Hemoferol за хемороиди

Хемороидите са често срещано заболяване, което засяга всеки втори възрастен. Основните симптоми са болка, кървене, сърбеж и дискомфорт в аналната област. Причините за появата на хемороиди могат да бъдат много различни: наследствено предразположение, липса на физическа активност, неправилно хранене, запек, бременност.

Hemoferol за хемороиди

Доскоро операцията се считаше за единствения ефективен метод на лечение. Съществува обаче иновативно средство Hemoferol, което ви позволява безопасно и бързо да се отървете от това заболяване.

Hemoferol е 100% натурален продукт на базата на лечебни растения, който има комплексно въздействие върху причините за хемороидите.

Hemoferol купи в България
Hemoferol цена

Колко струва Hemoferol? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Hemoferol

 • Бърз ефект – след няколко приложения неприятните симптоми на хемороидите изчезват.
 • Възстановява увредените тъкани и укрепва стените на кръвоносните съдове в областта на ануса.
 • Намалява възпалението, облекчава болката и сърбежа.
 • Подобрява кръвообращението в ректума.
 • Предотвратява повторната поява на хемороидални възли.
 • Подходящ за лечение на хемороиди във всички стадии.
 • Няма странични ефекти, подходящ дори за бременни жени.

Състав на Hemoferol

Съставът на Hemoferol включва само естествени компоненти:

 1. Конският кестен укрепва стените на кръвоносните съдове, намалява тяхната чупливост и пропускливост.
 2. Пшеничните фибри регулират функцията на червата, предотвратяват запек.
 3. Витамин С стимулира производството на колаген, ускорява заздравяването на наранявания.
 4. Маслото от чаено дърво има противовъзпалително и антисептично действие.
 5. Екстрактът от хамамелис облекчава отока и намалява болката.

Тази комбинация от естествени компоненти въздейства върху всички звена от патогенезата на хемороидите и осигурява бърз и траен резултат.

Инструкции за употреба

Препоръчва се Hemoferol да се приема 2 пъти дневно, по 1 капсула по време на хранене. Курсът на прием е 1 месец. За постигане на траен ефект и предотвратяване на рецидиви е възможно приемът да продължи до 3 месеца.

Лекарството няма възрастови ограничения, подходящо е както за мъже, така и за жени. По време на бременност и кърмене преди употреба трябва да се консултирате с лекар.

Важно е да се спазва препоръчаната схема и да не се прекратява курсът по-рано, дори след изчезване на симптомите, за да се постигне траен резултат.

Къде да купя Hemoferol

Hemoferol е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично уебсайтът предлага промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Hemoferol в аптеката

В момента не можете да закупите Hemoferol в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Лидия, лекар-колопроктолог:

В моя опит Hemoferol се е доказал като много ефективно и безопасно средство за лечение на хемороиди. При пациентите, които го приемаха по препоръчаната схема, се наблюдаваше бързо намаляване на възпалението, отока и другите прояви на хемороидите. Особено важно е, че лекарството няма странични ефекти и може да се приема дълго време, за да се затвърди резултатът.

Константин, гастроентеролог:

Хемороидите са изключително неприятно и болезнено заболяване. Преди ми се налагаше да изпращам пациенти на операция, защото таблетните средства не даваха траен ефект. Но с появата на Hemoferol ситуацията се промени. Лекарството наистина помага да се отървете от хемороидите бързо и безопасно.

Отзиви на купувачи Hemoferol

Иван, на 35 години:

Страдал от хемороиди в продължение на няколко години. Периодично тормозеше с болка, сърбеж, дискомфорт в ануса. Опитах различни мехлеми и свещички – ефектът беше краткотраен. Лекарят ме посъветва да опитам Hemoferol през устата. След една седмица от приема му почувствах значително облекчение, всички неприятни усещания преминаха. Взех пълния курс – 1,5 месеца. Сега са минали шест месеца, няма повторна поява на хемороиди.

Мария, на 29 години:

Появата на хемороиди, свързани с бременност и раждане. Силно обезпокоена от болка по време на дефекация и постоянен сърбеж в аналната област. Дълго време не смееше да започне лечение заради кърменето. Попадна на отзивите за Hemoferol, реши да опита, защото лекарството е естествено. След една седмица прием на 2 капсули дневно всички неприятни усещания изчезнаха. Пих курса в продължение на 1,5 месеца, хемороидите вече не ме притесняват. Смятам това лекарство за божи дар за кърмачките, помага бързо и безопасно.

Константин, на 42 години:

Прекарвам много време в шофиране, водя заседнал начин на живот. Преди няколко години развих хемороиди. Периодично се появяваше болка, дискомфорт, понякога беше трудно да се изпразвам. Опитах се да се лекувам с различни свещички и мехлеми, но от това нямаше голяма полза. Когато научих за Hemoferol, реших да го изпробвам. Усетих ефекта след няколко дни употреба, изпразването стана много по-лесно. Взех пълния курс – всички симптоми изчезнаха.

Олга, на 28 години:

Появата на хемороиди, свързана със заседналата им работа и нередовното хранене. Страдаше от периодични болки в аналната област, особено силни по време на дефекация. Една приятелка ме посъветва да опитам Hemoferol, казват, че е помогнал на майка ѝ. Отначало бях скептично настроена, но реших да опитам. Още след 5 дни прием почувствах облекчение, процесът на изпразване стана по-малко болезнен. Изпих пълния курс – 1,5 месеца, хемороидите спряха да ме притесняват.

Елена, на 54 години:

На моята възраст хемороидите, за съжаление, не са нещо необичайно. Периодично ме притесняваха неприятни усещания в областта на ануса, понякога беше трудно да се изпразвам. Не исках да се подлагам на операция, затова, когато научих за Hemoferol, реших да го изпробвам. Забелязах добър ефект след 10 дни употреба – стана много по-лесно да ходя до тоалетната. Изпих целия курс – всички неприятни прояви на хемороидите изчезнаха. Смятам, че това лекарство е отлична алтернатива на операцията.

Купете сега в България