Exofeet Oil масло за гъбички на краката

Страдате ли от неприятните гъбички по ноктите? Искате ли завинаги да забравите за лющещата се кожа, пукнатините и деформираните нокти? А може би просто мечтаете за здрави и красиви крака без нито един недостатък? Тогава имате късмет да сте на тази страница!

Запознайте се с един уникален продукт – Exofeet Oil. То е мощно 100% натурално средство, предназначено специално за борба с гъбичките по краката и ноктите.

Exofeet Oil масло за гъбички на краката

За разлика от много други средства, Exofeet Oil действа комплексно върху гъбичките. Неговата формула е способна да:

 • Елиминира неприятните симптоми като сърбеж, зачервяване, лющене;
 • Да се бори с гъбичната инфекция, като унищожава гъбичките;
 • Възстановява здравето на кожата и ноктите, като стимулира регенеративните процеси;
 • Да предотвратява появата на рецидиви.

И това не е всичко, което Exofeet Oil може да направи! Само за 4 седмици редовна употреба ще забравите за проблема, наречен „гъбички по ноктите“. Стъпалата и ноктите ви ще придобият здрав вид и ще спрат да ви притесняват.

Exofeet Oil за закупуване в България
Exofeet Oil цена

Колко струва Exofeet Oil? Можете да разберете действителната цена, като последвате връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Предимства на Exofeet Oil

 • Подобрява състоянието на засегнатите от гъбички тъкани;
 • Подпомага ексфолирането на мъртвите кожни клетки;
 • Подпомага предотвратяването на повторна поява на гъбична инфекция;
 • Облекчава симптомите като сърбеж, зачервяване, напукване;
 • Стимулира регенерацията на кожата и ноктите;
 • Има силно изразено антимикробно действие;
 • Придава на кожата здрав вид.

Състав на Exofeet Oil

 1. Масло от чаено дърво – има антибактериално и противогъбично действие, премахва сухотата и сърбежа;
 2. Масло от канела – има антисептични свойства, стимулира регенерацията на тъканите;
 3. Масло от мента – освежава и тонизира кожата, намалява възпалението;
 4. Масло от лимонова трева – има антимикробно действие, предотвратява прекомерното изпотяване.

Инструкции за употреба

 • Exofeet Oil трябва да се нанася върху засегнатите участъци от кожата 2 пъти дневно. Леко масажирайте 4-5 капки от маслото в кожата на стъпалата и зоните около ноктите.
 • За постигане на траен ефект се препоръчва да се направи пълен курс – 4 седмици на използване на Exofeet Oil.

Къде да купя Exofeet Oil

Exofeet Oil масло от гъбички е налично за поръчка само на уебсайта на производителя. Това ще ви позволи да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на сайта се появяват промоционални оферти. Като бонус, предоставена консултация със специалист по средствата по телефона и не ви задължава да купувате.

Купете Exofeet Oil в аптеката

В момента не можете да закупите Exofeet Oil в аптека. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка до пощата или по куриер. Плащане при получаване на стоката.

Отзиви на специалисти

Амалия, дерматолог:

Exofeet Oil е ефективен природен продукт за борба с гъбичките по краката и ноктите. Той се е доказал при моите пациенти. Маслото бързо премахва неприятните симптоми на гъбичната инфекция и помага за възстановяване на здравето на кожата и ноктите.

Захар, епидемиолог:

Препоръчвам маслото Exofeet на моите пациенти за профилактика и лечение на гъбички по краката. То е ефективно средство за защита, основано на натурални масла. То се е доказало в борбата с гъбичната инфекция.

Отзиви на купувачи на Exofeet Oil

Мария, на 35 години:

От дълго време страдам от гъбички по ноктите. Опитах различни средства, но Exofeet Oil беше най-ефективното. След една седмица употреба гъбичките отстъпиха. Кожата спря да се лющи и да сърби. А също така това масло мирише приятно и се абсорбира добре.

Джулия, на 42 години:

Това масло ми беше препоръчано от приятелка. Мислех, че е трудно да се отърва от гъбичките по ноктите, но Exofeet Oil ме изненада! Просто го нанасяйте върху краката си – и след един месец можете да забравите за гъбичките. Ноктите ми спряха да се чупят и да променят цвета си. Кожата стана гладка.

Андрю, на 29 години:

Покрай работата ми се налага често да посещавам басейн и сауна. В резултат на това хванах гъбички. Дълго време страдах, докато не си купих Exofeet Oil. Това масло не само ме отърва от гъбичките за 4 седмици, но и укрепи имунитета на кожата. Сега го използвам като превантивно средство.

Олга, на 48 години:

Купих Exofeet Oil за майка ми. Тя постоянно имаше пукнатини по краката си от гъбички, кожата беше много люспеста. А това масло възстанови краката ѝ само за един месец! Мама е много щастлива. Казва, че отдавна не се е чувствала толкова комфортно.

Сергей, на 54 години:

Бях скептично настроен към различните масла от гъбички. Но реших да опитам маслото Exofeet. И не пропусна! Това е наистина ефективно средство за защита, а не поредният развод. Маслото бързо се справи с гъбичките по ноктите и краката ми. И все още го използвам като превантивно лечение.

Купете сега в България