Germivir за паразити

Germivir е уникален продукт, който може да реши проблема с паразитите веднъж завинаги. Изработен изцяло от естествени растителни компоненти, той е напълно безвреден и има лек терапевтичен ефект върху целия организъм. Но в същото време Germivir е изключително ефективен в борбата с всякакви видове хелминти и техните ларвни стадии.

Germivir за паразити

Средството не само прогонва паразитите, но и неутрализира последиците от жизнената им дейност: прочиства кръвта, междуклетъчната течност, лигавиците от токсини, стимулира имунитета и възстановителните процеси. В резултат на това след курс на лечение с Germivira се постига пълно възстановяване на храносмилателната, имунната, ендокринната, нервната и други системи на организма, а интоксикацията се свежда до нула.

Продуктът предпазва от повторно заразяване, като създава неблагоприятна среда за паразитите в човешкия организъм. Важно предимство на Germivir е неговият естествен състав, който не предизвиква странични ефекти и лекарствена зависимост. Той е идеален избор за възстановяване на цялото семейство, деца и възрастни.

Germivir купи в България
Germivir цена

Колко струва Germivir от паразити? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Ползи от Germivir

 1. Унищожава всички видове паразити, като ги засяга на всеки етап от развитието им. Germivir е ефективен срещу най-опасните хелминти, които причиняват тежки усложнения – cysticerca, enterobius, ankylostoma, alveococcus и други.
 2. Прекъсва жизнения цикъл на паразитите, като парализира дихателния им център. Безопасно отстранява хелминти и техните фрагменти от всички органи и системи на тялото.
 3. Неутрализира интоксикацията и прочиства от токсините, причинени от паразитна инфекция. Регенерира лигавиците, прочиства кръвта, лимфата, междуклетъчната течност.
 4. Възстановява храносмилателната, имунната, ендокринната, нервната, сърдечно-съдовата и други системи на организма след увреждания, причинени от паразити.
 5. Предпазва от повторно заразяване, като създава патогенна среда за паразитите в организма и повишава имунитета на човека.

Състав на Germivir

 • Тиквени семки – богати на цинк, ефективни срещу много видове хелминти, включително острици и тении. Премахват паразитите и техните яйца от червата.
 • Мащерка – има антибактериално, антивирусно и антипаразитно действие. Унищожава глисти, гъбички, вируси, стимулира имунитета.
 • Карамфил – съдържа евгенол, унищожаващ яйцата и ларвите на хелминти. Детоксикира токсините от живота на паразитите в червата.
 • Екстракт от ябълка – богат на антиоксиданти, възстановява чревната микрофлора след отстраняване на паразитите.
 • Червено цвекло – силен антихелминтен компонент, съдържа витамини и минерали за възстановяване на организма.
 • Чесън – убива всички видове бактерии, вируси, гъбички и паразити. Повишава имунитета, за да се предпази от повторна инфекция.
 • Орехи – премахва отпадните продукти и яйцата на глистите от червата и кръвта. Предпазва от повторна инфекция.
 • Ела – помага за изхвърлянето и парализирането на големите хелминтни форми в червата.
 • Женско биле – успокоява възпалените лигавици на стомашно-чревния тракт след прочистване от паразити.
 • Пелин – унищожава всички паразити, премахва възпалението и интоксикацията.

Инструкции за употреба

 1. Приемайте по 2 капсули Germivir 2 пъти дневно по време на хранене, като пиете много вода.
 2. Продължителността на курса е 30 дни.
 3. Ако е необходимо, курсът може да се повтори след 1-2 месеца.
 4. За профилактика се препоръчва курсът да се приема 1-2 пъти годишно.

Къде да купя Germivir

Germivir може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ще Ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се предлагат промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Germivir в аптеката

Към момента не можете да закупите Germivir в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Мартин, паразитолог:

Отървете се от паразитите напълно възможно само с помощта на естествени средства, които нямат странични ефекти. Germivir заслужено се счита за едно от най-ефективните и безопасни лекарства за прочистване от всякакъв вид хелминти. Уникалният билков състав на продукта е балансиран по такъв начин, че има разрушителен ефект върху самите паразити и продуктите на техния живот, както и благоприятен ефект върху целия човешки организъм. След употребата на Germivira се постига качествено възстановяване и нормализиране на всички органи и системи. Особено ценно е, че това средство предпазва от повторно заразяване. Препоръчвам на всички мои пациенти поне веднъж годишно да провеждат профилактичен курс с Germivir.

Драгомир, паразитолог:

Към днешна дата Germivir е най-съвършеното и безвредно решение за борба с паразитите, включително с техните опасни разновидности. За разлика от синтетичните лекарства, този продукт, направен от естествени растителни компоненти, не само премахва всички паразити от организма на всеки етап от развитието им, но и елиминира интоксикацията от жизнената им дейност. Germivir прочиства кръвта, междуклетъчната течност, лигавиците. Нормализира окислително-редукционните процеси и имунитета, което е изключително важно при профилактиката на онкологичните заболявания. В крайна сметка се наблюдава пълно възстановяване на жизнените функции на организма и се повишава устойчивостта му към повторно заразяване. Резултатите от приема на Germivir са впечатляващи – 99% от моите пациенти имат изразено възстановяване след курса.

Отзиви за купувачите на Germivir

Роман, на 33 години:

Дълго време ме притесняваха чревни проблеми – постоянни болки, подуване на корема, метеоризъм. Прегледите не показаха нищо, но благосъстоянието беше отвратително. Когато започнах да приемам Germivir, след няколко седмици от курса в изпражненията започнаха да се появяват странни бели образувания. Оказа се, че това са мъртви паразити. След пълния курс всички симптоми изчезнаха, организмът се нормализира. Съжалявам само, че веднага не се досетих за причината за заболяването.

Наталия, на 28 години:

Имам детска алергична хрема от естествен произход, която никога не преминаваше дори с най-добрите лекарства. Когато ме посъветваха да се изчистя от паразитите с помощта на Germivir, с радост се съгласих. Изкарах курса от 30 дни и алергиите ми спряха да се проявяват изобщо. Очевидно проблемът наистина беше в паразитите, от които благополучно се отървах благодарение на това невероятно природно средство.

Олег, на 45 години:

В нашето семейство обичат домашните любимци, затова периодично някой от роднините се оплакваше от нестандартни симптоми като подуване на корема, къркорене в стомаха, нервност. Отначало не обърнахме внимание на това, докато най-малката дъщеря не започна рязко да губи тегло, въпреки добрия апетит. Анализите показаха наличие на хелминти и лекарят препоръча всички да се подложат на процедура за прочистване на организма. След курса с Germivir, предписан ни от лекаря, всички се върнаха към нормалния живот, наддадоха на тегло и вече нямат проблеми с паразитите.

Ирина, козметик:

В моята козметична практика често срещам пациенти, страдащи от акне, акневи обриви, кожни проблеми. В този случай подобрението след традиционната терапия беше временно. Веднъж една колежка ме посъветва да се опитам да ги изчистя от паразити преди основния курс на козметично лечение. Започнах да препоръчвам на клиентите си да приемат Germivir и резултатите ги изумиха. След като се пречистиха от паразитите, мнозина се отърваха от кожните проблеми веднъж завинаги.

Мария, на 36 години:

Всяко лято бях измъчвана от ужасни алергични реакции към тревен прашец – до такава степен, че дори имаше малки пристъпи на задушаване. Тази година един познат фитотерапевт ме посъветва преди летния сезон да изкарам курс с антихелминтите Germivir. Приех профилактичния препарат и… буквално забравих за алергиите. За първи път от много години нямаше симптоми, те бяха прекъснати. Очевидно цялата тази реакция се дължеше на интоксикация от паразити, от които успешно се отървах благодарение на Germivir.

Купете сега в България