Imunoplant за имунитет

ImunoPlant е съвсем нов продукт, предназначен за укрепване на организма и повишаване на имунитета. Той представлява уникална капсула с органична формула, разработена специално за активна подкрепа на имунната система.
Imunoplant за имунитет
Тяхната основна цел е да повишат общото ниво на имунна защита и да осигурят възстановяващ ефект. Съставът включва повече от 30 отделни екстракта от билки и растения, които не предизвикват никакви нежелани странични ефекти, с изключение на възможни алергични реакции към някои съставки.

Imunoplant купи в България
Imunoplant цена

Колко струва Imunoplant за имунната система? Актуалната цена е достъпна на официалния уебсайт на продавача.

Предимства на ImunoPlant

 • Натурална формула за повишаване на имунитета без известни противопоказания.
 • Укрепва имунната система и има възстановителен ефект.
 • Лесен за поръчка и получаване.
 • Укрепва имунната система с 98%.
 • Намалява продължителността на заболяването с 3 пъти.
 • Помага да се отървете от хроничните заболявания в рамките на един курс.
 • Предотвратява вирусите и инфекциите в 9 от 10 случая.
 • Безопасен състав без ограничения в употребата.

Състав ImunoPlant

 1. Кордицепс. повишава подвижността на белите кръвни телца, които бързо унищожават вируса и предотвратяват активирането му в организма.
 2. Кафяво водорасло алгинат. предотвратява действието на херпесния вирус и спомага за премахването на херпесните ориви.
 3. Прополис и пчелен прашец. предотвратява усложненията от инфекции.
 4. Гъба чага. прочиства лимфата и осигурява нормални имунни реакции.
 5. Сок от кедър. намалява синдрома на хроничната умора и повишава работоспособността на ума и тялото.

Инструкции за употреба

 • Приемайте по 2 капсули дневно 30 минути преди хранене по време на грипния сезон, за да засилите средната си имунна защита.
 • Ако усетите началото на настинка, увеличете дозата на 4 капсули дневно.
 • Продължете приема в продължение на 20 последователни дни, за да тонизирате тялото си.

Къде да купя Imunoplant

Imunoplant може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите автентичен и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Imunoplant в аптеката

В момента не можете да закупите Imunoplant за имунитет в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви от специалисти

Дмитрий Красилников:

Всяка година много хора в нашата страна се разболяват от грип, настинка и други вирусни заболявания и това се отразява в чести епидемични взривове. Началото на есента и краят на зимата са особено опасни. Заболяванията често се развиват с усложнения поради неправилно лечение. Най-добре е да предотвратите заболяванията преди избухването на грипните и вирусните епидемии. ImunoPlant е изпитано във времето средство за профилактика и лечение на вирусни заболявания.

Анна Касаткина:

Уникалната органична формула на ImunoPlant, базирана на екстракти от билки и растения, спомага за повишаване на средното ниво на имунната защита на организма и активно я тонизира. Наблюдавам значителни подобрения в здравословното състояние на моите пациенти след приема на ImunoPlant. Той не само укрепва имунната система, но и намалява продължителността на заболяването, предотвратява заразяването с вируси и инфекции и помага да се отървете от хроничните заболявания.

Мнения на клиентите на ImunoPlant

Екатерина Смирнова:

Страдах от хронична умора и постоянни настинки. След приема на ImunoPlant почувствах прилив на енергия и благосъстоянието ми значително се подобри. Вече не си губя времето с болести, а живея активно и пълноценно.

Денис Соколов:

Приемам ImunoPlant всяка година преди зимата и резултатите са невероятни. Не само че не боледувам от грип, но и забелязах, че много по-лесно понасям малките настинки. Този продукт е чудесна подкрепа за организма ми и го препоръчвам на всички, които познавам.

Олга Кузнецова:

Работя в офис, в който често се разпространяват вируси. С настъпването на зимата винаги падах от краката си заради настинки и грип. Но благодарение на ImunoPlant имунната ми система е много по-силна и вече не пропускам работа заради болести. Той е наистина ефективен и го препоръчвам на всеки, който иска да бъде здрав и активен.

Купете сега в България