Motion Mat акупресурна подложка

Подложката за акупресура Motion Mat е нов продукт, разработен за облекчаване на болките във врата въз основа на принципите на акупунктурата. Това е естествена подложка, която помага за облекчаване на болките в ставите и мускулите.
Motion Mat акупресурна подложка
Изтривалката съдържа лотосовидни шипове, изработени от рециклирана пластмаса, а основата ѝ се състои от 100% органични кокосови влакна и биовлакна. Motion Mat е напълно безопасна и не предизвиква алергични реакции.

Изтривалката Motion Mat е изработена от биологичен лен и рециклирани кокосови влакна. Нейните шипове с форма на лотос са изработени от екологично чиста пластмаса. Подложката е снабдена и с неодимов магнит, който има силно обезболяващо действие.

Motion Mat купи в България
Motion Mat цена

Колко струва Motion Mat за акупресура? Можете да намерите актуалната цена, като кликнете върху връзката по-горе на официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Motion Mat

 

 • Принцип на акупунктурата за облекчаване на болката и спазмите в ставите и мускулите.
 • Продуктът е изработен от рециклирани кокосови влакна и има положителен ефект върху психическото и емоционалното благополучие.
 • Притежава сертификат за качество и е подходящ за хора, страдащи от артрит и остеохондроза.
 • Няма странични ефекти.

Състав на постелката

 1. Пълнеж от високо екологични кокосови влакна. Хипоалергенен, екологичен и здрав
 2. Неодимови магнити. Допълнително магнитно поле за лечение на ставите и костите
 3. Щифтове – рециклируема медицинска пластмаса. Екологично чиста и безопасна за хората
 4. Свалящо се покритие – 100% органичен лен.

Резултати от използването на Motion Mat

 • Подобрено качество на съня и цялостна релаксация.
 • Облекчаване на болките в ставите и спазмите при ежедневна употреба на постелката.
 • Положително въздействие при хора с нервен стомах.

Инструкции за употреба на постелката

 1. Поставете Motion Mat върху повърхност, така че шиповете да са насочени нагоре.
 2. Легнете върху постелката и останете в това положение в продължение на 15-30 минути дневно.
 3. Препоръчваме ви да използвате постелката преди или след работа или упражнения.
 4. Повтаряйте процеса всеки ден.

Къде да закупите Motion Mat

Motion Mat може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите автентичен и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Motion Mat в аптеката

В момента не можете да закупите акупресурна подложка Motion Mat в аптеката. Но можете да поръчате онлайн с доставка по пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви от специалисти

Армен Аспарян, масажист:

Шиповете по повърхността на Motion Mat въздействат върху биоактивните точки, което спомага за подобряване на кръвообращението, лимфния дренаж и облекчаване на болката, както и за подобряване на регенеративните свойства на увредените тъкани. Motion Mat има положителен ефект върху мускулно-скелетните заболявания, като спомага за възстановяването на хрущялната тъкан, подобрява кръвообращението, облекчава мускулната болка и премахва последиците от травмите. Тя може да бъде полезна при гръбначни хернии, ишиас, остеопороза, ограничена подвижност на ставите, хронично главоболие, безсъние, затлъстяване, сексуални разстройства и някои дихателни и храносмилателни заболявания. Motion Mat помага и за повишаване на общата енергия на организма, осигурява успокоение, релаксация и пълно облекчение от последиците на стреса.

Мнения на клиентите на Motion Mat

Джак Робъртсън, 57 години

Когато бях по-млад, работех много и това се отрази на здравето ми – боля ме гърбът. При най-малкото рязко движение или преохлаждане – страдах от ишиас, не можех да издържам да съм изправен и загубих няколко дни заради ужасната болка. Ходих на мануален терапевт, но той ми помогна само временно, всичко се върна, когато спрях да го посещавам. И тогава синът ми ми подари Motion Mat. Отначало бях скептично настроена – какви ли не глупости. Но след няколко употреби усетих значително подобрение на здравето си. Сега я използвам всеки ден. Нямам никакви болки, страхотно настроение, пълна съм с енергия. Между другото, спя още по-добре. Сега помагам на сина си да ремонтира къщата си и вече не се страхувам да вдигам тежки неща.

Лара Даниелсон, на 34 години

Преди около 5 години ми поставиха диагноза остеохондроза на гръбначния стълб. Имам седяща работа и когато не се движа, вратът ми бързо изтръпва, а след това започва да ме боли целият гръб. Масажът не помогна, смених масажиста. А той ми каза за Motion Mat и ми помогна да я поръчам. Не съжалявам за това нито за миг! Остеохондрозата ми изчезна, никога не съм се чувствала толкова жизнена и активна. Както ми обясни моят лекар, тази постелка освобождава енергийните канали, като действа върху активните точки и кара енергията да циркулира, движейки я в правилната посока. Подарих тази постелка на майка ми, защото тя страда от болки в ставите. Има и магнити, които помагат за възстановяването на ставите и костите.

Емили Томсън, на 25 години

Имах притиснат нерв след раждането – тялото ми се изкриви в кръста и раменете. Лекарят ми ме посъветва да се подложа на акупунктура, но аз от дете изпитвам страх от игли. Като алтернатива си поръчах Motion Mat, който има същия ефект, но не пробожда кожата. Честно казано, мислех си, че лежането ще бъде ад. Но не. Отначало имаше малък дискомфорт, а след това усетих бавно отпускане, напрежението изчезна. Спал съм на тази постелка много пъти. След като я използвам, усещам невероятна сила в тялото си, сякаш мога да премествам планини. След 3 седмици използване на Motion Mat всеки ден проблемът ми напълно изчезна. Но аз продължавам да използвам постелката – сега съм по-уравновесена и съм забравила за постоянната липса на сън и главоболието.

Марк Джонсън, 43 години

Сестра ми първоначално закупи Motion Mat. Лично аз не съм голям привърженик на всички тези чудодейни изобретения, които заливат пазара… Но тя ме убеди да си легна. След минута – хиляди шипове се забиха в гърба ми. Но гърбът ми бързо свикна и аз лежах половин час. Капризното ми, нервно и емоционално настроение след работа изчезна мигновено. Наистина се чувствам прероден. Разбира се, можете да лежите на тази постелка до три часа на ден с почивки. Малките ѝ шипове имат положителен ефект върху кръвообращението ни, което е дар от Бога за хората с остеохондроза. В заключение мога да кажа, че тялото ми се чувства подмладено след този ефект върху гърба ми.

Купете сега в България