Магнитни стелки Acumagnets

Уморени сте от постоянни болки в гърба, врата и ставите? Искате ли да увеличите издръжливостта си и да се върнете към активен начин на живот? Тогава се нуждаете от магнитните стелки AcuMagnets!

Този продукт съчетава най-новите постижения в областта на магнитотерапията и акупресурата за ефективно облекчаване на болката и укрепване на здравето.

Магнитни стелки Acumagnets

Специалните магнити, съчетани с масажни точки, имат комплексно действие: те намаляват възпалението, ускоряват метаболитните процеси, подобряват кръвообращението и стимулират производството на аналгетични хормони.

След 30 минути носене ще усетите приятна топлина и изтръпване в краката си и болката ви ще започне да отшумява.

AcuMagnets са подходящи за мъже и жени на всякаква възраст. Те са лесно регулируеми, за да паснат на размера на стъпалото ви, удобни са при ходене и са ефективни при редовна употреба.

Acumagnets за закупуване в България
Acumagnets цена

Колко струват магнитните стелки Acumagnets? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на AcuMagnets

 • Облекчаване на хроничните болки в ставите, гърба и врата;
 • Подобряват кръвообращението и притока на кръв към органите;
 • Намаляване на мускулното напрежение;
 • Повишаване на гъвкавостта и издръжливостта;
 • Ускоряване на метаболизма и изгаряне на излишните килограми;
 • Намаляване на симптомите на алергия;
 • Омекотяване и комфорт при ходене.

Благодарение на тези предимства AcuMagnets ще ви помогне да се чувствате изпълнени с бодрост и енергия, да се наслаждавате на активен начин на живот без ограничения.

Състав на AcuMagnets

 1. Специални магнити – създават магнитно поле, което оказва благоприятно въздействие върху всички системи на тялото. Ускоряват метаболитните процеси, намаляват възпаленията.
 2. Масажни точки – при ходене масажират определени зони на стъпалото, подобряват кръвообращението и облекчават болката. Стимулиране на акупунктурни точки.
 3. Пенолатекс – осигурява мекота и комфорт при ходене, като смекчава ударите по повърхността.
 4. Антибактериален състав – предотвратява развитието на бактерии и неприятната миризма.

Благодарение на оптималната комбинация от тези компоненти AcuMagnets имат комплексен подобряващ здравето ефект още от първите минути на употреба.

Инструкции за употреба

Използването на AcuMagnets е много лесно:

 • Поставете стелката в обувката и се уверете, че тя приляга правилно;
 • Подрежете краищата на стелката по линията на изрязване, ако трябва да коригирате размера;
 • Носете обувките с магнитни стелки всеки ден.

Ефектът се усеща още след 30 минути носене. За траен терапевтичен ефект се препоръчва използването на AcuMagnets в продължение на поне 1-2 месеца. Невероятното облекчение и комфортът на всяка крачка са гарантирани!

Къде да закупите Acumagnets

Магнитните стелки Acumagnets могат да бъдат поръчани само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Акумагнити в аптеката

Към момента не можете да закупите Акумагнит в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Мария, невролог:

Акумагнети са чудесно откритие за тези, които страдат от хронични болки в ставите и гръбначния стълб. Тези стелки могат да намалят възпалението и подуването чрез подобряване на притока на кръв и също така да стимулират производството на естествени болкоуспокояващи. Смятам, че AcuMagnets могат да бъдат препоръчани за допълнителна терапия при артрит, остеохондроза.

Рамил, ортопед:

По време на медицинската си практика се убедих в ефективността на магнитотерапията за лечение на заболявания на опорно-двигателния апарат. В AcuMagnets се използват най-новите постижения в тази област, така че те могат да бъдат от голяма полза при болки в ставите, гърба, крайниците. Препоръчвам ви да я изпробвате като допълнение към основното лечение.

Отзиви на клиенти за AcuMagnets

Любов, на 57 години:

От година насам страдам от остеохондроза и непоносими болки в гръбначния стълб. Лежа със затоплящи средства, мехлеми и облекчение няма. Мой приятел ме посъветва да опитам магнитните стелки AcuMagnets. Бях скептично настроена, но реших да рискувам. И няма да повярвате – ефектът се появи още след първия ден от носенето им! Сякаш някой беше изключил болката. Стана много по-лесно да се ходи и да се вършат домакински задължения. Много благодаря на създателите, най-накрая намерих покой и мога да живея нормално!

Анатолий, на 48 години:

Заради наднорменото тегло и заседналия начин на живот започнах да имам проблеми със ставите. Особено дразнеща беше болката в коленете, която ми пречеше да ходя нормално и да спортувам. Обичайните стелки и мехлеми не помогнаха. Но магнитните стелки на AcuMagnets подействаха като магия! Коленете ми спряха да ме болят след няколко дни носене на този чудодеен продукт. Мога да тичам, да играя футбол и отново се чувствам пълен с енергия.

Мария, на 29 години:

Работя като сервитьорка и прекарвам целия ден на крака. Постоянното ходене и тичане се отрази много на здравето ми – краката ме боляха и пулсираха, особено вечер. Бях готова да се откажа. Но тогава майка ми ми изпрати магнитните стелки AcuMagnets. Те са истинско спасение за уморените крака! Стелките са толкова меки и удобни, че леко масажират краката ми, докато ходя. Сега мога да поемам с лекота дори най-тежките смени! Благодаря на създателите на тези вълшебни стелки.

Юри, на 42 години:

Служа в армията от 15 години. През това време коленете, гърбът и вратът ми преживяха много – дълги преходи, часове в наряд на повишено внимание, нощувки на студена земя. В резултат на това едва ходех с болки в ставите и гръбначния стълб. Мислех, че ще трябва да се пенсионирам по-рано. Но тогава един колега ми позволи да нося неговите магнитни стелки AcuMagnets. И се почувствах с 20 години по-млад. Костите ми сякаш бяха смазани – можех отново да тичам, да клякам, да се упражнявам. Сега AcuMagnets са най-добрите ми приятели на работното място.

Елена, на 56 години:

Имам диабет и поради проблеми с кръвообращението краката ми постоянно стрелкаха крампи, особено през нощта. Измъчваха ме болки и безсъние. Опитах различни магнити и гелове, но те не помагаха за дълго. Но магнитните стелки AcuMagnets имаха специален ефект! След няколко дни спрях да се събуждам със спазми и краката ми се чувстваха по-топли. Кръвообращението ми явно се подобри! Отоците изчезнаха и през нощта спях по-добре. Много ви благодаря, скъпи създатели, че ми върнахте здравия сън и почивката.

Купете сега в България