреците ми бяха чисти. Камъкът, който имах, беше с големината на кутийка от мачове!

Олег:

През последните три месеца имах болки в бъбреците сутрин след парти в бар. Сега пия Nefro Aktiv преди партита и наистина се чувствам по-добре!

Дорин:

Загубих рано баща си заради уролитиаза. Страхувам се, че съм наследила „лоши гени“. Но с Nefro Aktiv се надявам да живея дълъг, дълъг живот! Пия този лечебен чай и си правя ултразвук всяка година, а резултатите винаги са добри!

*Тази рекламна статия е базирана на художествена измислица и всяка прилика с реални хора, места или събития е чисто случайна.
*Рекламираният продукт е хранителна добавка. Хранителните добавки са продукти, предназначени да допълват хранителния режим. Те не са лекарства и не са предназначени за лечение, диагностициране, смекчаване, предотвратяване или излекуване на заболявания.

Купете сега в България