Магнитен коректор на стойката Spine

Условията на съвременния живот все по-често водят до изкривяване на гръбначния стълб, сколиоза, неправилна и грозна стойка. Понякога младите хора отзад изглеждат като старци с прегърбени гърбове.

Магнитен коректор на стойката Spine

Магнитният коректор на стойката Spine ще ви помогне да коригирате дефекта. Поддържайки гръбначния стълб в правилна позиция, той постепенно формира навика да се ходи с красив изправен гръб.

Spine за закупуване в България
Spine цена

Колко струва магнитният коректор на стойката Spine? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Как действа магнитният коректор на стойката Spine?

Принципът на действие е следният:

  • Каишките леко накланят назад раменете. В същото време гърбът се изправя, заемайки правилна позиция.
  • Магнитите, разположени по протежение на гръбначния стълб, тонизират и укрепват мускулите и подобряват кръвообращението.
  • Еластичният и мек материал на презрамките не трие раменете, осигурява комфорт и удобство, а гърбът на коректора е изработен от лек дишащ материал.

Резултатът няма да ви накара да чакате! Болката и тежестта в долната част на гърба, кръста, яремния сегмент на врата ще изчезнат. Ще се оформи силна мускулна рамка, поддържаща гърба в правилна позиция.

Осанката ще стане перфектна. Вследствие на това ще имате увереност в себе си, блясък в очите, отразяващ възхитени погледи! Ето как работи Spine – магнитният коректор на стойката, който връща физическото здраве.

Отзиви Spine

Олга:

Много се радвам, че си поръчах този коректор на стойката, удобен е за носене и гърбът ми постепенно се изправя.

Сергей:

Имам големи надежди за този магнитен коректор, много започнах да се прегърбвам. Качеството не е лошо и е удобно да се ходи с него.

Светлана:

Закупих този коректор преди около три месеца. Той помага прекрасно, нямам оплаквания.

Влада:

По принцип мога да се изкажа само положително за този магнитен коректор за стойка, това е хубаво нещо!

Ира:

Харесва ми, че мога да нося този коректор на стойката на работа, не се вижда под дрехите ми и мога да видя резултата от носенето му.

Купете сега в България