Motion Energy крем за стави

Motion Energy крем за стави е изцяло натурален крем, разработен за подобряване на подвижността на ставите и придобил огромна популярност. Неговата напълно органична формула е безопасна за ежедневна употреба върху земята. Активните съставки, съдържащи се в състава, са извлечени от листа от евкалипт, корен от джинджифил, етерични масла от розмарин и канела.

Motion Energy крем за стави

Motion Energy е продукт, който може бързо да облекчи болката при артрит и остеохондроза. Той облекчава мускулните спазми и възпаленията. Моушън Енерджи е ефективен и при лечението на остеохондроза и артрит, тъй като забавя дегенерацията на хрущялната тъкан и подобрява нейния метаболизъм, като допринася за регенерацията на ставния хрущял. Положителният ефект може да се забележи още след първата употреба, а при редовна употреба заболяванията на ставите и гръбначния стълб спират да прогресират.

Motion Energy купи в България
Motion Energy цена

Колко струва Motion Energy крем за стави? Можете да разберете актуалната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на търговеца.

Ползите от Motion Energy включват

 • Изцяло натурална формула за подобряване на подвижността на ставите;
 • Продуктът е идеален както за активно спортуващи, така и за хора със заседнал начин на живот;
 • Намалява болката и облекчава спазмите в ставите и спомага за отпускането на мускулите;
 • Регулира отделянето на ставна течност;
 • Възстановява увредената хрущялна тъкан;
 • Укрепва износените стави и осигурява превенция на бъдещи травми.

Съставът на Motion Energy включва

 • Екстракт от листа на евкалипт. Евкалиптът има противовъзпалителни свойства и може да намали болката в ставите. Той има и антимикробни свойства, които помагат за предотвратяване на инфекции и поддържане на ставите здрави.
 • Екстракт от корен на джинджифил. Джинджифилът има мощни противовъзпалителни свойства, които могат да помогнат за намаляване на възпалението и болката в ставите. Той също така помага за подобряване на кръвообращението, което може да помогне за снабдяването на ставите с хранителните вещества, от които се нуждаят за своето здраве.
 • Етерично масло от розмарин. Розмаринът има противовъзпалителни и антисептични свойства. То помага за облекчаване на мускулното напрежение и може да спомогне за подобряване на подвижността на ставите. Освен това розмаринът има антиоксидантни свойства, които помагат за предпазване на ставите от увреждане от свободните радикали.
 • Етерично масло от канела. Канелата има противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, които могат да помогнат за намаляване на възпалението и болезнеността в ставите. Тя може също така да спомогне за подобряване на кръвообращението, което помага за поддържане на ставите здрави.

Всяка от тези съставки има свои уникални свойства, които помагат за облекчаване на болката, намаляване на възпалението и поддържане на здравето на ставите. Комбинираното действие на всички тези съставки във формулата на Motion Energy спомага за постигането на максимален ефект при използването на продукта за подобряване на подвижността на ставите.

Указания за употреба

 1. Нанесете малко количество от гела върху желаната област.
 2. Масажирайте гела до пълното му абсорбиране.

Къде да купя гел Motion Energy

Motion Energy може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. На уебсайта периодично се публикуват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация с експерт по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Motion Energy от аптеката

Понастоящем не можете да закупите Motion Energy крем за стави в аптеката. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви от специалисти

Тимур Ахметов, фитнес инструктор:

Спортистите са основната аудитория, която се нуждае от рехабилитационни мерки и физическа подготовка. Те често се сблъскват с травми с различна тежест, особено с мускулни и ставни увреждания. Разтеженията, разкъсванията и хроничните артрити са рискове за спортистите. Motion Energy обаче е уникален продукт, който осигурява бързо облекчаване на болката, действа като анестетик и има дълготраен терапевтичен ефект, който подпомага възстановяването на хрущялите. Препоръчвам Motion Energy не само на професионалните спортисти, но и на всички, независимо от връзката им със спорта. Всички съставки във формулата са безопасни и естествени.

Мнения на клиентите на Motion Energy

Николай, на 35 години:

Футболът е спорт с висок процент на травми. Коленете, долната част на краката и стъпалата ми винаги са изложени на риск. По време на футболната си кариера съм се сблъсквал с мускулни разтежения и травми на хрущялите. Не можеш да предотвратиш всички рискове, но винаги разполагам с Motion Energy, за да се възстановя.

Наталия, на 53 години:

Разтягането и упражненията са добри. Някои физически проблеми обаче не могат да се решат само с движение. С годините тялото ни се износва. Ето защо използвам Motion Energy. Винаги я имам в чантата си, за да съм готова за всяка ситуация.

Мефоди, на 42 години:

Motion Energy ми помогна да се изправя на крака в рамките на две седмици след контузията на глезена ми, въпреки че лекарите казваха, че възстановяването ще отнеме повече от месец. Ето защо винаги нанасям гела преди тренировка – той помага за загряването и предотвратява по-нататъшни травми.

*Това рекламно съобщение е базирано на художествена измислица и всяка прилика с реални хора, места или събития е чисто случайна.

Купете сега в България