Молив за избелване на зъби Dazzling White

Dazzling White е молив за избелване на зъби, който ви позволява да се сдобиете с идеално бяла холивудска усмивка без скъпи процедури и посещения при зъболекар. Този продукт е специално разработен, за да даде възможност на всеки да се сдобие с ослепително бели зъби у дома.

Dazzling White има уникална формула, базирана на съвременни избелващи съставки, които ефективно, но нежно почистват зъбния емайл, премахват всички петна и правят зъбите по-бели. Редовната употреба на избелващия молив ви позволява да постигнете избелващ ефект веднага след първата употреба и да поддържате идеално бял цвят на зъбите за дълго време.

Молив за избелване на зъби Dazzling White

Моливът има удобна форма, която ви позволява да нанасяте избелващия гел върху зъбите си с прецизност и точност. Чрез завъртане на долната част на тялото изстисквате желаното количество гел върху апликатора. Ергономичната нехлъзгаща се дръжка ви позволява да контролирате процеса на нанасяне лесно и прецизно.

Dazzling White е подходящ за всички, които искат да направят усмивката си наистина ослепителна. Той е идеалното решение както за тези, които искат да изсветлят естествения нюанс на зъбите си, така и за тези, които мечтаят за холивудска белота. Лесната употреба прави Dazzling White достъпен за всеки. Сега можете да избелите зъбите си у дома, без да се нуждаете от скъпи процедури. Използвайте уникалната формула на Dazzling White и си подарете перфектна усмивка!

Dazzling White за закупуване в България
Dazzling White цена

Колко струва Dazzling White? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Dazzling White

 • Ефективно избелване. Специално подбраните съставки почистват в дълбочина зъбния емайл, като премахват всички петна и придават на зъбите Ви ослепителна белота.
 • Дълготрайни резултати. Редовната употреба ви позволява да поддържате резултата от избелването за дълго време.
 • Нежна грижа. Натуралните съставки нежно избелват зъбите, без да увреждат емайла или да предизвикват дразнене.
 • Удобство при употреба. Компактният размер и ергономичната форма на молива осигуряват прецизно и точно нанасяне на гела.
 • Бързина. Видим резултат още след първото нанасяне.
 • Универсалност. Подходящ за всеки тип зъби. Избелва както естествени зъби, така и импланти и протези.
 • Достъпност. Лесната употреба прави процедурата за избелване достъпна за всеки в домашни условия.

Съставки на Dazzling White

 1. Карбамиден пероксид. Активно избелва зъбния емайл, като премахва пигментните петна и прави зъбите по-бели.
 2. Глицерин. Омекотява и овлажнява зъбите, като предотвратява изсъхването на емайла по време на избелването.
 3. Калций. Възстановява минералния баланс на емайла, като укрепва зъбите.
 4. Ксилитол. Осигурява дълготраен избелващ ефект благодарение на адхезията на активните компоненти към зъбната повърхност.
 5. Ментол. Освежава дъха и премахва лошия дъх.
 6. Екстракт от мента. Притежава антисептични свойства, предотвратява възпалението на венците.

Инструкции за употреба

 • Почистете зъбите от плаката с четка и паста за зъби, изплакнете устата с вода.
 • Завийте долната част на тялото на молива, за да изстискате малко количество гел върху апликатора.
 • Внимателно нанесете тънък слой гел върху предната повърхност на зъбите си с помощта на апликатора.
 • Изчакайте 10 минути, след което изплакнете обилно устата си с вода, за да отстраните остатъците от гела.
 • След процедурата се препоръчва да се въздържате от ядене и пиене в продължение на 20 минути.
 • За да поддържате резултатите, извършвайте процедурата за избелване 2-3 пъти седмично.

Къде да купя Dazzling White

Dazzling White се предлага за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставената консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Dazzling White в аптеката

В момента не можете да закупите Dazzling White в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или с куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Дарина, стоматолог:

Препоръчвам на моите пациенти, които искат да изсветлят малко цвета на зъбите си, да използват избелващия молив Dazzling White. Това е наистина ефективен и безопасен продукт, който при редовна употреба дава постоянен избелващ ефект. Dazzling White има оптимален състав с естествени съставки, които избелват зъбите, без да увреждат емайла или да дразнят венците. Смятам, че този молив е чудесна алтернатива на професионалното избелване за тези, които искат да подобрят цвета на зъбите си евтино и в домашни условия.

Данила, хигиенист:

Моливът за избелване Dazzling White е много удобен продукт за поддържане на по-бели зъби у дома. Компактният му размер го прави лесен за взимане със себе си по време на пътуване или командировка. Прилежният апликатор ви позволява да нанасяте гела прецизно върху зъбите си. Dazzling White ефективно премахва повърхностните оцветявания от емайла, като изсветлява естествения нюанс на зъбите ви. Препоръчвам да използвате този молив 2 3 пъти седмично, за да поддържате резултатите от професионалното избелване или просто да освежите цвета на зъбите си.

Отзиви на клиенти за Dazzling White

Маша, на 27 години:

Отдавна мечтаех за снежнобяла холивудска усмивка, но не се решавах на професионално избелване заради високата цена. Моливът за избелване Dazzling White беше истинска находка за мен! Той е много лесен за употреба, удобният апликатор помага за нежното нанасяне на гела върху зъбите. Още след първото нанасяне забелязах, че зъбите ми станаха много по-светли! Сега с удоволствие използвам Dazzling White 2 3 пъти седмично, за да поддържам резултатите. Сега усмивката ми наистина блести като в Холивуд!

Джулия, на 35 години:

Закупих молива Dazzling White в търсене на продукт за поддържане на резултата след професионално избелване. И не сгреших! Този молив беше много ефективен, въпреки че ефектът не е толкова ярък, колкото от процедурата в клиниката. Но пък е евтин и може да се използва в домашни условия. Аз избелвам зъбите си веднъж седмично и зъбите ми остават идеално бели. Сега Dazzling White е моят незаменим помощник в поддържането на красива усмивка.

Олег, на 42 години:

Купих молива Dazzling White, за да изсветля малко цвета на зъбите си. Зъбите ми са малко жълтеникави и исках да ги направя естествено бели. Този молив ме задоволи напълно! Той е много прост и лесен за използване, гелът се нанася внимателно благодарение на апликатора. След няколко процедури цветът на зъбите ми наистина започна да изглежда много по-светъл и естествен. Много съм доволна от резултата!

Катя, на 29 години:

Случайно видях реклама на този молив за избелване на зъби и реших да го пробвам, тъй като отдавна исках да изсветля малко цвета на зъбите си. Беше много лесно да нанеса гела според инструкциите преди лягане и на следващата сутрин зъбите ми вече бяха станали много по-светли! Много съм щастлива, че открих този продукт. Сега ще използвам Dazzling White редовно, за да поддържам резултата. Съветвам всички, които мечтаят за идеално бяла усмивка!

Павел, на 35 години:

Закупих молива Dazzling White, защото мечтаех за снежнобяла усмивка, но не бях готов да платя много пари за професионално избелване. Този молив се оказа точно това, което търсех! Той е много лесен за използване и наистина ефективно избелва зъбите. Зъбите ми бяха доста тъмни и след двуседмичен курс бяха почти идеално бели! Сега с удоволствие използвам Dazzling White, за да поддържам резултатите. Много съм доволна от покупката си, препоръчвам я!

Купете сега в България