LivCaps чернодробни капсули

LivCaps капсули за черен дроб е натурален продукт на основата на аюрведични билки, който помага за защита и възстановяване на черния дроб.

При първите признаци на чернодробно заболяване, като слабост, жълтеница на кожата, храносмилателни смущения, лош дъх, трябва да вземете мерки. В противен случай възпалението и разграждането на чернодробната тъкан ще прогресират.

LivCaps чернодробни капсули

Лив Капс ви позволява внимателно да излекувате черния дроб с помощта на естествени компоненти, да възстановите функциите му. Елиминират се токсините, подобрява се метаболизмът, намаляват се възпаленията, нормализира се хормоналният фон.

LivCaps са произведени в съответствие с древни аюрведични формули, сертифициран производител на натурални хранителни добавки. Всички съставки са с най-високо качество, преминават през многостепенен контрол. LivCaps ефективно възстановява функцията на черния дроб, потвърдено от изследвания.

LivCaps купи в България
LivCaps цена

Колко струват чернодробните капсули LivCaps? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от LivCaps

  • Регенерира клетките на черния дроб. Благодарение на комплекса от растителни екстракти се задействат регенеративните процеси, възстановяват се увредените тъкани. Черният дроб се връща към пълноценна функция.
  • Прочиства кръвта. Активните компоненти допринасят за отстраняването на токсините, шлаките, холестерола от кръвта. Това ви позволява да разтоварите черния дроб, да подобрите работата на целия организъм.
  • Подобрява обмяната на веществата. Нормализира метаболизма на въглехидратите, протеините и мазнините. Намалява риска от отлагане на мазнини в черния дроб и развитие на мастна дистрофия.
  • Нормализира хормоналния фон. Подпомага производството на хормони на щитовидната жлеза, полови хормони, което е важно за цялостното здраве.

Състав на LivCaps

  1. Екстрактът от Curcuma longa има мощно противовъзпалително, антиоксидантно, холеретично действие. Предпазва чернодробните клетки от увреждане.
  2. Екстрактът от магарешки бодил стимулира регенерацията на чернодробната тъкан, подпомага отделянето на токсините чрез жлъчката.
  3. Екстрактът от шипка има изразено антиоксидантно и противовъзпалително действие. Помага при чернодробни заболявания.
  4. Екстрактът от чесън нормализира липидния метаболизъм в черния дроб, предотвратява отлагането на мазнини. Притежава детоксикиращи свойства.

Инструкции за употреба

Приемайте по 1 капсула 2 пъти дневно по време на хранене. Продължителност на приема – 1 месец. Ако е необходимо, курсът може да се повтори. Преди употреба се препоръчва да се консултирате с лекар.

Къде да купя LivCaps

Лив Капс капсули за черен дроб е наличен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация с експерт по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете LivCaps в аптеката

Към момента не можете да закупите LivCaps в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Анна, лекар-гастроентеролог:

В моята практика активно препоръчвам продукта LivCaps на пациенти с чернодробни заболявания. Той е разработен по древните рецепти за подобряване на здравето на Аюрведа с използване на естествени компоненти. LivCaps има комплексно действие – възстановява структурата на чернодробните тъкани, стимулира регенерацията, прочиства кръвта от токсини. Ефектът от приема му настъпва доста бързо – след едномесечна терапия се наблюдава значително подобрение на чернодробната функция според лабораторните параметри и инструменталните изследвания.

Иван, хепатолог:

LivCaps е ефективно средство за поддържане на здравето на черния дроб, основано на богатия опит на аюрведичната медицина. То съдържа комплекс от ценни растителни екстракти с антиоксидантно, холеретично и хепатопротективно действие. Редовният прием на 1 капсула 2 пъти дневно спомага за нормализиране на чернодробните функции, стимулира регенеративните процеси, подобрява синтеза на храносмилателни ензими, жлъчка, хормони. Лив Капс може уверено да се препоръча за профилактика и допълнителна терапия при широк спектър от чернодробни заболявания.

Отзиви за купувачи LivCaps

Андрей, на 35 години:

Занимавам се активно със спорт, затова следя здравето си и редовно се подлагам на прегледи. При последния диспансер установих повишено ниво на чернодробните ензими. Лекарят ме посъветва да приемам LivCaps за облекчаване и подобряване на състоянието на черния дроб. След един месец прием на 2 капсули дневно забелязах положителна динамика в резултатите от анализите. Черният дроб работи по-добре, ензимите се нормализираха.

Джулия, на 29 години:

Напоследък имах тежка форма на ковит, наложи се да приемам много лекарства. След оздравяването започнах да се притеснявам от чести храносмилателни разстройства, слабост. Анализите показаха чернодробни нарушения, лекарят ме посъветва да приемам хепатопротектори. Избрах LivCaps, харесах естествения им състав, базиран на аюрведични билки. Още след 2 седмици употреба почувствах облекчение – нормализирано храносмилане, повишена работоспособност.

Николас, на 67 години:

На моята възраст чернодробните проблеми за съжаление са много често срещани. Бях диагностициран със стеатохепатит. Дълго време пих различни фармацевтични лекарства, ефект не се наблюдаваше. Но когато опитах натуралния продукт LivCaps, почувствах значително облекчение след 3 седмици прием. Анализите ми се подобриха, дърпащите болки в дясното подребрие значително намаляха. Препоръчвам LivCaps на всички, които имат проблеми с черния дроб.

Мария, на 29 години:

Изправена пред проблеми с черния дроб след раждането. Започнах да чувствам постоянна слабост, тежест в дясното подребрие, нарушен сън и апетит. Отидох на хепатолог, той постави диагноза хроничен хепатит в остър стадий. Препоръча ми да пия LivCaps за подобряване на чернодробната функция и стимулиране на регенерацията. Още на втората седмица от приема забелязах, че силите станаха повече, неприятните усещания в черния дроб намаляха. Продължавам да пия и се чувствам по-добре всеки ден.

Юри, на 48 години:

Наднормено тегло, неправилно хранене, стрес на работното място – всичко това постоянно подлагаше на изпитание черния ми дроб. Започнах да забелязвам, че се уморявам бързо, кожата ми пожълтя, периодично се появява отпадналост и тежест в дясното подребрие. Прегледът показа началните признаци на чернодробна цироза. Хепатологът ми препоръча да приемам LivCaps за подобряване на чернодробната функция и забавяне на развитието на заболяването. Приемам го от 3 месеца – забелязвам значително подобрение на здравословното си състояние, нормализиране на цвета на кожата и склерите. Лабораторните параметри също се подобриха. Много съм доволна от ефекта и го препоръчвам на всички с проблеми с черния дроб.

Купете сега в България