Micardium за хипертония

Хипертонията не е просто висока цифра на тонометъра, тя е реална заплаха за здравето и живота ви. Повече от 40 % от всички смъртни случаи в света са свързани със сърдечносъдови заболявания, като повечето от тях са резултат от инфаркти и инсулти. Но има начин да спрете този тих убиец. Микардиум е средство за лечение на хипертония, разработено от учени въз основа на многобройни експерименти.

Micardium за хипертония

Micardium не маскира симптомите, а достига до корена на проблема. Той укрепва кръвоносните съдове, повишава еластичността им и нормализира кръвното налягане по естествен начин. Благодарение на уникалния си състав, включващ висока концентрация на биофлавоноиди от глог, Micardium е ефективен още от първите дни на употреба. Проучванията показват, че при 98% от пациентите кръвното налягане се стабилизира в рамките на 130/80 след приема му.

Micardium купи в България
Micardium цена

Колко струва Micardium от хипертония? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Micardium

 • Бързо нормализиране на налягането. Още през първите дни от приема на Micardium се стабилизира кръвното налягане без резки колебания.
 • Възстановяване на сърдечното здраве. Микардиум хармонично регулира работата на сърцето, като премахва стенокардията, аритмиите и неврозите.
 • Укрепване на кръвоносните съдове. Лекарството възстановява тонуса и еластичността на кръвоносните съдове в рамките на един курс, като намалява риска от инфаркт и инсулт.
 • Безопасност и естественост. Живите растителни клетки в Micardium са напълно съвместими с човешките клетки, което гарантира ефективност без странични ефекти.
 • Универсалност. Микардиум е ефективен при всяка форма на хипертония и е подходящ за хора на всякаква възраст.

Състав на Micardium

 1. Екстракт от коприва. Отпуска кръвоносните съдове, активира бъбреците за намаляване на кръвното налягане.
 2. Рибено масло (Омега-3). Разрежда кръвта, прочиства кръвоносните съдове от холестерол.
 3. Екстракт от глог. Ключов компонент, богат на биофлавоноиди. Разширява кръвоносните съдове, укрепва сърцето.
 4. Витамин В6. Поддържа баланса на калий и натрий, подобрява нервната система.
 5. Витамин В2. Възстановява капилярното кръвообращение.
 6. Витамин В1. Благоприятен ефект върху сърдечно-съдовата и нервната система.
 7. Витамин В12. Нормализира кръвното налягане, подобрява сърдечната циркулация.

Инструкции за употреба

 • На възрастните се препоръчва да приемат по 1 капсула Micardium 2 пъти дневно по време на хранене.
 • Курс на лечение – 3 месеца, като при необходимост може да повторите.

Къде да купя Micardium

Микардиум за хипертония е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Micardium в аптеката

В момента не можете да закупите Micardium в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Виктор, кардиолог:

За четвърт век работа в областта на кардиологията видях как хипертонията се превърна в истинска епидемия. Тя вече не е само болест на възрастните хора, а всяка година се подмладява. Стресът, неправилното хранене, заседналият начин на живот – всичко това са рискови фактори. Но най-лошото е, че хората започват лечение твърде късно, когато вече има усложнения.

Micardium е истински пробив в лечението на хипертонията. За разлика от много средства, които просто намаляват цифрите, той лекува причината. Всичко е свързано с уникалния състав. Високата концентрация на биофлавоноиди от глог го прави незаменим. Много производители използват този компонент в минимални дози, докато в Микардиум той е в излишък. Това е като разликата между една капка и чаша вода за жадния човек.

Препоръчвам Micardium на всички мои пациенти – от млади работохолици до възрастни хора с дългогодишна хипертония. И навсякъде виждам резултати. Неотдавна при мен дойде пациент на 72 години с хипертония трета степен. След едномесечен прием на Micardium кръвното ѝ налягане се стабилизира на 135/85. Никакви странични ефекти, никакво пристрастяване.

Основното предимство на Micardium е, че той не маскира проблема, а го решава. Той възстановява еластичността на съдовете, укрепва сърдечния мускул. Предотвратява най-тежките усложнения – инфаркти и инсулти. В нашата професия често се борим с последствията. С Micardium ние ги предотвратяваме. Това не е просто лекарство, това е инвестиция в здравословно бъдеще.

Елена, терапевт от най-висока категория:

В 20-годишната си практика съм виждала как хипертонията разрушава не само здравето, но и живота. Хората губят работата си заради постоянна умора и главоболие. Семействата се разпадат, защото единият партньор става раздразнителен, губи интерес към живота. А колко талантливи хора са си отишли рано заради инсулти? Хипертонията не е просто медицински проблем, а социална катастрофа.

Когато за първи път ми казаха за Micardium, бях скептично настроен. През годините съм изпробвал десетки средства за лечение на хипертония. Повечето имат временен ефект или тежки странични ефекти. Но Micardium ме изненада. Той не е просто средство за намаляване на кръвното налягане, а инструмент за възстановяване на цялата сърдечносъдова система.

Нека ви разкажа един случай. Моята пациентка, Анна, на 67 години. Тя дойде при мен с оплаквания от постоянно главоболие, задух, безсъние. Кръвното налягане скочи от 160/100 на 190/110. Живееше на болкоуспокояващи. Съпругът ѝ ми каза, че е спряла да се разхожда, изоставила е любимото си плетиво – просто нямала енергия. Започнахме курс на лечение с Micardium. След една седмица Анна забеляза, че спи по-добре. Месец по-късно тя дойде на срещата – един различен човек! Кръвното ѝ налягане беше 130/80, очите ѝ блестяха, разказа ни как със съпруга ѝ са пътували до провинцията и как по цял ден е работила в зеленчуковата градина.

Това е силата на Micardium – той не просто нормализира кръвното налягане, но и връща качеството на живот. Уникалният състав – екстракти от коприва и глог, рибено масло, витамини от група В – представлява комплексен подход. Копривата и глогът отпускат кръвоносните съдове, рибеното масло се бори с холестерола, а витамините подпомагат нервната система. Това е важно, тъй като хипертонията често върви ръка за ръка с неврози и депресия.

Микардиум е подходящ за всички – както за тези, които тепърва започват да имат проблеми, така и за тези, които от години страдат от хипертония. Той е безопасен дори за хора в напреднала възраст и за тези, които приемат други медикаменти. Винаги казвам на моите пациенти: Micardium не е просто лечение, а завръщане към пълноценния живот. И когато те идват при мен пълни с енергия и планове, разбирам, че сме на прав път.

Отзиви на купувачи Micardium от хипертония

Антон, на 45 години:

Работя като шофьор на камион от 20 години. Работата ми е свързана с постоянен стрес, недоспиване и неправилно хранене. Не е изненадващо, че на 40-годишна възраст започнах да имам проблеми с кръвното налягане. Първоначално не обърнах внимание: само главоболие и шум в ушите. Но когато получих първия си микроинсулт по време на шофиране, осъзнах, че шегите са свършили. Лекарите казаха, че още един такъв случай и можеш да забравиш за работата си. След втория микроинсулт бях на път да се откажа от работата си.

Micardium ми беше препоръчан от колега, който имаше подобна история. Отначало бях скептично настроен – ами колко от тези средства вече съм изпробвал. Но след една седмица от приема му усетих разликата. Главата ми стана ясна, докато шофирам, отново съм бодра и внимателна. И най-важното – кръвното налягане. Сега то е като по часовник, 120/80, без скокове. Микардиум не само ми върна работата, но и ми осигури спокойствие. Сега знам, че ще стигна до целта си и ще се върна у дома здрав. Жена ми казва, че дори съм променил характера си – по-спокоен съм, по-весел. Micardium не е просто лекарство, а билет за нормален живот.

Мария, на 58 години:

Имам наследствена хипертония. Баба ми почина от инфаркт, а майка ми – от инсулт. Винаги съм се страхувала, че и мен ме чака същата съдба. Лекарите казваха, че при моята наследственост без лекарства не може да се мине. Опитах много средства за защита, но нямаше никаква полза. Получавах световъртеж, очите ми почерняваха. А веднъж едва не паднах по стълбите, когато кръвното ми налягане се покачи.

Всичко се промени с Micardium. Беше ми препоръчан от приятелка, чийто съпруг е хипертоник. Честно казано, не очаквах такъв ефект. Още след две седмици кръвното ми налягане се нормализира. Дори не повярвах веднага и постоянно се премервах. Но не, стабилно 130/80! И тогава забелязах, че мога да изкачвам стълби, без да се задъхвам. Силата ми се увеличи и дори се присъединих към фитнес група за възрастни хора. За три месеца отслабнах със 7 кг!

Но най-важното са моите внуци. Преди те се страхуваха, че баба им внезапно ще падне или ще припадне. Но сега се разхождаме заедно в парка, чета им приказки. И няма никакво безпокойство! Наскоро дъщеря ми каза, че изглеждам с десет години по-млада. Всичко това е Micardium. Той ми върна не само здравето, но и радостта от живота. Сега не се страхувам от бъдещето!

Валентина, на 62 години:

През целия си живот съм работила като учителка в началното училище. Обичах работата си с цялата си душа. Но преди няколко години започнах да имам здравословни проблеми. Хипертония. Постоянно главоболие, шум в ушите, пулсации в очите. Стана ми трудно да се концентрирам в час. Спомням си, че веднъж едва не припаднах пред децата. Трябваше да се оттегля, въпреки че сърцето ми се късаше.

Научих за Micardium от един бивш колега. Тя също страдаше от кръвно налягане. Започнах да го приемам и само след седмица усетих промяна. Главата ми се проясни и шумът в ушите изчезна. А след един месец от приема му разбрах, че мога да се върна на работа. Разбира се, не на пълен работен ден, но водя курс по изкуство за деца. И знаете ли кое е най-удивителното нещо? Микардиум не само понижи кръвното ми налягане, но и подобри паметта ми! Сега помня имената на всички деца от първия път.

Препоръчвам Микардиум на всички пенсионери, които познавам. Казвам им: Не си мислете, че ако сте пенсионери, не можете да направите нищо за здравето си. Micardium ви дава втори шанс. Той ми върна не само здравето, но и смисъла на живота. Да виждаш усмивките на децата, да ги учиш на нови неща – какво по-хубаво може да има?

Сергей, на 52 години:

Имах тежка форма на хипертония, стадий 2. Тя беше открита случайно, при медицински преглед на работното място. Отначало не обърнах внимание, просто си помислих, че налягането скача. Но лекарят ме изплаши. Каза, още малко и може да си съставите инвалидна карта. А аз имам жена, две деца от колежа. Какъв вид инвалидност?

Един приятел, с когото ходим на фитнес (или по-скоро ходехме – наложи се да се откажем заради налягането), ми препоръча Micardium. Самият той го е приемал. Честно казано, бях скептично настроен. Помислих си, ами какво може да направи някакво билково лекарство, след като дори силните лекарства не помагат. Но рискувах. И знаете ли какво? След първата седмица разбрах, че действа!

Вече нямаше натиск в гърдите ми, нямаше задух. Дори започнах да използвам стълбите вместо асансьора в работата. Месец по-късно се върнах във фитнеса, отначало внимателно. А три месеца по-късно отидох на втори преглед. Лекарят не можеше да повярва на очите си. Каза, че кръвоносните ми съдове са като на млад мъж, а кръвното ми налягане е нормално. Попита ме какво съм правил. Разказах му за Micardium. Той се усмихна и каза, че това е просто билка. След това ме помоли да му покажа опаковката и си записа името.

Micardium наистина спаси живота ми. Не преувеличавам. Сега със сина ми ходим заедно на походи и риболов. Жена ми казва, че изглеждам с десет години по-млад. И най-важното е, че сега имам увереност в бъдещето. Вече никаква инвалидност, само активен живот!

Олга, на 39 години:

Моята история е малко по-различна от тази на другите. Не съм в напреднала възраст и не съм с наследствени проблеми. Получих хипертония от стрес. Работя като мениджър продажби в голяма фирма. Нередовно работно време, крайни срокове, конфликтни клиенти. Имам и две деца в училище. Вкъщи уроци, кръжоци, а вечер довършвам доклади.

Отначало имаше само промени в настроението, раздразнителност. После започнах да имам проблеми със съня. А веднъж по време на важна презентация получих хипертонична криза. Точно по средата на презентацията очите ми причерняха и се почувствах замаяна. Подчинените ми извикаха линейка. Беше кошмар, мислех, че кариерата ми е приключила.

Микардиум ми беше предписан не от кардиолог, а от психотерапевт. Той ми беше препоръчан от един колега след инцидента. Той каза, че проблемът не е само в сърцето, но и в нервите, а Micardium ще помогне и на двете. Честно казано, не му повярвах. Но нямах избор – или се лекувам, или съм в отпуск по болест за дълго време.

И знаете ли какво? Той не лъжеше. В рамките на една седмица забелязах, че спя по-добре. Две седмици по-късно кръвното ми налягане се върна към нормалното. Престанах да се стряскам при всяко телефонно обаждане и да се ядосвам на децата за нищо. Забелязаха го и в работата. Колегите ми казаха, че сякаш съм станал друг човек – спокоен, съсредоточен. А преди месец ме повишиха в ръководител на отдел. Шефът ми каза, че е оценил устойчивостта ми на стрес.

Всичко това е благодарение на Micardium. Той не просто понижи кръвното ми налягане, а сякаш ме рестартира отвътре. Сега мога да се справям и с работата, и с децата, без да правя компромис със здравето си. И между другото, давам Micardium и на децата си. Предстоят им изпити, притесняват се. Micardium им помага да останат спокойни и съсредоточени. Изобщо, сега това е нашето семейно средство за борба със стреса и последиците от него!

Купете сега в България