Легени X-leggins с пристягане

X-leggins са еластични гамаши, които ще ви помогнат да отслабнете и да се отървете от омразния целулит бързо и ефективно.

Този продукт е разработен с уникалната патентована технология NEOTEX, която превръща топлината на тялото ви в инфрачервени лъчи.

Легени X-leggins с пристягане

Тези лъчи активират микроциркулацията на кръвта в проблемните зони, като увеличават лимфния дренаж и премахват излишните течности от тялото.

Чрез редовната употреба на X-leggins ще можете да:

 • да отслабнете бързо, като се отървете от 3-6 кг само за един месец
 • да премахнете целулита и да изгладите кожата
 • стягате и оформяте седалището си
 • да намалите размера на бедрата и талията
 • Получавате приятен тонизиращ масаж при всяко движение.

Уникалността на X-leggins се състои в това, че могат да се носят като самостоятелна част от облеклото или под други дрехи, без да се свалят през деня. Легените са изработени от иновативната материя NEOTEX, която осигурява максимален комфорт при носене – не се търкаля, не се пързаля и не се мокри.

X-leggins са стилен и ефективен начин да изгорите допълнителни калории и да се сдобиете със стегнато тяло само за 30 дни редовна употреба!

X-leggins за покупка в България
X-leggins цена

Колко струва X-leggins? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на стягащите гамаши X-leggins

 • Бърза загуба на тегло и намаляване на обема благодарение на инфрачервените лъчи, които стимулират микроциркулацията на кръвта и лимфния дренаж. Възможно е да се свалят до 6 кг само за един месец редовна употреба.
 • Ефективно премахване на целулита и изглаждане на кожата благодарение на топлинното въздействие на инфрачервените лъчи върху подкожната мастна тъкан.
 • Оформяне на красива форма на седалището, стягане и намаляване на бедрата благодарение на компресионния ефект на тъканта NEOTEX при редовна употреба.
 • Приятно тонизиращ масаж на седалището и бедрата по време на ходене и всяка ежедневна дейност. Увеличава микроциркулацията на кръвта.
 • Комфорт и лекота на използване – гамашите не се търкалят, не се хлъзгат и не се мокрят благодарение на иновативната материя NEOTEX. Могат да се носят под дрехите или открито.
 • Възможност за целодневно носене на гамаши, без да ги сваляте – максималният подобряващ здравето ефект се постига при непрекъснато носене в продължение на поне 6 часа.
 • Стилен външен вид – клиновете изглеждат като обикновен модел и не издават подобряващия здравето ефект. Те могат да се комбинират с всякакви дрехи.

Състав на X-leggins

 1. Материя NEOTEX – съдържа биологично активни кристали, които преобразуват телесната топлина в инфрачервени лъчи, които имат подобряващ здравето ефект. Материята е силно еластична, не се навива и не се мокри.
 2. Памукът е естествено влакно с висок комфорт и хигроскопичност. Той позволява на кожата да диша и не я дразни.
 3. Ликрата е еластично синтетично влакно, което придава на гамашите еластичност и прилепващ ефект. То осигурява опора и компресия на проблемните зони.
 4. Спандекс – придава на тъканта разтегливост и еластичност, без да ограничава свободата на движение.

Инструкции за употреба

 • Облечете X-leggins директно върху кожата, без бельо, за да увеличите топлинния ефект на инфрачервените лъчи.
 • За по-лесно обличане можете да разтегнете леко плата с ръце преди употреба. Легените прилягат идеално към тялото.
 • Препоръчително е да използвате X-leggins поне 6 часа на ден, за да постигнете забележим ефект на отслабване и премахване на целулита.
 • След свалянето на клиновете се препоръчва да вземете контрастен душ, за да подобрите кръвообращението.
 • X-leggins могат да се перат на ръка или в перална машина при температура до 40 градуса по Целзий. Гладенето не е разрешено.

Къде да купя X-leggins

X-leggins може да се поръча само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по лекарството се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Отзиви на специалисти

Ангелина, флеболог:

Активно препоръчвам на моите пациенти стягащите гамаши X-leggins. Този продукт е разработен с помощта на съвременни технологии за справяне с често срещани проблеми като наднормено тегло и целулит. Иновативната тъкан NEOTEX генерира инфрачервени лъчи, които ефективно стимулират микроциркулацията на кръвта, увеличават лимфния дренаж и метаболитните процеси. Това позволява да се постигнат отлични резултати при корекция на фигурата и премахване на целулита при редовна употреба. Пациентите отбелязват ясно изразен здравословен ефект, нормализиране на лимфния поток в краката. Легените са удобни за носене, не ограничават движенията. Препоръчвам ги като ефективно и безопасно решение за корекция на фигурата.

Татяна, фитнес инструктор:

Като фитнес инструктор винаги търся ефективни и безопасни начини за коригиране на фигурата на моите клиенти. Стягащите гамаши X-leggins са чудесно допълнение към тренировъчния процес. Тяхната уникалност се състои в това, че те не само визуално коригират недостатъците на фигурата, но и имат мощен лечебен ефект благодарение на инфрачервените лъчи. Клиентите ми отбелязват, че легените им помагат да отслабнат по-бързо, да се отърват от целулита по бедрата и седалището и да намалят обема. Материята NEOTEX осигурява комфорт по време на носене, не ограничава движенията, позволява ви да спортувате в легени. Препоръчвам X-leggins за подобряване на резултатите от тренировките и постигане на перфектна фигура.

Отзиви на клиенти за X-leggins

Марина, на 35 години:

След раждането фигурата ми се промени значително към по-лошо – появи се корем и омразният целулит по бедрата. Дълго време не можех да намеря ефективно средство, докато не си купих клинове X-leggins. След 2 седмици употреба забелязах, че кожата ми стана много по-стегната и целулитът започна да изчезва. След един месец свалих 5 кг, коремът ми стана забележимо по-малък, а целулитът почти изчезна! Много съм доволна от ефекта, сега фигурата ми е в чудесна форма.

Джулия, на 29 години:

Винаги съм мечтала да имам красиви стегнати задни части, но с това имаше проблеми. Когато научих за X-leggins, реших да ги пробвам – обещаваха абсолютно същия ефект. След 2 седмици редовно носене забелязах, че седалището ми стана много по-стегнато и стегнато, а красивата му форма стана видима. Много съм доволна от резултата, ще продължа да използвам X-leggins, за да поддържам формата. За момичетата, които искат да коригират формата на седалището, горещо го препоръчвам!

Олга, на 42 години:

На моята възраст става все по-трудно да отслабна. Реших да опитам X-leggins по препоръка на приятелка, въпреки че не вярвах в резултата. След 10 дни употреба обаче усетих, че са станали по-свободни, а в огледалото забелязах, че обемът на талията и бедрата леко е намалял. А след 3 седмици свалих 4 кг и се отървах от омразната портокалова кожа на бедрата! Просто страхотен резултат, много съм щастлива. Ще продължа да използвам това ефективно средство.

Кристина, на 27 години:

Прекарвам много време на работа в седнало положение пред компютъра. Поради тази причина започнах да натрупвам излишен обем по корема и бедрата си. X-leggins ми помогнаха буквално да работя върху тези проблемни зони – нося ги по 8 часа на работа и за един месец коремът ми стана плосък, а бедрата ми се стегнаха. Ефектът е много забележим, много съм доволна! Сега вече редовно ще използвам тези клинове, за да поддържам формата си.

Лариса, на 48 години:

След курса с X-leggins съм просто възхитена! За месец редовна употреба свалих 6 кг, отървах се от омразните мастни натрупвания по корема и вътрешната част на бедрата. Фигурата ми отново е стройна и стегната! Това е най-добрият продукт за отслабване, който някога съм опитвала. Освен това гамашите са много удобни, комфортни са през целия ден. Ще продължа да ги използвам, за да поддържам резултатите си.

Купете сега в България