Liquid Leather течна кожа

Омръзнали са ви протриванията, драскотините и износването на любимите ви кожени изделия? Представяме ви Liquid Leather – уникален продукт, който ще ви помогне да възстановите оригиналния вид на кожените си изделия. Този продукт е специално разработен за ремонт и възстановяване на кожа и кожени изделия. Вече не е необходимо да харчите баснословни суми за професионална реставрация или за закупуване на нови вещи.

Liquid Leather течна кожа

Liquid Leather ви позволява да поправяте дори сериозни повреди по изделията от естествена и изкуствена кожа. Това уникално лепило се нанася върху увредените участъци и след изсъхване образува здрава, еластична и издръжлива повърхност, която идеално имитира структурата и цвета на оригиналната кожа. Благодарение на своята универсалност продуктът е подходящ за поправка на обувки, чанти, якета, мебели, автомобилни седалки и всякакви други кожени изделия.

Liquid Leather за покупка в България
Liquid Leather цена

Колко струва Liquid Leather? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Liquid Leather

 • Незабележима поправка. Ремонтираните участъци са напълно невидими, тъй като продуктът се слива перфектно с околната кожа по цвят и текстура. Предимството е, че след ремонта вашите артикули ще изглеждат като нови, без никакви следи от реставрация.
 • Безопасен и щадящ околната среда. Продуктът е изработен от хипоалергенни и екологични материали, напълно безопасни за хората и околната среда. Предимството е, че можете да използвате продукта без опасения за здравето и без да се притеснявате за вредното въздействие върху околната среда.
 • Дълготрайност и издръжливост. Течната кожа е изключително здрава и устойчива на износване и разтягане, което гарантира дълъг експлоатационен живот на ремонтираните продукти. Това предимство гарантира, че вашите изделия от регенерирана кожа ще издържат дълго време, без да се налагат чести ремонти.
 • Лесно използване. Продуктът е много лесен за употреба и не изисква специални умения или инструменти. Предимството е, че можете сами да ремонтирате кожените си изделия, без да е необходимо да се обръщате към професионалисти или да посещавате сервизи.

Състав на Liquid Leather

 1. Полимерна смес. Полимерната смес е основният компонент на течната кожа. Тя осигурява здравина, еластичност и издръжливост на ремонтното покритие, като създава перфектна имитация на естествена кожа.
 2. Багрило. Съставът на Liquid Leather включва различни багрила, което позволява да се избере идеалният нюанс за реставрация на продукти с всякакъв цвят.
 3. Свързващи вещества. Свързващите вещества осигуряват силно прилепване на продукта към кожената повърхност и предотвратяват отлепването му.
 4. Пълнители. Пълнителите придават на течната кожа необходимия вискозитет и текстура, за да имитира перфектно структурата на естествената кожа.

Инструкции за употреба

 • Подгответе и почистете повреденото място от замърсявания и влакна.
 • Ако е необходимо, поставете поддържащ текстилен материал върху дълбоката повреда.
 • Съобразете желания цвят на Течната кожа с предоставената цветна мостра.
 • Нанесете тънък слой от продукта върху увредената зона с помощта на шпатула или четка.
 • Оставете да изсъхне напълно в продължение на 2-3 часа.
 • С помощта на включената в комплекта песъчлива хартия създайте желаната текстура на кожата върху ремонтираната област.
 • Загрейте ютията и я приложете за 2-3 минути към хартията с песъчинки, за да се фиксира текстурата.

Къде да закупите Liquid Leather

Течната кожа Liquid Leather се предлага само за поръчка от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите истински и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация с експерт по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Отзиви на специалисти

Петър, майстор на възстановяването на кожа:

Liquid Leather е отличен продукт за възстановяване на кожени изделия. Благодарение на уникалната си формула продуктът перфектно имитира структурата и цвета на естествената кожа, като прави ремонта почти незабележим. Използвам Liquid Leather в моята работилница и мога уверено да го препоръчам на всички любители на качествени кожени изделия.

Алексей, реставратор на мебели:

В практиката ми често се налага да възстановявам повредени кожени мебели и автомобилни седалки. Течната кожа се превърна в истинско откритие за мен. Този продукт е не само лесен за употреба, но и осигурява траен и висококачествен ремонт.

Отзиви на клиенти за Liquid Skin

Максим, на 29 години:

Любимото ми кожено яке изглеждаше просто ужасно, след като случайно го надрасках. Вече мислех да го изхвърля, но реших да опитам Liquid Leather. Резултатът беше невероятен. Всички драскотини са изчезнали и якето изглежда като ново.

Елена, на 42 години:

Имах стар кожен диван, който не можех да си позволя да изхвърля. Беше протрит и скъсан, но все още го обичах. Благодарение на Liquid Leather успях да го възстановя напълно и сега изглежда като нов.

Андрей, на 35 години:

Кучето ми обича да дъвче всичко, до което може да се докопа, и един ден реши да изяде новите ми кожени обувки. Бях отчаян, но тогава ми препоръчаха Liquid Leather. По някакъв магически начин успях напълно да премахна следите от зъбите на моя домашен любимец. Обувките отново са като нови.

Олга, на 28 години:

Обожавам винтидж кожени чанти, но те често са доста захабени. Liquid Leather се превърна в моето тайно оръжие в борбата с износването и повредите. Благодарение на този продукт мога да се наслаждавам на красотата и стила на винтидж аксесоарите, без да се притеснявам за състоянието им.

Сергей, на 41 години:

Като собственик на автомобил често се сблъсквам с проблема с износването на кожените седалки. Преди ми се налагаше да сменям тапицерията, което беше много скъпо. Но с Liquid Leather мога лесно и евтино да възстановя седалките сам. Този продукт ми се отплати още след първата употреба.

Купете сега в България