Epilage PRO за депилация

Момичетата са способни да направят всичко за безупречен външен вид. Резултатите от някои процедури обаче изобщо не си заслужават болката. Една от тях е епилацията – при която космите се премахват по доста травматичен начин. Но вече е измислен заместител на епилацията – като Epilage Pro!

Epilage PRO за депилация

Елементите на продукта правят процедурата напълно приятна, елиминират възпалението и образуването на враснали косъмчета. С Epilage Pro можете да се гордеете с перфектна кожа без косъмчета до 3-4 седмици.

Epilage Pro купи в България
Epilage Pro цена

Колко струва Epilage Pro за епилация? За актуалната цена, моля, последвайте връзката по-горе към официалния уебсайт на продавача.

Epilage Pro е новият продукт за епилация от следващо поколение

Пудрата Epilage Pro се разрежда с вода, нанася се върху желаната зона и след това се отстраняват косъмчетата. Изглежда, че системата не е нова. Естественият състав на продукта обаче превръща епилацията в приятна процедура.

Списъкът на съставките включва:

  • Естествен антрацитен въглен, който прониква в порите, тонизира и възвръща здравия вид на кожата;
  • Ментол, който прави епилацията напълно лесна, предотвратява сърбежа и дразненето;
  • Масло от мента, което нормализира кръвообращението и подобрява състоянието на кръвоносните съдове
  • Куркумата намалява възпалението и спира растежа на космите;
  • Маслото от сандалово дърво има силно бактерицидно действие.

Лекотата и безболезнеността не са всички предимства на епилацията Epilage Pro! Редовната употреба ви помага да намалите значително растежа на космите. Краката ви остават гладки в продължение на до 4 седмици!

Къде да купите Epilage Pro

Epilage Pro може да се поръча само на уебсайта на производителя. Това ви позволява да закупите оригинален и безопасен продукт с доказана ефикасност. Периодично на уебсайта се появяват промоционални оферти. Като бонус се предоставя консултация с експерт по продукта по телефона, която не ви задължава да купувате.

Купете Epilage Pro в аптеката

Към момента не можете да закупите Epilage Pro за епилация в аптеката. Но можете да поръчате продукта онлайн с доставка по пощата или по куриер. Плащането се извършва при получаване на стоката.

Мнения на клиенти за Epilage Pro

Тоня

Страхотен продукт. Имам много алергии към много продукти, прилагани върху кожата ми, но към този продукт не съм алергична. Обезкосмяването ми е безупречно.

Erica

Приличен и най-важното напълно безопасен продукт, краката и ръцете ми са гладки и няма враснали косми.

Kristina

Имам чувствителна кожа, просто МНОГО чувствителна. Какъв восък, дори когато използвам пинсета, за да притискам косъмчетата, тя цялата се зачервява и дразни. Така че трябваше да плащам много пари в клиниката за епилация. Затова, когато една приятелка ми каза, че в аптеките има специална супер безболезнена отвара, веднага се заинтересувах, започнах да проучвам коментарите на експертите и реалните потребители. Спомням си първия път, когато се обадих на приятелката си за подкрепа. Изпих малко валериана, приготвих паста и я намазах върху краката си. Но изненадващо нямаше почти никакъв дискомфорт… Малко неприятно, разбира се, но не може да се сравни с обичайното шугарене или епилация. И най-важното, зачервяването и дразненето наистина не съществуваха! Това беше истинско спасение за мен! Сега спестявам много пари за салони и съм забравила за болката и дразненето.

Peacock

Имам Epilage Pro от 5 месеца и знам със сигурност, че никога не съм имала по-добър продукт. Растежът на космите ми е много по-бавен, а кожата ми изглежда по-млада и здрава.

Вероника

Използвам Epilage Pro, за да премахна пълните си мустаци. Използвам обикновени продукти за възпаление на кожата и получаване на нови черни косми. Но тук имам перфектна кожа в продължение на 3-4 седмици.

Maryam

Използвам Epilage Pro за премахване на окосмяването в най-деликатните зони, подмишниците и бикини зоната. Няма зачервяване или дразнене, кожата ми винаги е мека и гладка.

Alina

Този продукт може да се използва като пилинг. Съдържа дървени въглища, които изчистват порите от черни точки.

Уляна

Веднъж се изгорих с тези продукти за депилация. В истинския смисъл на думата се изгорих с шугаринг паста. Мехурът се задържа две седмици, а след това се появи белег. Така че за мен е много важно епилацията с восък да е възможно най-нежна. Точно такива свойства открих в пастата Epilage Pro.

Купете сега в България