Hair Extension удължаване на косата

Мечтаете за луксозни и добре поддържани кичури, но естествената ви коса е тънка и рядка? Или пък желаете разнообразие и промяна в прическата си? Не се отчайвайте, защото вече има Hair Extension – революционна система за Hair Extension, с която лесно можете да осъществите мечтата си за перфектна коса, без да увреждате здравето на кичурите си.

Hair Extension удължаване на косата

Висококачествените кичури, изработени от устойчиви на топлина синтетични влакна, изглеждат напълно естествено, но са по-здрави, не изискват поддръжка и могат да се оформят по всякакъв начин. С удължаването на косата можете да експериментирате с външния си вид и да добавите желаната дължина, обем и еластичност за минути у дома.

Кажете сбогом на тънката, рядка и скучна коса – с Hair Extension имате неограничени възможности за преобразяване.

Hair Extension за покупка в България
Hair Extension цена

Колко струва Hair Extension? Можете да разберете действителната цена, като кликнете върху връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Hair Extension

 • Безопасност. Удължаването на косата не съдържа лепила, щипки или други потенциално вредни компоненти, които могат да увредят естествената коса. Това е напълно безвредна система.
 • Лесно използване. Удължаването на косата отнема само няколко минути и не изисква помощта на фризьор или специални умения. Можете лесно да го направите сами.
 • Естествен вид. Висококачествените изкуствени влакна са неразличими от истинските по външен вид и текстура, като осигуряват естествен резултат.
 • Широк избор. Удължаването на косата се предлага в различни нюанси, дължини и типове коса (права или вълнообразна), което ви позволява да реализирате всякакъв вид.
 • Стилизиране. Топлоустойчивите кичури могат да се къдрят, изправят и боядисват точно както обикновените кичури.
 • Подвижен дизайн. Удължителите за коса могат лесно да се свалят и поставят отново, което ви позволява да променяте прическите си по желание.

Състав на Hair Extension

Удължителите за коса са изработени от висококачествени синтетични влакна, които имат следните свойства:

 1. Хипоалергенни – не предизвикват раздразнения и алергични реакции дори при продължителна употреба.
 2. Топлоустойчивост – позволява да оформяте кичурите със сешоар, ютия и други термични уреди.
 3. Здравина и издръжливост – не се износва и запазва първоначалния си вид след многократно оформяне и боядисване.
 4. Лекота – тънките и леки влакна са невидими и удобни за носене.
 5. Копринена текстура – меките нишки не се различават на допир от естествената коса.

Инструкции за употреба

 • Разчешете добре естествената си коса, като разплетете всички възли.
 • Вземете един кичур от удължената коса и го разделете на две равни части.
 • Повдигнете горния слой на косата си и закрепете първата част от продукта в корените с невидими щипки или ластици.
 • След това закрепете втората част на кичура по същия начин, като покриете изцяло областта на корена.
 • Внимателно разпределете естествените си кичури върху екстеншъните, като скриете точките на закрепване.
 • Ако желаете, можете да накъдрите, изправите или оформите косата си по желания начин.
 • За да отстраните Hair Extension, отделете нишките от корените на косата.

Къде да купя Hair Extension

Удълженията за коса Hair Extension могат да се поръчат само от уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите истински и безопасен продукт с доказана ефективност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация със специалист по продукта по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Hair Extension в аптека

В момента не можете да закупите Hair Extension в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или с куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на експерти

Елизабет, фризьор:

Като професионален фризьор оценявам удължаването на косата. Тя позволява на моите клиенти бързо и безопасно да създават обемни, луксозни прически без риск от увреждане на собствената им коса. Безтегловните кичури са неразличими на външен вид от естествените къдрици и могат да се оформят по всякакъв начин. Страхотен продукт, който определено препоръчвам.

Дария, художествен директор:

В нашия салон използваме удължители за коса, за да създаваме зашеметяващи прически за всякакви случаи. Това е наистина революционен продукт, който открива безкрайни възможности за преобразяване на външния вид, без да прибягвате до сложни и агресивни процедури за коса. Клиентите са възхитени от страхотните резултати и усещането за безтегловна лекота на кичурите.

Отзиви на клиенти за Hair Extension

Олга, на 35 години:

Винаги съм мечтала за дълги луксозни кичури, но за съжаление природата ме награди с тънка коса. Благодарение на Hair Extension мечтата ми се сбъдна. Тя мигновено придаде на косата ми невероятен обем и пълнота. Кичурите са напълно незабележими и не могат да бъдат различени от собствената ми коса. Препоръчвам го на всяко момиче, което иска да има разкошна прическа.

Марина, на 46 години:

Никога не съм предполагала, че продуктът за Hair Extension може да бъде толкова лесен и удобен за използване. Удължаването на косата е лесно за поставяне и сваляне само за минута, затова нося дълги кичури само при специални случаи. Сега мога да променям външния си вид по желание, без да имам нужда от скъпи процедури в салона или да се страхувам, че ще повредя кичурите си. Задължителна придобивка за всяка модна дама.

Дария, на 30 години:

Дълги години мечтаех за обемна прическа, но заради тънката и рядка коса тази мечта ми се струваше неосъществима. След като изпробвах много продукти и процедури, вече бях отчаяна, но случайно попаднах на Hair Extension. Това е наистина вълшебно изобретение. То мигновено преобрази косата ми, като я направи гъста и буйна. И никой дори не разбра, че използвам изкуствени кичури.

Анджелина, на 38 години:

Дълго време не смеех да си сложа екстеншън, защото се страхувах да не повредя естествените си кичури. Но удължаването на косата напълно разсея страховете ми. Този гениален продукт ми позволи лесно да осъществя мечтата си за луксозна грива, без да увреждам здравината на косата си. Висококачественият материал изглежда напълно естествено и е максимално удобен за използване.

Раиса, на 42 години:

Развълнувана съм от удължаването на косата. Този продукт преобърна представата ми за Hair Extension с главата надолу. Най-накрая намерих лесен и достъпен начин да създавам невероятни прически у дома. Благодарение на удължителите мога лесно да променям дължината, обема и дори текстурата на кичурите си, за да създавам напълно нови, стилни визии.

Купете сега в България