Kardisen от хипертония

Kardisen от хипертония е иновативно средство за борба с хипертонията, базирано на естествени съставки. Това е продукт, който по естествен начин нормализира кръвното налягане и се избавя от хипертонията.

Kardisen от хипертония

Kardisen е разработен от специалистите на Изследователския център по кардиология, за да реши безопасно и ефективно проблема с високото кръвно налягане. Той помага на организма да се справи с основните причини за хипертонията – стрес, съдови спазми и метаболитни нарушения.

Kardisen купи в България
Kardisen цена

Колко струва Kardisen за хипертония? Можете да разберете действителната цена, като кликнете върху връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Kardisen

 • Бързо намаляване на кръвното налягане – след 1-3 дни от приема на лекарството се наблюдава значително подобрение на кръвното налягане. Това се дължи на мощния съдоразширяващ и кардиопротективен ефект на естествените компоненти на Kardisen.
 • Премахване на причините за хипертонията, а не само на симптомите – за разлика от конвенционалните хипотензиви, Kardisen въздейства върху основните фактори, които причиняват високо кръвно налягане. Това помага на организма сам да се справи със заболяването.
 • Подобряване на сърдечно-съдовата система – нормализира се сърдечната честота, премахват се нарушенията на ритъма, оптимизира се кръвотокът. Това помага да се избегнат усложнения от страна на сърцето и кръвоносните съдове.
 • Възстановяване на еластичността на стените на кръвоносните съдове – Kardisenовите компоненти разреждат кръвта, предотвратявайки образуването на кръвни съсиреци, както и укрепват стените на кръвоносните съдове и повишават тяхната еластичност.
 • Предотвратяване на образуването на кръвни съсиреци и подобряване на кръвотока – чрез прочистване на кръвоносните съдове от холестеролни плаки и разреждане на кръвта се подобрява кръвоснабдяването на тъканите и органите, намалява се рискът от инфаркт и инсулт.
 • Подходящ за хора на всякаква възраст – за разлика от синтетичните лекарства, Kardisen е напълно безопасен и може да се приема на всякаква възраст, до дълбока старост.
 • Не предизвиква странични ефекти и пристрастяване – естествеността на компонентите гарантира добра поносимост и липса на каквито и да било нежелани прояви при приема на лекарството.

Състав на Kardisen

 1. Плод на глог – нормализира сърдечната дейност, подобрява кръвообращението;
 2. Арония нигра – понижава кръвното налягане, намалява възпалението;
 3. Цейлонска канела – изчиства кръвоносните съдове от холестерол, намалява захарта;
 4. корен от якон – успокоява нервната система, облекчава стреса;
 5. фолиева киселина – укрепва стените на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението;
 6. Екстракт от живовляк – разширява кръвоносните съдове, предотвратява спазмите;
 7. Арника – стимулира кръвообращението, ускорява регенерацията.

Инструкции за употреба

 • Приемайте Kardisen перорално по 3 ml 2 пъти дневно по време на хранене.
 • Курс на прием – 4 седмици.
 • За засилване на ефекта се препоръчва ограничаване на употребата на мазни храни и алкохол по време на приема на лекарството.

Къде да купя Kardisen

Kardisen от хипертония е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Kardisen в аптеката

Към момента не можете да закупите Kardisen в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Константин, лекар-кардиолог:

Мога официално да потвърдя, че Kardisen е ефективен продукт в борбата с хипертонията. При 98% от пациентите кръвното налягане се нормализира още през първите дни на употреба. Kardisen не само облекчава симптомите, но и премахва нарушенията в сърдечно-съдовата система.

Анна, терапевт:

Активно предписвам Kardisen на моите пациенти с хипертония. Това средство е леко, но много ефективно. То помага за разширяване на кръвоносните съдове, подобрява кръвообращението и регулира налягането по естествен начин. В същото време Kardisen е абсолютно безопасен и не предизвиква странични ефекти.

Отзиви на клиенти за Kardisen

Мария, на 35 години:

Хипертонията ми се прояви след раждането. Налягането скочи, постоянно имах главоболие. Много се страхувах да вземам хапчета, за да не навредя на кърменето. Kardisen се превърна в истинско спасение за мен! Още на втория ден от приема му усетих значително подобрение. Сега го приемам вече трета седмица и се чувствам абсолютно здрава.

Владимир, на 48 години:

Преди една година получих хипертонична криза. Оттогава започнах много да се страхувам за здравето и живота си. Започнах да пия Kardisen по съвет на един приятел. Този продукт ми помогна да нормализирам кръвното си налягане много бързо. Основното е, че той действа точно върху причината, а не върху следствието. Сега вече съм забравил за скоковете на налягането и главоболието.

Наталия, на 56 години:

Цял живот ме измъчваше наднорменото тегло, а на 50-годишна възраст започнах да имам проблеми с кръвното налягане. Дълго време приемах хапчета, но те не ми помогнаха. Започнах да приемам Kardisen преди месец по препоръка на приятел. И сега с изненада установих, че кръвното ми налягане се е нормализирало! Спрях да се задушавам при ходене и отоците изчезнаха. Това е най-доброто решение за мен.

Андрей, на 42 години:

Развих хипертония на фона на хроничен стрес на работното място. Работя много усилено и често се изнервям. Kardisen ме посъветва да се обърна към познат лекар. И аз съм много доволен от резултата! Капките имат успокояващ ефект и облекчават напрежението. И най-важното – налягането вече не скача.

Людмила, на 59 години:

В моето семейство много хора страдат от хипертония. Аз също започнах да забелязвам повишаване на налягането. Кардиологът ми ме посъветва Kardisen, за да предотвратя развитието на хипертония. Много съм доволна от този продукт! Той не само контролира кръвното ми налягане, но и подобрява общото ми здравословно състояние. По-малко се уморявам и спя по-добре през нощта. А най-хубавото е, че Kardisen е напълно безопасен и няма странични ефекти.

Купете сега в България