Hyperdrops капки за хипертония

Hyperdrops капки за хипертония е естествено средство за понижаване на кръвното налягане и за оказване на необходимата подкрепа на организма.

Независимо от възрастта или пола Ви, Хипер капки ще Ви помогнат да намалите до минимум риска от високо кръвно налягане, да насърчите здравето на сърцето и да възстановите баланса на тялото и ума си.

Hyperdrops капки за хипертония

Нейният изцяло натурален състав има антихипертензивни свойства, които успокояват високото кръвно налягане и възстановяват нормалния кръвоток.

Хранителната добавка подобрява функцията на сърцето и бъбреците, като отблокира блокираните кръвоносни съдове, което подпомага здравето на сърдечно-съдовата ви система и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания.

Hyperdrops купи в България
Hyperdrops цена

Колко струва Hyperdrops капки при хипертония? Можете да разберете текущата цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на търговеца.

Предимства на Hyperdrops капки за хипертония

 • Подобрява кръвообращението, като помага за справяне със симптомите на началния или прогресиращ стадий на атеросклероза.
 • Възстановява и подмладява кръвоносните съдове, като им придава по-голяма еластичност.
 • Намалява високото кръвно налягане, като спомага за постигането на здравословни стойности.
  Нивата на триглицеридите и холестерола в кръвта се намаляват чрез употребата на тази добавка.
 • Повлиява положително сърцето, като допринася за неговото здраве и нормална функция.
 • Прочиства кръвта, жлъчния мехур и черния дроб от различни токсини, като допринася за цялостното здраве на организма.
 • Стимулира имунната система, като допринася за намаляване на риска от вирусни и бактериални инфекции.
 • Ускорява храносмилането, като улеснява храносмилането и подобрява цялостната функция на стомашно-чревния тракт.
 • Предотвратява появата на паразити в червата и предотвратява инфекциозното възпаление на чревната лигавица.
 • Подпомага прочистването на организма от вредни елементи, причинени от неправилно хранене, алкохол, тютюнопушене и други нездравословни навици.
 • Забавя процеса на стареене на клетките, като свързва и изхвърля свободните радикали, благодарение на антиоксидантното си действие.
 • Богат на витамин С, етерични масла, каротин и протеини, осигурявайки на организма ценни хранителни вещества за цялостното благосъстояние и здраве.

Състав на Hyperdrops капки за хипертония

 • Allium ursinum tinctura (тинктура от мечо грозде) – мечото грозде има съдоразширяващи свойства, които могат да помогнат за понижаване на кръвното налягане.
 • Екстракт от зелен чай – зеленият чай съдържа полифеноли като епигалокатехин галат (EGCG), които могат да помогнат за понижаване на кръвното налягане и да имат цялостен тонизиращ ефект върху сърцето и кръвоносните съдове.
 • Глог – глогът често се използва в традиционната медицина за поддържане на здравето на сърцето и съдовете. Той може да спомогне за понижаване на кръвното налягане и подобряване на сърдечната функция.
 • Екстракт от корени на валериана и невен – валерианата има успокояващи свойства, които могат да помогнат за намаляване на стреса и нервното напрежение, което от своя страна може да повлияе на кръвното налягане. Невенът също така има противовъзпалителни свойства.
 • Humulus lupulus (хмел) – хмелът съдържа флавоноиди, които могат да помогнат за понижаване на кръвното налягане и имат противовъзпалителни свойства.
 • Екстракт от маточина (лимонова мента) – маточината може да помогне за намаляване на стреса и нервното напрежение, което може да има благоприятен ефект върху кръвното налягане.
 • Екстракти от риган и хвощ – риганът може да спомогне за намаляване на кръвното налягане и да има отпускащ ефект върху кръвоносните съдове. Полският хвощ съдържа силиций, който може да спомогне за поддържане на здравето на кръвоносните съдове.
 • Витамин С, каротин и белтъчини – тези хранителни вещества могат да бъдат полезни за цялостното здраве и функция на сърцето и съдовете, но приемани самостоятелно, те не са специфични средства за лечение на хипертония.

Указания за употреба

Разредете до 20 капки в чаша вода и пийте 3 пъти дневно половин час преди хранене в продължение на поне два месеца.

Къде да купя Hyperdrops

Hyperdrops може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите автентичен и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация с експерт по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Hyperdrops в аптеката

Към момента не можете да закупите Hyperdrops капки за хипертония в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или с куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви от специалисти

Александра Семенова, кардиолог:

В практиката си се сблъсквам с много пациенти, страдащи от хипертония, и търся ефективно лечение за тях. Когато чух за капките Hyperdrops, бях заинтригувана и реших да ги тествам. Резултатите ме изумиха. При моите пациенти забелязах значително понижение на кръвното налягане и подобряване на общото им здравословно състояние. Този продукт се превърна в неразделна част от моя подход за лечение и го препоръчвам на пациентите си.

Виктория Шевченко, кардиохирург:

В професионалната си практика винаги се стремя да намирам иновативни методи за лечение на хипертония. Когато за първи път научих за капките Hyperdrops, реших да направя собствено проучване. Резултатите надминаха очакванията ми. При пациентите, които използваха Hyperdrops, наблюдавах понижаване на кръвното налягане, укрепване на сърдечния мускул и подобряване на общото здравословно състояние.

Hyperdrops капки за хипертония

Почти при всички мои пациенти, които са използвали Хиперкапки, се наблюдава значително намаляване на кръвното налягане и подобряване на цялостното им здравословно състояние. Естественият му състав и безопасност го правят отличен избор за лечение на хипертония. Впечатлен съм от резултатите, които постига, и ще продължа да го препоръчвам на пациентите си и в бъдеще.

Мнения на клиентите на Hyperdrops

Ирина Степанова, на 64 години:

Разбрах, че високото кръвно налягане води до инсулт, мозъчен инфаркт и че това се е случило на по-голямата ми сестра. Лекарите спасиха живота ѝ, но тя така и не се възстанови напълно. Когато и аз се сблъсках с това заболяване, вече бях наясно и знаех, че трябва да търся билки, фитопрепарати. Моята лекарка, много мъдра жена, ми предписа Хиперкапки. Много съм ѝ благодарна. Изминаха четири години и вече не съм хипертоник. Аз съм напълно здрав човек, който вече не се страхува от инфаркт или инсулт.

Виктория Петрова, на 55 години:

Дълго време страдах от хипертония и опитах различни лекарства, но нито едно от тях не даде дългосрочен резултат. Когато чух за Heart Tonic, реших да го изпробвам. Бях приятно изненадана от ефекта на този продукт. След няколко седмици употреба кръвното ми налягане се стабилизира, почувствах се по-енергичен и забелязах подобрение в общото си състояние.

Сергей Николаев, на 56 години:

Преди 3 години в нашата клиника ми поставиха диагноза хипертония. Шумове в сърцето и така нататък. Имах проблеми, но не предприех никакви действия. Преди 6 месеца, съдейки по всички симптоми, получих лек инсулт. Тогава естествено изпаднах в паника, но отказах да вземам хапчетата, които ми бяха предписани. Химиотерапията е вредна, всеки знае това. Но аз нямах никаква представа какво да правя. За щастие, срещнах един мой стар приятел, който ми разказа за Heart Tonic. Сега, както можете да си представите, аз не се притеснявам от НИЩО. Кръвното ми налягане е нормално и съм здрава.

Купете сега в България