Gigant гел за уголемяване на пениса

Гелът за уголемяване на пениса Gigant има естествен състав, безопасен е за употреба, няма противопоказания и възрастови ограничения. Почти всеки мъж може да използва крема толкова дълго, колкото иска, докато не е доволен от размера на пениса си.
Gigant гел за уголемяване на пениса
Големият фалос дава големи сексуални възможности, кремът помага по този въпрос и предпазва от полово предавани инфекции и помага за преодоляване на различни сексуални нарушения. Това е много важен аспект, тъй като мъжката слабост често се свързва с чувството за неадекватност в секса. А с пенис от 20 сантиметра или повече няма такова усещане.

Gigant купи в България




Gigant цена

Колко струва гелът за уголемяване на пениса Gigant? Можете да намерите актуалната цена, като кликнете върху връзката по-горе към официалния уебсайт на търговеца.

Предимства на Gigant

Изборът на мъже в полза на гел за уголемяване на пениса е ключът към успеха в сексуалните отношения до дълбока старост. Предимствата на Gigant са, че кремът прави възможно за всеки да прави любов толкова, колкото искате и колкото искате с луд оргазъм.

 • Gigant повишава либидото, като увеличава размера на пениса, което кара мъжа да чувства, че е способен да достави максимално удоволствие на жените в секса. Това е психологическата основа за повишена сексуална активност.
 • Увеличаване на продължителността и силата на оргазма. употребата на Gigant крем спомага за активиране на невронните центрове на удоволствието чрез повишаване на температурата (контакт на гела с кожата) и контакта с кислорода.
 • Контрол на еякулацията. гигантът увеличава продължителността на сексуалния акт чрез увеличаване на издръжливостта в леглото, което се повлиява от естествените адаптогени в гела.
 • Gigant уголемява пениса и повишава ерекцията, което се осигурява от мощния приток на кръв, който изпълва кавернозните тела на пениса, разширени с крема.
 • Достъпна цена. поръчайте Gigant на официалния уебсайт на производителя ще позволи на всеки да си купи гел за увеличаване на запасите от пенис, увеличаване на пениса без скъпа операция, използването на помпи и други устройства.

Какво отличава Gigant гел от други продукти за уголемяване на пениса? Фактът, че той осигурява естествен растеж, подобрява качеството на интимния живот във всички посоки, прави редовен полов акт, което допринася за поддържане на здравето. От медицинска гледна точка действието на Gigant крем е разширяване на кавернозните тела на пениса от контакта с крема, активиране на кръвообращението в тазовите органи, запълване на междуклетъчното пространство с лимфа. Това означава създаване на условия за незабавно уголемяване на пениса след нанасяне на гела и превръщането на този процес в постоянен в резултат на програма от курсове за уголемяване на пениса. Пенисът ще стане голям, сексът ще е дълъг, ерекцията ще е мощна, потентността – максимална, а оргазмите – фантастични.

Състав на Gigant

Формулата на гела за уголемяване е уникална по своя механизъм на действие. Gigant съдържа замразени растителни екстракти, които, освободени от опаковката, започват да действат при телесна температура плюс кислород на въздуха. Тази лабораторна реакция се случва пред очите ви с феноменални резултати, пенисът започва да расте и този процес е съвсем естествен благодарение на естествените афродизиаци.

 • Стимулиращи концентрати – биоактивни вещества с андрогинен ефект, повишаващи либидото, възстановяващи потентността, поставящи бариера пред венерическите болести.
 • Екстракти от лечебни растения – поддържат здравето на пикочно-половите органи като цяло, мъжката сила, увеличават желанието, усещанията по време на секс.
 • Възбуждащи органични вещества – екстракти от еленов рог, мускус, осигуряващи повишена сексуална активност, стимулиране на страстта, здравословна мъжка агресия.
 • Афродизиаците са компоненти на Гигант, активиращи сексуалния потенциал, отговорни за издръжливостта в леглото, спомагащи за преодоляване на сексуалното разочарование, увеличаващи производството на тестостерон.

Инструкции за употреба

Gigant Gel винаги работи със сигурност, той дава незабавни резултати за уголемяване на пениса. Когато се прилага като курс на лечение, добавените сантиметри ще се превърнат в естествен размер за години напред. За да се случи това, трябва да използвате Gigant крем в съответствие с инструкциите за употреба.

 1. Нанасяйте крема ежедневно на тънък слой по цялата повърхност на пениса. внимателно втривайте сместа и масажирайте пениса.
 2. Продължете стимулирането на растежа на пениса в продължение на 4 седмици.

Прилагането на Gigant гел преди полов акт е най-правилната употреба на продукта. Той перфектно изпълнява ролята на лубрикант и активатор на ерогенните зони.

В инструкциите за употреба Gigant gel се препоръчва за мъже от всички възрасти. Това означава, че пенисът може да бъде уголемен и на 18 години и след 65 години. Успоредно с увеличаването на размера, кремът подпомага здравето на пикочно-половата система. Мъжете, които имат, трябва да използват гел за простатит, за да елиминират негативното влияние на заболяването върху еректилната функция.

Къде да купя Gigant за уголемяване на пениса

Gigant е достъпен за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта има промоционални оферти. Като бонус, консултацията със специалист по продукта се предоставя по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Gigant в аптеката

В момента не можете да закупите Gigant гел за уголемяване на пениса в аптеката. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Мнения на клиентите Gigant

Николай, на 56 години:

Винаги съм искал да имам голям фалос, но мечтата се сбъдна едва сега, благодарение на използването на гигантски гел, за който чух много благоприятни отзиви. Мъжете се хвалят със своето достойнство, публикувайки снимки. Сега и аз съм фен на този крем, защото резултатът ми е плюс 4 см за един месец. Но най-важното е, че той се задържа, членът ми не се свива или свива. А в секса с жена ми преживяваме втория си меден месец.

Олег, на 33 години:

Мечтата ми да имам пенис като на порноактьор ме кара да продължавам. Опитах много различни средства за защита, включително gigant с много похвали. Но не можах да получа пенис, по-голям от 18 см. Добавих 3 см и там спрях. Опитах се да повторя курса, но това не работи. Вярно е, че добавянето не отива никъде, но няма допълнителен плюс. Тоест плюс 7 см – не всеки, всичко зависи от първоначалните природни дадености.

Игор, на 24 години:

Пенисът ми не е пораснал до размера, за който не е стаден. Но аз реших проблема, като научих добри отзиви за гигантския гел от сексолог. Той го препоръча, защото продуктът е 100% безопасен и доста ефективен. Вместо с 13 см, пенисът ми порасна с 5 см за два месеца. Докторът казва, че все още има потенциал, защото съм млад, мога да продължа да уголемявам пениса си. Сега си взимам почивка, но след две седмици ще започна третия курс. Искам пенисът ми да е поне 20 см.

Максим, на 30 години:

Погрижих се за размера на мъжествеността си с гигантски крем, един приятел ми каза за него, след като ми даде възторжени отзиви за стимулатора за растеж на пениса. След една седмица имах увеличение от 2 см, просто летях от щастие, а след един месец валът ми стана дълъг 23 см, обемът също ме устройва. Не е нужно да говоря за жени, сега имам огромен избор на партньори, за което съм много щастлив.

Едуард, 64 години:

Когато прочетох отзивите за гигантския гел в интернет, си помислих, че това е реклама и измама. Но когато го опитах, промених мнението си. Въпреки възрастта ми, кремът подейства от първия път. Възбудата беше силна и пенисът ми се чувстваше така, сякаш е станал по-млад и по-празен. Уголемяването беше малко, но вече усещах още един размер в ръката си. Чувствах се добре в ръката си. А усещането на жена ми, не мога да ви опиша какво беше. Ще го използвам постоянно.

Купете сега в България