Магнитна четка за прозорци Winclean

Традиционно се използват най-простите средства за почистване – меки парцали, сапун или амонячен разтвор. За полиране се използваше вестникарска хартия. В процеса на почистване е трябвало да се стои на перваза на прозореца, рискувайки да паднете. Особено ако апартаментът е на някой от горните етажи.

Магнитна четка за прозорци Winclean

Появата на магнитната четка за прозорци WinClean на пазара разби стереотипите! Искате ли да гледате света през кристално чисто стъкло? Искате ли да спестите време, битова химия и пари? Купете магнитната четка за прозорци WinClean!

Winclean за закупуване в България
Winclean цена

Колко струва магнитната четка за прозорци Winclean? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Winclean

Важно предимство на тази четка е в нейната структура. Идеалният прав ъгъл дава възможност за почистване на прозорците, като прониква в най-труднодостъпните места. Вече няма да има прах и досадни ивици по стъклото.

Други предимства:

  • тънък, здрав кабел, който не позволява падането на части (в случай че магнитите загубят контакт);
  • почистване и полиране с едно устройство;
  • четката е идеална за почистване на обикновени прозорци, единични и двойни стъкла с различна дебелина;
  • икономия на химикали (необходимо е само малко количество продукт);
  • не повече от 10 минути за един прозорец;
  • лесна употреба, издръжливост.

Сега е лесно да оставите страха от височини и да се насладите на бързото почистване. Достатъчно е да прикрепите частите и да прокарате пръст по вътрешното стъкло. Външната плоскост ще бъде почистена автоматично. Времето за манипулиране е намалено 2 пъти!

Простото устройство не изисква гъби, парцали и хартия. То почиства и полира качествено, като осигурява 100-процентова чистота. Магнитната четка за прозорци WinClean ви позволява да се справите без нуждата от специалисти. Устройството работи с почистващ препарат и обикновена чиста вода. Подходящо е за домакини и професионалисти.

Как да използвате

Принцип на действие:

  1. отворете устройството на 90о , отделете го;
  2. потопете частите в разтвора на почистващия препарат (или чиста вода);
  3. закрепете половинките от двете страни на стъклото;преместете устройството въ
  4. рху повърхността с помощта на специална дръжка.

Нововъведението се характеризира с елементарна конструкция и висока ефективност. Състои се от две еднакви половини с вградени магнити. Всяка от тях е снабдена със слой от идеално абсорбираща материя. Има формата на правоъгълен триъгълник. Подложките са свързани със здрава дълга корда.

Къде да купя Winclean

Магнитната четка за прозорци Winclean може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Отзиви за Winclean

Катрин:
Развълнувана от тази четка. Невероятно удобна. Миенето на прозорци с нея е удоволствие – идеално чиста за кратко време.

Иван:
Много удобно устройство. Дори не очаквах, че може да улесни толкова много не любимата ми процедура за почистване.

Маргарита:
Магнитната четка наистина улесни почистването на прозорците, използвам я за крилата на щорите. Практично нещо.

Анна:
Наскоро си купих тук магнитна четка за прозорци WINCLEAN и изобщо не съжалявам. Тя е първият ми помощник за почистване на прозорци, много бързо за 20 минути измивам 3 прозореца. Цената е съвсем задоволителна, доставена на следващия ден след поръчката. Продуктът е без дефекти и качество. Благодаря ви!

Надя:
Удобно е да се почистват прозорците, радвам се, че поръчах тази магнитна четка, качеството е добро.

Купете сега в България