Капсули за зрение Ophtalax

Уморени сте от постоянни проблеми с очите? Искате ли да се отървете от уморените и болезнени очи, зачервяването, сълзенето и други неприятни симптоми? Искате ли да подобрите остротата на зрението си и да си възвърнете радостта от ясното виждане? Тогава се нуждаете от Офталакс – натурален продукт от ново поколение за цялостна подкрепа и възстановяване на зрението!

Капсули за зрение Ophtalax

Ophtalax е специално разработен за справяне с офталмологични проблеми като:

 • Намалена острота на зрението;
 • късогледство и далекогледство;
 • Умора и болка в очите;
 • отоци, торбички и тъмни кръгове под очите;
 • сухота, зачервяване, възпаление на очите;
 • Свързани с възрастта промени.

Ophtalax е уникален със своята патентована формула, разработена от опитни офталмолози. Тя включва оптимална комбинация от цинк, витамини от група В, растителни екстракти и други полезни вещества. Такъв състав има мощен лечебен ефект.

Ефектът от приема на капсулите Офталакс започва да се проявява след 10-15 дни редовна употреба. А курс от 1 месец ви позволява да постигнете впечатляващи резултати.

Ophtalax купи в България
Ophtalax цена

Колко струва Офталакс капсули за зрение? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Ophtalax

 • Ефективно облекчава подпухналостта и тъмните кръгове около очите. Това се осигурява от високото съдържание на рибофлавин, който намалява отоците, премахва синдрома на уморените очи.
 • Увеличава остротата на зрението както надалеч, така и наблизо. Този ефект се постига благодарение на оптималната доза цинк, която подобрява акомодацията на окото.
 • Намалява умората на очите и предотвратява синдрома на компютърното зрение. Това се дължи на комбинацията от тиамин, цианкобаламин, която филтрира вредното въздействие на синята светлина от мониторите.
 • Забавя възрастовите промени в ретината, намалява риска от макулна дегенерация. Това се осигурява от комплекс от витамини от група В, особено голяма доза В6.

Състав на Ophtalax

 1. Цинк – участва в образуването на родопсин, позволява на окото бързо да се адаптира към ярка светлина и да вижда на тъмно.
 2. Рибофлавин (В2) – мощен антиоксидант, предпазва окото от свободни радикали и възпаления.
 3. Тиамин (В1) и цианкобаламин (В12) – намаляват умората на очите, намаляват риска от свързаната с възрастта дегенерация на макулата.
 4. Пиридоксин (В6) – забавя разрушаването на светлочувствителните клетки на ретината, намалява риска от катаракта.

Инструкции за употреба

 • Приемайте по 2 капсули дневно по време на хранене, като ги запивате с вода.
 • Препоръчителна продължителност на приема – 1 месец.
 • Ако е необходимо, повторете курса след 3-4 месеца.
 • За да се затвърди ефектът, се препоръчва поддържащ курс от 2 капсули дневно.

Къде да купя Ophtalax

Ophtalax капсули за зрение е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Ophtalax в аптеката

В момента не можете да закупите Ophtalax в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Карина, офталмолог:

Активно препоръчвам на моите пациенти да приемат Офталакс за профилактика и подобряване на зрението. Балансираната му формула с високо съдържание на полезни витамини и микроелементи оказва комплексно въздействие върху органите на зрението. Наблюдавам ефекта от приема на Ophtalax след 3-4 седмици – отоците около очите намаляват и остротата на зрението се увеличава. В същото време продуктът е абсолютно безопасен и не предизвиква странични ефекти.

Ева, офталмолог:

През многогодишната си медицинска практика съм се сблъсквала с проблеми с влошаване на зрението при пациенти от почти всички възрасти. Основните оплаквания са от главоболие, умора на очите след работа с компютър, подуване и торбички под очите. Препоръчвам на пациентите си да приемат капсули Ophtalax за цялостно подобряване на състоянието на органите на зрението. Този натурален продукт съдържа оптимални дози цинк, витамини от група В, растителни екстракти. Редовният прием на Офталакс в продължение на 1-2 месеца позволява да се постигне траен терапевтичен ефект: подуването и зачервяването на очите намаляват, остротата на зрението се увеличава, чувството за умора изчезва. В същото време продуктът е абсолютно безопасен, не предизвиква алергии и противопоказания. Убедено препоръчвам Офталакс за профилактика и цялостно лечение на очни проблеми.

Отзиви на клиентите на Ophtalax

Регина, на 32 години:

Страдам от висока степен на късогледство от детството си, трябва да нося очила през цялото време. Но дори и с очила след работа на компютър усещам силна умора на очите, главоболие, бързо губя остротата на зрението. По съвет на приятелка реших да опитам капсулите за зрение Офталакс. Взех 1 курс според инструкциите – само за 1 месец. След 2 седмици почувствах облекчение – очите престанаха да ме болят вечер, главоболието намаля. Зрението ми също леко се подобри – започнах да виждам по-ясно дребен шрифт. Ще продължа да приемам Офталакс, за да поддържам резултата.

Арсен, на 29 години:

Поради голямото натоварване на очите ми (работа като програмист, много време пред компютъра) развих тежък сух конюнктивит, съчетан с блефарит. Сълзотечението, зачервяването на очите, сърбежът, паренето бяха много неприятни. Дълго време страдах, пробвах различни капки и мехлеми за очи – временно облекчение. Офталмологът ме посъветва да опитам капсулите Офталакс за комплексно лечение. Ефектът надмина всички очаквания! Още след 2 седмици употреба изчезнаха сърбежът, зачервяването, неприятните усещания в очите. Напълно завършен курс – 1 месец. Сега използвам Офталакс постоянно за профилактика, за да предотвратя повторна поява на конюнктивит.

Людмила, 48 години:

На моята възраст за съжаление започнаха да се отразяват проблемите със зрението – започнах да виждам по-лошо наблизо поради свързаното с възрастта далекогледство, периодично имам усещане за пелена пред очите. Дълго време не исках да си го призная и да отида на лекар, надявайки се, че ще мине. Но когато стана трудно да се чете малък текст, осъзнах, че е време да взема мерки. По съвет на добър приятел си купих капсули за зрение Ophtalax. Буквално след месец от приема им забелязах значително подобрение – сълзенето на очите изчезна, сега мога да чета дори много малък текст. Бях много доволна от резултата! Така че препоръчвам Офталакс като ефективно природно средство за запазване на зрението.

Купете сега в България